Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Günaydın kızlar
4 gündür bebegim hasta dogru duzgün gelemedim hastaneye falan gittik bir virus varmıs onu kapmıs. Büyük ihtimal okuldan kızım getirdi. Dün çıldırma seviyesindeydik herseye agliyor kucaktan inmiyor hicbirsey yaoamadigim gibi onu dogru duzgun doyuramadım da. İnsa bugun daha iyi bir gun olur .Buraya gelemedigim icin kendimi cok kotu hissediyorum. İnsa bugun daha guzel bir gun olur
Çok geçmiş olsun tutkucugum .Benim kızda kaba kulak olmuş olabilir dedi doktor:KK43:Canım benim bu ara da ben dilek zipzipcigim kaptanlık döneminde birlikteydik😊Nasılsın nasıl gidiyor

Yapıyorum birşeyler ama iştahsız ve aşırı hareketli drumuz çok da yedirmeye zorlama doymasa o kadar enerjik olmaz dedi yediği kadar verip zorlamiyoruz sadece ben biraz zorlanıyorum artk yapacak birşey yok sağlık olsun zaman geçiyor ilerde inşallah bizimki de düzelir abileri de allerjikti bı tık daha iyiler simdi
Bnm iki numarada çok iştahsız aç ama emmesi zorla zorla verince sakinlesiyor biraz

İşe yarıyor mu canım? Kaynattıktan sonra sıcak mı içeceğiz
Bu cok populer bir suydu. Kk forumda bu baslikta yillarca bunu yapip kilo verenler tecrübelerini anlatıyordu. Sonra bir suru detoks tarif cikti bu da gündemden kalkmış. Ozellikle diyetin ilk zamanlari iştahı bastirmada ve ödem atmada faydali oluyor.
Bu seferki tecrubem bana cok tatli geldi , eskiden 2 degil 1 tarcin katardim bir de elmanin büyüklüğünden tatli oldu sanirim. 1 Limon aci yapıyor yarim limon iyi . Bugun sadece karabiber, karanfil ,tarcin ve zencefil ile yaptim

Dünku atistirmslarin izlerini silip yarina 77.9 u görmeye çalışıyorum. Diyette sabah ac kalayim derken azicik saçmaladım. Yuruyusteyim. Aksama balik yapabilirim??? Balik salata bende iyi ödem atıyor.
Bu hafta hep sabah 6 da tartildim 9daki kilom supriz olacak ve tabi hersey yolunda giderse cts sabah ac susuz yuruyuse cikip minimal kilomu görmeye calisicam insallah:dua:❤❤❤

Bu cok populer bir suydu. Kk forumda bu baslikta yillarca bunu yapip kilo verenler tecrübelerini anlatıyordu. Sonra bir suru detoks tarif cikti bu da gündemden kalkmış. Ozellikle diyetin ilk zamanlari iştahı bastirmada ve ödem atmada faydali oluyor.
Bu seferki tecrubem bana cok tatli geldi , eskiden 2 degil 1 tarcin katardim bir de elmanin büyüklüğünden tatli oldu sanirim. 1 Limon aci yapıyor yarim limon iyi . Bugun sadece karabiber, karanfil ,tarcin ve zencefil ile yaptim
Dikkat edeyim canım yaparken dediklerini, peki işe yaradı mı sende

IMG_4341.jpeg

Bebekle zor oluyor 20 dk hiç inmeden yapmak ama olsun 🤣

Dünku atistirmslarin izlerini silip yarina 77.9 u görmeye çalışıyorum. Diyette sabah ac kalayim derken azicik saçmaladım. Yuruyusteyim. Aksama balik yapabilirim??? Balik salata bende iyi ödem atıyor.
Bu hafta hep sabah 6 da tartildim 9daki kilom supriz olacak ve tabi hersey yolunda giderse cts sabah ac susuz yuruyuse cikip minimal kilomu görmeye calisicam insallah:dua:❤❤❤
Yine bazı deneysel çalışmalar 😂

Güzel menü afiyet olsun 😊

Fazla bir şey de yemiyorsun neden artı geliyor kaptanım acaba 🌸

Fazla yememişsin afiyet olsun 🌸

Biz atlattık şükür de Rabbim hala yaşayanlara yardım etsin çok zor. Erken doğduğu için midesi de gelişmemişti ilk bir yıl boyunca reflüsü vardı hep istifra ediyordu her şeyi. Misafirliğe bile gidemezdim milletin evine üstüne başına kusuyor diye 😂

Allah kabul etsin canikom, afiyet olsun 🌸

Spor yapamadım evet yaa benim de içime işledi, bir de canım bir sürü şey çekti bu hafta regl öncesi olan hafta hep böyle oluyor.

Çok geçmiş olsun 🤲

Ayy seni de ekliyorum listeye o zaman ablacım 🥰
sagol canım benim

Çok geçmiş olsun tutkucugum .Benim kızda kaba kulak olmuş olabilir dedi doktor:KK43:Canım benim bu ara da ben dilek zipzipcigim kaptanlık döneminde birlikteydik😊Nasılsın nasıl gidiyor
seni gordugume cok sevindim Dilekcim 😘😘😘

Rabbim acil sifalar versin insa
Bizimkiside el ayak agiz hastaligiylis yuznde bacakalrinda birseyler cikti genel olarak burnu cok akiyor oksuruyor

Bugün hiç gelemedim buraya , hazır otobüs beklerken bı selaam diyeyim sizlere . Umarım herkesin keyfi yerindedir Canlar 😍
Ben iyiyim çok şükür.İşten çıktım evdekilere yemek yaptım, bebeyi babaya emanet ettim ,şimdi üniversite zamanındaki arkadaşlarimla buluşmaya gidiyorum🥳🥳

X