Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

cok tesekkür ederim cevabin icin. Ben biraz sayfada gezinip okuyayim neler yapilmasi gerektigine.
sizler nasil zayifliyorsunuz?

cok tesekkür ederim. SPor olarak ne yapiyorsunuz genel olarak?
Ben pilates ve yürüyüs yapmayi planliyorum. Disarida yapmak biraz zor olacak, ancak leslie ile mümkündür diye düsünüyorum.

İnşallah güzel ve bol eksili bir hafta olur. Menün sporun güzel.

cok tesekkür ederim cevabin icin. Ben biraz sayfada gezinip okuyayim neler yapilmasi gerektigine.
sizler nasil zayifliyorsunuz?
Aslinda Ilk sayfada cogu sey yaziyor. Onun disinda her zaman sorabilirsin aklina takilan birsey varsa.
Daha cok yeni bir Challenge imiz var.
Cumartesi ip atlama günü. Ipsiz de kabul ediliyor
Pazartesi adim /yuruyus
Carsamba ise zumba

Herkes farkli sporlar yapiyor
Ben genelde bisiklet ve yuruyus yapiyorum

Kullanıcı Adı : Sade Bilge
Mesleginiz:
Muhasebeci
Yaşınız : 34
Medeni Durumunuz : Nisanli
Çocuk Sayısı ve yaşları: yok
Yaşadığınız şehir: Yurtdisi
Boyunuz : 157 cm
Kilonuz: 73 kilo
Hedef kilonuz : 49-50kg
Kilo alma hikayeniz : sagliksiz beslenme, hareketsizlik, ilaclar vs.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Saglikli bir yasama adim atmak, Gelinlik icin de alimli gözükmek, kendimi iyi hissetmek, saglikli bir anne adayi olmak
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? hayir

Challenge neye göre yani kac kere ip atlanildi, kac adim atildi tarzinda mi? YOksa o günler o egzersizler yapilacak gibi mi?

Her işimi görüyor derken
Çağrı reddetip mesaj okuyabiliyormusun
Dur ben özelliklerine bakıp geleyim.
Evet mesaj gelince okuya biliyorum :)
Cagri gelince de gorunuyor.
Ben telefonum huawei diye almistim birde baya uygun fiyataydi. Nabiz ölcüm, uyku takibi, sonra farkli spor secenegi de var saat de. Galiba 1 senedir var bende.

Evet mesaj gelince okuya biliyorum :)
Cagri gelince de gorunuyor.
Ben telefonum huawei diye almistim birde baya uygun fiyataydi. Nabiz ölcüm, uyku takibi, sonra farkli spor secenegi de var saat de. Galiba 1 senedir var bende.
Kararsız kaldım hepsi birbirinin aynı. Fiyat her yerde farklı farklı. Fiyatına göre alacağım sanırım. Özellikler aşağı yukarı aynı.
İlerde cep telefonları tarih olacak. Herkes telefon ile işini görecek sanki.

Challenge neye göre yani kac kere ip atlanildi, kac adim atildi tarzinda mi? YOksa o günler o egzersizler yapilacak gibi mi?
O gun o spor puanlari 2 kat ediyor.
Mesela yarin ip atlama günü.
Dakika hesabi veya adet den hesap yapacaksin.
1dk normalde 5 puan iken yarin 10 puan.
100 adet ip atlama normalde 15 puan iken yarin 30.

Adim günü ise evet kac adim attiysan.
Mesela 10.000 bin adim. 500 puan ediyor normalde
Pazartesi 1000 ediyor :)
Es yarisi yapiyoruz, birbirimizi spor icin motive edelim ve kacamak yapmayalim diye. Bu Challengeleri de biraz o yuzden baslattik

Ben en uygununu al derim

SImdi anladim cok tesekkürler. COk iyiymis :))) o zaman spor motivasyonu icin puan biriktiriyoruz birnevi :) harika

S Sade_Bilge

Puanlari siz hesaplayip Bende tabloya ekliyorum :)
Ilk basta zorlanir isen elbetde yardimci oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…