Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Menümü de yazayım sonra unutuyorum 🤭
Kahvaltı 13.00
2dilim çavdar ekmeği, labne, 2 salatalık, 4 yeşil zeytin
Ara Öğün 15.00
1 armut
Ara Öğün 17.00
1 muz
Akşam yemeği 19.30
1 tabak ıspanak dible + 4 yk kadar yoğurt
2lt su (tamamlarım daha içemedim hepsini) 1 lt dukan kiraz saplı
Dukana da bir hafta Ara vereceğim etkisi azaldı. 🫣
LenaG LenaG Mthn83 Mthn83

Güzel menü afiyet olsun 😊

Fazla bir şey de yemiyorsun neden artı geliyor kaptanım acaba 🌸

Fazla yememişsin afiyet olsun 🌸

Biz atlattık şükür de Rabbim hala yaşayanlara yardım etsin çok zor. Erken doğduğu için midesi de gelişmemişti ilk bir yıl boyunca reflüsü vardı hep istifra ediyordu her şeyi. Misafirliğe bile gidemezdim milletin evine üstüne başına kusuyor diye 😂

Allah kabul etsin canikom, afiyet olsun 🌸

Spor yapamadım evet yaa benim de içime işledi, bir de canım bir sürü şey çekti bu hafta regl öncesi olan hafta hep böyle oluyor.

Çok geçmiş olsun 🤲

Ayy seni de ekliyorum listeye o zaman ablacım 🥰
aayy vallahii zoorr

8.11.2024
Kahvaltı öncesi elma sirkeli ballı ılık su
Kahvaltı 11.00
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık biber yeşillik
7zeytin
2 ceviz 3 kuru kayısı
2 küçük parça kaşar
1 dilim tahin pekmezli t.b ekmeği

Ara 16.00
Filtre kahve diyet kek (muz kakoku yumurta hindistan cevizi yağı azda bal var içinde)

Akşam 18.00
1 tabak karnabahar yemeği
4 tavuk kanat
Salata
Kereviz salatası

2lt su 1lt Dukan birası LenaG LenaG

Merhaba kızlar.
Dün öğleden sonra diyeti bozdum.
Bugün de dikkat etmedim.
Yarın itibariyle takımlara girip kendime çeki düzen vercem.
Dr un ilacı kesmesi sebebiyle yaşadığım yoksunluk beni kötü etkiledi. Ellerim çok titredi başım çok döndü felan zor 1 hafta geçirdim. Halen de sürüyor semptomlar ama vücut alıştıkça duzelecem inşallah.
Bu süreçte eşimin de evde olmaması manen beni etkiledi ya. Kaptan eşim. Gitti mi 1 hafta yok en az. Alışınca hep evde olmasına zor geliyor yanlizlik.
Diyetime yarın tam konsantre devam edicem ama bu 1.5 günlük kaçaklar yarın tartıya yansisada haftaya kadar veririm diye düşünüyorum. Hem regl de bitti hergun eliptik yapicam Leslie felan toparlarim ben :KK43:
İçimi dökmek istedim
He birde haftaya yürüyüş bandıda gelmiş olur onu da yapacam extra. Çok üzgün hissediyorum kendimi ihanet etmis gibi ama yarın toparlicam.

Merhaba kızlar.
Bugün de dikkat etmedim.
Dr un ilacı kesmesi sebebiyle yaşadığım yoksunluk beni kötü etkiledi. Ellerim çok titredi başım çok döndü felan zor 1 hafta geçirdim. Halen de sürüyor semptomlar ama vücut alıştıkça duzelecem inşallah.
Bu süreçte eşimin de evde olmaması manen beni etkiledi ya. Kaptan eşim. Gitti mi 1 hafta yok en az. Alışınca hep evde olmasına zor geliyor yanlizlik.
Diyetime yarın tam konsantre devam edicem ama bu 1.5 günlük kaçaklar yarın tartıya yansisada haftaya kadar veririm diye düşünüyorum. Hem regl de bitti hergun eliptik yapicam Leslie felan toparlarim ben :KK43:
İçimi dökmek istedim :KK43:
Rabbim sağ salim kavuştursun eşinle arkadaşım.Gonul isterki istikrarla yaşanan hiç bir olumsuzluktan etkilenmeden ilerliyelim bu süreci .Lakin insanın mümkün değil iki ileri bir geri yapsakta önemli olan yolumuzdan dönmemek 1 ay geç ulaşırız hedefe ama ulaşırız Allah'ın izniyle 😊

Merhaba kızlar.
Bugün de dikkat etmedim.
İçimi dökmek istedim
He birde haftaya yürüyüş bandıda gelmiş olur onu da yapacam extra. Çok üzgün hissediyorum kendimi ihanet etmis gibi ama yarın toparlicam.
Cok uzgun olma lutfen guzelliginin , zayifliginin fatkinda ol. Sağlıklı beslenmek icin evet uğraş ama sen saglikli beslenmek icin degil ac gezmrk icin uğraşıyorsun :ukala:

