Evet menu ve spor bildirimi hergun. Basinizda bekliyorumEs yarisi varmis, buradan eslesip mi yapiliyor? yoksa belli bir kurali var mi? SPor Puanlarini her gün o zaman menü ile bildiririm.
cok tesekkür ederim. SPor olarak ne yapiyorsunuz genel olarak?
Ben pilates ve yürüyüs yapmayi planliyorum. Disarida yapmak biraz zor olacak, ancak leslie ile mümkündür diye düsünüyorum.
Evet menu ve spor bildirimi hergun. Basinizda bekliyorum
Esleri biz kaptanlar belirliyoruz.
Senide esleyelim? :)
Merhaba sende hos geldin o zaman :)Ben de yeni katildim takima,
Henuz isiniyorum.
Arkadaslara ayak uydurucaz artik.
Aynen evde spor mecburen.
Merhaba eşim
Ne yaptıklarını bilmiyorum canımKeto mu yapmışlar. Cabuk yorulurlar.
Haftaya biz sampiyin olalim
Yeniden eş olmuşuz hadi bakalım iyi haftalar canım inşallahE English_teacherrr yine yeniden merhaba canim ♡♡
Bu hafta oturmak yok bildiğin anca yetişiriz çılgınlaraBu hafta baya yorulucam şimdiden belli. Başka türlü sana yetişemem
Acıma bana sakın, duygu sömürüsü falan yaparsam yumuşama
Ver cezayı gözünü kırpmadan
Merhaba aramıza hos geldiniz. Ben sedulu takim kaptan yardımcısıyım. Sorularınızı her zaman sorun.Merhaba arkadaslar :)
Bende bu gruba davet edildim. DIlerim bol destekli ve motivasyonlu bir sürec olur benim icin.
Kendimden biraz bahs edeyim. 34 Yasindayim. Nisanliyim, bu yil dügünüm olucak. SOn birkac yildir asiri kilo alip vermelerim oldu. Gecen yil pandemi dolayisiyla 10kg aldim. Hedefim 49.50 kiloya ulasmak, cünkü evlendikten sonra anne olmak istiyorum ve bunun icin saglikli kilo araligindan olmak gerek ve saglikli beslenmeyi benimsemis olmaliyim, zorluk yasamamak adina.
Tekrar kilo alip vermelerden biktigim icin saglikli bir sistem oturtmam gerektiginin farkindayim.
Hayatima sporu katmam gerektigini de biliyorum. Uygulamada zorluk yasiyorum. SU icmek benim icin zulum gibi. Ama kendimi buna alistiriyorum. Vejetaryenim. 157 boyundayim ve bugün tartida 73kiloyu görmüs bulunmaktayim.
Önerilerinize acigim. :)
If ve karatay mantikli olur mu acaba?
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Toplam | |
E English_teacherrr A Aylakkadin | ||||||||
| 185 | |||||||
| 2.123 | |||||||
| 1.771 | |||||||
| 630 | |||||||
| 889 | |||||||
| 300 | |||||||
@Ceyhuns
| 500 | |||||||
E Emeeelll @Serina08 | 1.258 | |||||||
| 750 | |||||||
| ||||||||
A Arrietty_ | 955 |
Dün yazmayı unutmuşum A Arrietty_ erkenden uyuduğum içinMenü bildirimleri
Ayse_M
Aylakkadin
graphicdesigner
Sade_Bilge
Zeytur
Istanbulin
Sedulu
neutral
klbk33
Ozzybal
Ceyhans
Alys
Osev
Arrietty_
sadece_ben
ozrengin
bnnu
Emeeelll
Serina08
rockandroll
-DOLUNAY-
Puan Tablosu
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Toplam E English_teacherrr A Aylakkadin graphicdesigner S Sade_Bilge 185 Zeytur istanbulin 2.123 H3RA_ sedulu 1.771 Ozzybal K klbk33 630 rockandroll D -DOLUNAY- 889 bnnu S sadece_ben 300 @Ceyhuns Alys 500 E Emeeelll @Serina08 1.258 O_sevincli_ki 750 Varyemez A Arrietty_ 955