Hadi sizde ki regl ödemi bende ki neyin nesiGünaydın kızlar
Cuma 67.8
Bugün 67.6
Hedef 67.2
Sanırım regl ödemi gidiyor. Zaten bugün yarın biter rahatlarım.
Detoks çorbasından dolayı olabilir, zaten normalde de kuş kadar yiyorsun gerçi.Cuma günü 61.20
Bu sabah 60.55
Fark - 650gr
Cuma Hedefi 60
Detox corbasi yuzunden mi acaba
Bugun icinde var. O yüzden bugun de corba ile gececek.
Yarin normal beslenmeye gececegim
2 ana 1 ara ogun
Kus kadar miDetoks çorbasından dolayı olabilir, zaten normalde de kuş kadar yiyorsun gerçi.
Benim buğday, nohut, yeşil mercimek ve yoğurtlu bir detoks çorbam vardı. Bu hafta onu mu denesem ki
Ödemleri atmissin ve harika bir eksiGünaydin kizlar
sabah tartildim. Suanda limonlu sodami iciyorum. Meyveyi günde bire indireyim daha iyi olur sanirim.
Cuma 73kg
Pazartesi 70,6
Cuma hedefim 70
Yorgunluktan olabilir canım ya da gaz yapan gıda tükettiysenHadi sizde ki regl ödemi bende ki neyin nesi((
Maalesef hep sekerli cayi bir turlu sekersiz icemiyorum ya. Ne yapsam alisamadim. O yuzden sadece kahvaltida 1 bardak iciyorum. Oda sekerliBoyle gunlerde fazladan karbonhidrat sorun degil ki sen lahmacunla iyi secim yapmissin
Tek sekerli cayin eksi bence, bugune ozel mi sekerli hep mi sekerli?
Afiyet olsun canim gayet iysinIyi geceler kızlar
Bugünkü menüm:
Sabah:
2 wasa
2 dilim hellim peyniri
5 zeytin
Yarım avuç kuruyemiş
Aksam:
Fırında tavuk but 1 tane
Salata ve yoğurt
Gün içinde 2 kere Türk kahvesi ve 2 bitki çayı içtim.
Su:2.5 litre
Spor:
8470 adım 423 puan
20 dk tempolu yürüyüş 200 puan(bilekligimi cikardim bu esnada)
300 ip atlama 45 puan
40 dk zumba 280 puan
Toplam 948 puan
A Arrietty_ @_Vera_sedulu @Serina08
evet cok mutluyumÖdemleri atmissin ve harika bir eksi
Yok kiz büyümez ki ben yapiyorum. Nerden cikti büyütüyor diyeKızlar ben squat yapayım diyorum ama kalça büyümesinden korkuyorum aranızda yapan var mı?
Canim chole sagolsin seninpert ettiCuma 85.8
Pazartesi 86.4
+600 gr
Hedef: 85.5 diyeyim
Bide dün onca spor yaptım vücudum resmen dalga geçiyo benimle
Vaoov supersinGünaydin kizlar
sabah tartildim. Suanda limonlu sodami iciyorum. Meyveyi günde bire indireyim daha iyi olur sanirim.
Cuma 73kg
Pazartesi 70,6
Cuma hedefim 70
Daha vücudum kendine bile gelemedi chloe yüzündenCanim chole sagolsin seninpert ettikaslarinda odem var senin hic sikma canini. Ondan arti olmustur
Chloe fena carpti seniDaha vücudum kendine bile gelemedi chloe yüzünden
5 maddeyi geçmiyor yediklerin benim gördüğüm oKus kadar mi
Ama 1000 kalori altina dusmuyorum ben. Az gorune bilir ama protein yag dolu dolu aliyorum.
Bugun yediklerimi tek tek yazayim kalori ile
Bu arada heryerim agriyor. Zor kimildiyorum
Ay inşallah, bugün baldırlarım kasıyor zor yürüyorum. Haftasonu ip atlama üstüne baldırlar için bölgesel de yaptım. Ondan sebep sanırım, şişirdim galiba.Yorgunluktan olabilir canım ya da gaz yapan gıda tükettiysençok takilma geçer bi iki güne
Canım akşama kadar rahat 6-7 bardak çay içiyorum. Bende tek yada yarım şekerli içerdim, alışamıyorum derdim.0Maalesef hep sekerli cayi bir turlu sekersiz icemiyorum ya. Ne yapsam alisamadim. O yuzden sadece kahvaltida 1 bardak iciyorum. Oda sekerli