Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende onu icebilirim. Her türlü kahveyi sekersiz icerim. Cayi deneyim bakalim limonla

Cuma : 67.1 idi

P.tesi: 66.4 nee

Ahaha. Kilo vermek ne güzel bak yaa 66ları gördüm. Demek ki çok daha dikkat etsem daha hızlı gidecek. Neyse bakalım çok sevinmiyim de cumayı bekliyim. Ahaha. Mutlu oldum.
Ne guzel bir hos degil mi
Tebrik ederim

Cuma : 67.1 idi

P.tesi: 66.4 nee

Ahaha. Kilo vermek ne güzel bak yaa 66ları gördüm. Demek ki çok daha dikkat etsem daha hızlı gidecek. Neyse bakalım çok sevinmiyim de cumayı bekliyim. Ahaha. Mutlu oldum.
Tebrikler canim cok iyi bir eksi olmus

Maalesef hep sekerli cayi bir turlu sekersiz icemiyorum ya. Ne yapsam alisamadim. O yuzden sadece kahvaltida 1 bardak iciyorum. Oda sekerli

anladim canim,
sekersiz icersen o ictigin caylari kahveleri de su niyetine sayabiliyorsun, o acidan iyi oluyor.
ama icemiyorsan tabi kendine iskence yapacak degilsin.

Günaydın kızlar bugün hasteneye gittim sabah apar topar tartıldım yazamadım yeni geldim kan verip
Cuma 93.4
Bugün 94
Cumaya hedef 93 inşallah regl den dir diye düşünüyorum şişliğim
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu @aylakkadın
Eşimi etkietleyemiyorum sanki çıkmış gibi görünmüyo neden ki

Banlanmistir
Ins cumaya doner

H3RA_ bugün de ödem corbasi ama yarin bak gör
Bu arada benimki sirf Sebze detox corbasi. Yesil Sebze
Tarifini yazmışmıydın gerilere bakayım bi. Herkes artı çıkarken, seni eksi gösteren çorbayı bir hafta içebilirim. Üstelik regl haftan birde.
anladim canim,
sekersiz icersen o ictigin caylari kahveleri de su niyetine sayabiliyorsun, o acidan iyi oluyor.
ama icemiyorsan tabi kendine iskence yapacak degilsin.
Ben o zaman her gün 4 lt falan su içiyorum, hemde limonlu. H3RA_ bunu çok sevdi
Hayırdır canım önemli bir şey yoktur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…