Teşekkür ederimAfiyet olsun canim gayet iysin
Çok güzel canım
Sağol canım ben bi rahatsızlandım geçen aylarda ambulansla fakülteye götürdüler midemden de anca şimdiye sıra bulabildim ki muayene olayım pandemiden dolayı çok az dr sayısı filan bakalım ne çıkcak sonuç kilo da verdim dedim kan tahlili yapabilir misiniz değerlerime bakın diyeTarifini yazmışmıydın gerilere bakayım bi. Herkes artı çıkarken, seni eksi gösteren çorbayı bir hafta içebilirim.Üstelik regl haftan birde.
Ben o zaman her gün 4 lt falan su içiyorum, hemde limonlu. @neutral bunu çok sevdi
Hayırdır canım önemli bir şey yoktur inşallah.
Allah acil şifa versin inşallah Ayşe hanım, bakalım sonuçlar nasıl çıkacak inşallah ciddi birşey değildir, geçici bir durumdur.Sağol canım ben bi rahatsızlandım geçen aylarda ambulansla fakülteye götürdüler midemden de anca şimdiye sıra bulabildim ki muayene olayım pandemiden dolayı çok az dr sayısı filan bakalım ne çıkcak sonuç kilo da verdim dedim kan tahlili yapabilir misiniz değerlerime bakın diye
Aynen regl im birde. Cok sasirdim. Dun normale gore agir spor yaptim. Agirlik kaldirmadim ama heryerim agriyor. Merdivenden inerken øluyorum. Dun ki Squat ust bacak kaslarimi fena sisirdi.Tarifini yazmışmıydın gerilere bakayım bi. Herkes artı çıkarken, seni eksi gösteren çorbayı bir hafta içebilirim.Üstelik regl haftan birde.
Ben o zaman her gün 4 lt falan su içiyorum, hemde limonlu. @neutral bunu çok sevdi
Hayırdır canım önemli bir şey yoktur inşallah.
Çok teşekkür ederim inşallah yaAllah acil şifa versin inşallah Ayşe hanım, bakalım sonuçlar nasıl çıkacak inşallah ciddi birşey değildir, geçici bir durumdur.
Ee ne guzel isteÖnceki 62.2
Şimdi 61.8
Fark:400 gram
Pes etmek yok ama.
Geçmiş olsun canımSağol canım ben bi rahatsızlandım geçen aylarda ambulansla fakülteye götürdüler midemden de anca şimdiye sıra bulabildim ki muayene olayım pandemiden dolayı çok az dr sayısı filan bakalım ne çıkcak sonuç kilo da verdim dedim kan tahlili yapabilir misiniz değerlerime bakın diye
Hiç yoktan iyidirVermek istedigin kilo az olduğundan muhtemelen gram gram gidiyor, ama gayet iyi
E English_teacherrr canim insallah guzel sonuc alirsin. Gecmis olsun
Sağol ablaGeçmiş olsun canım
Sağol canım he söyledim tüm hepsini kan değerlerine göre bakalım dedi yoksa sanırım endoskopi ye yönlendirecekE English_teacherrr gecmis olsun canım gitmişken kabizlikla ilgili de sor belki tetikliyordur rahatsızlığını.
rockandroll canim güzel eksi görmüşsün. Sana menü yorumlarında hep diyorum yaşından ötürü dikkat etsen hızlı vereceksin kiloyu. Metabolizman iyi çalışıyor sadece karbonhidratı keserek hedefe ulaşabilirsin