Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar kendimi süper enerjik hissediyorum. Malum haftasonu temizlik günüm, challenge günü ile birleşince baya hareketli bir gün olacak benim için.
Evde ki köpüşümüz dün baya yaramazlık yapmış. Çiş eğitimine alıştı derken dün bir iki halıma çiş yapmış. Geçen haftasonu yıkayıp sermiştim çoğunu. İçime sinmedi banyoların halılarına kadar hepsini topladım yıkayacağım bugün. Çiş eğitimine başlarken makinede yıkanır tarzdakileri sermiştim şükür ki. Her köşe sirkeli sularla silinecek.
Aralarda temizliğe mola verip 100’er ip atlanacak. Akşam ağlanırım size artık

Kahvaltıda bir tanecik cısss yaptım Ama nerdeyse iki senedir yemediğim bir şeydi. Görünce gözlerim parladı Akşam ki puanlarımı görünce yakmışsın zaten demenizi temenni ediyorum A Arrietty_ ve sedulu cum.

merhaba, Forumda gezinirken dikkatimi cekti, 5. Takim ayri bir baslik acmis Menü ve spor bildirimleri icin. 4 Takimin böyle bir basligimi yok, yoksa ben mi bulamadim?
Oyle bir basligimiz yok. Burada paylasim yapiyoruz herseyi

S Sade_Bilge hoşgeldin, güzel eksiler alman dileğiyle.

Alys ben hep ipsiz atlıyorum. Evdekiler gülmesin diye yatak odasına kaçıp yapıyorum
Kızım geldi odaya “anne ne yapıyorsun, kafayı mı yedin” dedi. İp atlıyorum dedim “ipin nerde o zaman” diyo. “Tövbe bismillah” diyerek çıktı odadan.
Tv izlerken kalkıp adımlama yapıyorum falan diye alay konusu oldum aralarında

sedulu canımm ben oturunca kalkamıyorum kalkınca oturamıyorum sendede ilk gün olmuşmuydu nasıl ip atlıcam hiçç bilmiyorum choleyi akşama yapcam biraz vücudumu dinlendireyim
İlk gün olmustu canım bir hafta sonra anca düzene girdi. Bugün ya ip atla ya da chloe yap. Çünkü ikisi bir bacaklarını fena yoracak. Ertesi gün adım atamayabilirsin

Sporlar iyi gelirse yedigini görmezden gelirim
Kolay gelsin canım neyse ki halıların makinada yıkanıyor belli süre serme sen yine de

sedulu çok zekisin
challenge öncesi güzel taktik
Oyunamı geldimm

Bu arada bugün resim çekindim bir ay sonra paylaşacam öncesi sonrası
İlk gün olmustu canım bir hafta sonra anca düzene girdi. Bugün ya ip atla ya da chloe yap. Çünkü ikisi bir bacaklarını fena yoracak. Ertesi gün adım atamayabilirsin
Chloe yapcam ozaman yarışmadıki acığımı adımda ve zumbada yakalarım

Oyunamı geldimm

Bu arada bugün resim çekindim bir ay sonra paylaşacam öncesi sonrası

Chloe yapcam ozaman yarışmadıki acığımı adımda ve zumbada yakalarım
Haha gerçekten tüm vücut çalışıyor bugünkü programda da öyle video var. Yarın rest günü yapacak misin

Bu arada kahvaltimi hazirlamistim onuda paylasayim sizinle.

2 yk yulaf, ev yapimi yogurt, ananas, tarcin ve ceviz
Yaninda limonlu soda ve kiraz sapi cayim. Yürüyüsten sonra yiyecegim. Yanimda tasiyorum. Annemlerde yiyecegim.

yürüyüse devam :)))

Eklentiler

• BE59106B-93C9-4C4D-9893-CB89F7986CB7.jpeg
    28,6 KB · Görüntüleme: 24
yaaaaa gözlerim doğru mu görüyor yoksa rüyadamıyım benim eşim KAPTANIMIZ MI, GERÇEKMİ ALLAAAAAAAH ben bugün 10.000 adım değil 10.000 ip atlarım ozaman, kaptanım doğru mu anladım senle mi eşiz????????
maşallah benim geçen haftaki muhteşem eşime yaaaa olaysın bombasın, ama kaptanımızla bu hafta seni geçmek boynumuzun borcu olsun
canım hoşgeldin aramıza bende yaklaşık 12 gün önce filan katıldım ama burası bomba biyer %100 hatta %500 hem sporun artacak hem kilon azalacak emin olabilirsin
kaptanım bu puan tablosu nedir anlayamadım bunu, eşim sen misin yoksa sade_bilge mi? şuan ikileme düştüm
Bugün günlerden Ip atlama günü

Ip veya ipsiz atlaya bilirsiniz . Puan hesabi yapmayi unutmayiniz

1 Dk ip atlama 10 puan

Veya

100 adet ip atlama 30 puan

Ayakkabi ile atlamaya özen gösteriniz
Allaaaahhhhhh ben bu gazla tavana vururum kafamı zıplarken çok enerjiğim

graphicdesigner Merhaba bu hafta takim esiymisiz. Hadi bakalim birbirimize destek olalim. Bu grubu birinci yapalim. :))
evet evet bende iki tablo arasında kaldım, ilk tabloda eşim kaptanımız olan arriety olarak görünüyor, ama ikinci tabloda seninle birlikte yazılmışız. her halükarda seninle de olsam kaptanla da olsam bu hafta birinci biziz inşallah

öyle bir video bulduğunda bizlede paylaş olurmu benide etiketle canım sana zahmet
menün güzel afiyet şifa olsun inşallah benim takım arkadaşıma

Aslinda bendim. Ama yeni arkadasimiz gelince kendimi feda ettim :)

Sen Yinede 10bin adim at

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…