- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 32
Bende onu icebilirim. Her türlü kahveyi sekersiz icerim. Cayi deneyim bakalim limonla5 maddeyi geçmiyor yediklerin benim gördüğüm obenimde sayfalara sığmıyor ama 700-800 civarı hep.
Ay inşallah, bugün baldırlarım kasıyor zor yürüyorum. Haftasonu ip atlama üstüne baldırlar için bölgesel de yaptım. Ondan sebep sanırım, şişirdim galiba.
Canım akşama kadar rahat 6-7 bardak çay içiyorum. Bende tek yada yarım şekerli içerdim, alışamıyorum derdim.
Bir aydır alıştım, bir iki damla limon damlatıyorum içebiliyorum bu haliyle.
Önce yarıma düşür sonra tamamen kesmeye çalışırsın.
Bende türk kahvesini sade içemiyorum, onu başarabilene özeniyorum.
Ne guzel bir hos degil miCuma : 67.1 idi
P.tesi: 66.4nee
Ahaha. Kilo vermek ne güzelbak yaa 66ları gördüm. Demek ki çok daha dikkat etsem daha hızlı gidecek. Neyse bakalım çok sevinmiyim de cumayı bekliyim. Ahaha. Mutlu oldum.
Ha ri ka kaptanım benimmmNe guzel bir hos degil mi
Tebrik ederim
Tebrikler canim cok iyi bir eksi olmusCuma : 67.1 idi
P.tesi: 66.4nee
Ahaha. Kilo vermek ne güzelbak yaa 66ları gördüm. Demek ki çok daha dikkat etsem daha hızlı gidecek. Neyse bakalım çok sevinmiyim de cumayı bekliyim. Ahaha. Mutlu oldum.
Maalesef hep sekerli cayi bir turlu sekersiz icemiyorum ya. Ne yapsam alisamadim. O yuzden sadece kahvaltida 1 bardak iciyorum. Oda sekerli
Günaydın arkadaşlar ben de artı çıktım yine(regli yakın büyük ihtimal ondan kaynaklı)
Cuma=62.9
Bugün =63,4
Daha vücudum kendine bile gelemedi chloe yüzünden
Aaa ciddimi ondan etiket yapamıyom demek dünden beriBanlanmistir
Ins cumaya doner
Hiç sorma kaptancazım kamyon çarpmış gibiyimChloe fena carpti seni
Aynencanım sırf pazartesi tartı günü diye tartıldımagir spor yaptiginin ertesi gunu tartilma zaten, vucut o tahribati iyilestirmek icin fazla gidaya ihtiyac duyacak ve vucudunda tutacak.
2 günde 400 gr çok güzelCuma : 68.3
Pazartesi : 67.9
400 gr fark.
Normalde hedefim 500 gr idi, 67.8
bir 100 gr daha hedefe ekleyeyim ama ben en iyisi. 67.7 hedefim.
Tarifini yazmışmıydın gerilere bakayım bi. Herkes artı çıkarken, seni eksi gösteren çorbayı bir hafta içebilirim.H3RA_ bugün de ödem corbasi ama yarin bak gör
Bu arada benimki sirf Sebze detox corbasi. Yesil Sebze
Ben o zaman her gün 4 lt falan su içiyorum, hemde limonlu.anladim canim,
sekersiz icersen o ictigin caylari kahveleri de su niyetine sayabiliyorsun, o acidan iyi oluyor.
ama icemiyorsan tabi kendine iskence yapacak degilsin.
Hayırdır canım önemli bir şey yoktur inşallah.