Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cuma günü 61.20
Bu sabah 60.55
Fark - 650gr
Cuma Hedefi 60

Detox corbasi yuzunden mi acaba
Bugun icinde var. O yüzden bugun de corba ile gececek.
Yarin normal beslenmeye gececegim
2 ana 1 ara ogun
Detoks çorbasından dolayı olabilir, zaten normalde de kuş kadar yiyorsun gerçi.
Benim buğday, nohut, yeşil mercimek ve yoğurtlu bir detoks çorbam vardı. Bu hafta onu mu denesem ki

Detoks çorbasından dolayı olabilir, zaten normalde de kuş kadar yiyorsun gerçi.
Benim buğday, nohut, yeşil mercimek ve yoğurtlu bir detoks çorbam vardı. Bu hafta onu mu denesem ki
Kus kadar mi
Ama 1000 kalori altina dusmuyorum ben. Az gorune bilir ama protein yag dolu dolu aliyorum.
Bugun yediklerimi tek tek yazayim kalori ile

Bu arada heryerim agriyor. Zor kimildiyorum

Boyle gunlerde fazladan karbonhidrat sorun degil ki sen lahmacunla iyi secim yapmissin

Tek sekerli cayin eksi bence, bugune ozel mi sekerli hep mi sekerli?
Maalesef hep sekerli cayi bir turlu sekersiz icemiyorum ya. Ne yapsam alisamadim. O yuzden sadece kahvaltida 1 bardak iciyorum. Oda sekerli

Afiyet olsun canim gayet iysin

Cuma 85.8
Pazartesi 86.4
+600 gr
Hedef: 85.5 diyeyim

Bide dün onca spor yaptım vücudum resmen dalga geçiyo benimle
Canim chole sagolsin seninpert etti kaslarinda odem var senin hic sikma canini. Ondan arti olmustur

Kus kadar mi
Ama 1000 kalori altina dusmuyorum ben. Az gorune bilir ama protein yag dolu dolu aliyorum.
Bugun yediklerimi tek tek yazayim kalori ile

Bu arada heryerim agriyor. Zor kimildiyorum
5 maddeyi geçmiyor yediklerin benim gördüğüm o benimde sayfalara sığmıyor ama 700-800 civarı hep.
Yorgunluktan olabilir canım ya da gaz yapan gıda tükettiysen çok takilma geçer bi iki güne
Ay inşallah, bugün baldırlarım kasıyor zor yürüyorum. Haftasonu ip atlama üstüne baldırlar için bölgesel de yaptım. Ondan sebep sanırım, şişirdim galiba.
0Maalesef hep sekerli cayi bir turlu sekersiz icemiyorum ya. Ne yapsam alisamadim. O yuzden sadece kahvaltida 1 bardak iciyorum. Oda sekerli
Canım akşama kadar rahat 6-7 bardak çay içiyorum. Bende tek yada yarım şekerli içerdim, alışamıyorum derdim.
Bir aydır alıştım, bir iki damla limon damlatıyorum içebiliyorum bu haliyle.
Önce yarıma düşür sonra tamamen kesmeye çalışırsın.
Bende türk kahvesini sade içemiyorum, onu başarabilene özeniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…