Hayırlı akşamlar arkadaşlar bugün menümü yazayım bende

Sabah 10.00//
Bir dilim tam buğday ekmeği (ilaç içmek için)

Öğlen 12//
2 büyük boy tavuk but
İki çatal spagetti
Bir bardak ayran

Akşam 18.00//
İki hamburger köftesi
İki tam buğday ekmeği arasına koyup yedim
Bir büyük kase dolusu salata

Aksam20.00//
Bir Nescafe üçü bir arada
Bir avuç çekirdek
Bir avuç Antep fıstığı

Su 2.5lt
3 mile Leslie yaptım (45 dakika)
Sabah yarım saat yürüdüm
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 nurovic nurovic Sitare55 Sitare55

Rabbim sağ salim kavuştursun eşinle arkadaşım.Gonul isterki istikrarla yaşanan hiç bir olumsuzluktan etkilenmeden ilerliyelim bu süreci .Lakin insanın mümkün değil iki ileri bir geri yapsakta önemli olan yolumuzdan dönmemek 1 ay geç ulaşırız hedefe ama ulaşırız Allah'ın izniyle 😊
Allah razı olsun canım.
Cok uzgun olma lutfen guzelliginin , zayifliginin fatkinda ol. Sağlıklı beslenmek icin evet uğraş ama sen saglikli beslenmek icin degil ac gezmrk icin uğraşıyorsun :ukala:
Ordan bakınca böyle gorundugumu bilmiyordum. Ama haklı mısın, hemde çok fazlasiyla. İnşallah daha iyi menüler çıkarırım bu hafta.

8 Kasım Cuma dan herkese selamlar

Sahur yok
18.00-20.00 arası
1 kase mercimek corbası
Çooook salata
Bir kaşık taze fasülye
1 tk pirinç pilavı
1 tk kahvaltılık çikolata 🫣
Yarım cennet hurması
1 mandalina
6-7 tane gün kurusu
1 su bardağına yakın beyaz leblebi
(Doymak bilmedim )

1.5 litre su
Ödem içeceği

10 bin adım

LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Denp Denp

Menümü de yazayım sonra unutuyorum 🤭
Kahvaltı 13.00
2dilim çavdar ekmeği, labne, 2 salatalık, 4 yeşil zeytin
Ara Öğün 15.00
1 armut
Ara Öğün 17.00
1 muz
Akşam yemeği 19.30
1 tabak ıspanak dible + 4 yk kadar yoğurt
2lt su (tamamlarım daha içemedim hepsini) 1 lt dukan kiraz saplı
Dukana da bir hafta Ara vereceğim etkisi azaldı. 🫣
LenaG LenaG Mthn83 Mthn83
Boncuğum bu meycelerin yanına diuetiayenler genelde ya süt ya badem ceviz fındık gibi şeyler veriyorlar. Kan şeleri bir anda yükselip alçalmasın diye. Söylemefen geçemedim afiyet olsun 🥰
Merhaba kızlar.
Bugün de dikkat etmedim.
İçimi dökmek istedim
Hepimizin böyle gel gitleri oluyor canım moral bozmak yok lütfen 🙏 çok azimlisin zaten arada böyle olması çok normal :KK200:

8 Kasım Cuma dan herkese selamlar

Sahur yok
18.00-20.00 arası
1 kase mercimek corbası
Çooook salata
Bir kaşık taze fasülye
1 tk pirinç pilavı
1 tk kahvaltılık çikolata 🫣
Yarım cennet hurması
1 mandalina
6-7 tane gün kurusu
1 su bardağına yakın beyaz leblebi
(Doymak bilmedim )

1.5 litre su
Ödem içeceği

10 bin adım

LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Denp Denp
Şifa olsun canım inşallah yarın güzel sonuclar görürsün

Hoş bulduk fulyacim. :KK60: :KK200: Görüşmeyeli iyiyim sen nasılsın güzel haberlerini alırım inşallah 🙏 ❤️
çok şükür iyiyim canım. sadece çok yoğunum inan kendime zaman ayıramıyorum. yeniden başlangıç yaptım, diyete devam. inşallah güzel sonuç alırım 🤲🏻 sen de özlettin kendini düzenli gel artık :KK60:

Selam kızlar, çayımı içiyorum çamaşır katliyorum ve dünyayi sorguluyorum, çamaşır katlamaktan nefret ediyorum 🤣🤣 yarın yola çıkacağız daha bavul da toplayacağım...aman aman işler güçler, gidicem memlekete sanki orda dinlenicem

X