- 16 Mart 2008
- 45.179
- 218.820
Spor takipçimiz de pek tatlıymış Kolaylıklar seninle olsun.Evet ablacım menü spor takibi yapıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Spor takipçimiz de pek tatlıymış Kolaylıklar seninle olsun.Evet ablacım menü spor takibi yapıyorum.
Çok geçmiş olsun canım şafi ismiyle acil şifa inşallahRabbim acil sifalar versin insa
Bizimkiside el ayak agiz hastaligiylis yuznde bacakalrinda birseyler cikti genel olarak burnu cok akiyor oksuruyor
Amin canım Rabbim bütün hasta yavrularımıza acil şifalar versinseni gordugume cok sevindim Dilekcim
Rabbim acil sifalar versin insa
Bizimkiside el ayak agiz hastaligiylis yuznde bacakalrinda birseyler cikti genel olarak burnu cok akiyor oksuruyor
Teşekkür ederiiimm Takımlara gireceksin değil mi ablam bu hafta sabırsızlanıyorum ben menülerini görmek içinSpor takipçimiz de pek tatlıymış Kolaylıklar seninle olsun.
AslaaaKüsmüyüz
Evet canım inşallah eski motivasyonumu tekrar bulabilirim. menulerim iddialıdır bu arada ama önce birilerini gözüme kestirmem lazım en yakın Mthn83 i gordum havlu atmazsa tabiTeşekkür ederiiimm Takımlara gireceksin değil mi ablam bu hafta sabırsızlanıyorum ben menülerini görmek için
Dileeeeeek bir yerlerden tüyo almadım kiElhan ablam bil bakalım ben kimim
Geçmiş olsun canım. Acil şifalar dilerim. Bebeğinin kalça cikikligi sorunu vardı bir de olumlu gelişme var mı? Onun dışında sen nasılsınseni gordugume cok sevindim Dilekcim
Rabbim acil sifalar versin insa
4 kilo falan ne gezermotivasyon ve detoks icin yapiyorumDikkat edeyim canım yaparken dediklerini, peki işe yaradı mı sende
Stresli canım geçer ama biraz dinlenmem gerekiyorGünaydın, problem miden mi yoksa stresli bir hafta miydi ?
Yediklerin cok degil ödem gelir ödem gider
Çok geçmiş olsunGünaydın kızlarkızım hasta sabah yürüyüşüm yalan oldu bu yuzden
Afiyet olsun Allah kabul etsin7.11.2024 Perşembe
Niyetliydim Allah kabul etsin
Sahur yok
18.00-19.00
İki kase mercimek çorbası (nasıl üşümüşsem)
Booolca salata
Yarım cennet hurması
6-6 gün kurusu
2-3 avuç beyaz leblebi
Su 1.5 litre
1 haftada 4 kilo verdiren içecek bitti
10.000 adım
LenaG
Boncuk2307 Denp
Çok geçmiş olsun canım önemli olan bebişin sağlığıGünaydın kızlar
4 gündür bebegim hasta dogru duzgün gelemedim hastaneye falan gittik bir virus varmıs onu kapmıs. Büyük ihtimal okuldan kızım getirdi. Dün çıldırma seviyesindeydik herseye agliyor kucaktan inmiyor hicbirsey yaoamadigim gibi onu dogru duzgun doyuramadım da. İnsa bugun daha iyi bir gun olur .Buraya gelemedigim icin kendimi cok kotu hissediyorum. İnsa bugun daha guzel bir gun olur
Allah kolaylık versin canımHer işim yoğun ya yarın hem eltimin kızının nişanı var(il merkezi) , hem kzım geziye çanakkaleye gidecek onu yollayacaz(biz ilçedeyiz) ama ikisi de akşam
Afiyet olsun adımlar da menü de güzelTünaydın Hanımlar
Perşembe günü menüsü
Sabah10 çeyrek simit,2yumurtadan omlet, 1 domates, 1biber ,peynir, 1bardak çay
Ara:1fincan Türk kahvesi
Öğlen:Turp otu salatası yağsız
Akşam 10-00: Turp otu salatası, ızgara tavuk, 2dilim elma patates
17.000 adım
LenaG
Leyla cım mezun oldu kaptaniçem@Nergis 35 , @leyl35 nirelerde
Geçmiş olsun kızına canımÇok geçmiş olsun tutkucugum .Benim kızda kaba kulak olmuş olabilir dedi doktorCanım benim bu ara da ben dilek zipzipcigim kaptanlık döneminde birlikteydikNasılsın nasıl gidiyor
İyi eğlencelerBugün hiç gelemedim buraya , hazır otobüs beklerken bı selaam diyeyim sizlere . Umarım herkesin keyfi yerindedir Canlar
Ben iyiyim çok şükür.İşten çıktım evdekilere yemek yaptım, bebeyi babaya emanet ettim ,şimdi üniversite zamanındaki arkadaşlarimla buluşmaya gidiyorum
4 kilo falan ne gezermotivasyon ve detoks icin yapiyorum
Ok etiketlerimŞİMDİ KAÇ KİLO olacak yarın özellikle yaz bak beni de etiketle gözümden kaçarsa
yarın h.sonu benim en yoğun günlerim özellikle görmek istiyorum sonucu
Cok guzel görünüyor afiyet olsun , dogru yoldasinKızlar brokoli sevmeyenler buna bayılır yoğurtlu kıymalı yaptım 3 kaşık kıyma koydum
Eki Görüntüle 3500825
LenaG Boncuk2307 unutmuşum etiketi soryyy kaptanlarımGün özetim bu sekilde 972 kalori
Sporları aksama atacagım henuz yapmadım sadece yuruyus var 11 bin küsür