Kızz dimee öyleeeBu hafta baya yorulucam şimdiden belli. Başka türlü sana yetişemem
Acıma bana sakın, duygu sömürüsü falan yaparsam yumuşama
Ver cezayı gözünü kırpmadan
Sana dedim tabi.Kaptancazım bu mesajı banamı didinsedulu aylardır yapıyoo takımdanda gönüllü bi aptal ben çıktım bide burdaa adaşın sadece benim üstüme alınıyorum mesajı
Choleye yaparken lanet okudum desem yeridir çokk çokk zorlandım yere yatıyo sonra ayaga kalkıyo hopluyo falan abooo çok zorlandım demeyim demeyimm dedim ama südyen askım bilenem koptu
Sizce sevmiş olabilirmiyim
Ama seduluyla bu yola çıkmasaydım tek başıma yapmış olsaydım yarıda bırakırdım amannn derdim boşver ama söz verince lanet olsun sonucu ne olursa olsun tutarım40 dk bittikten epey bi süre yerden kalkamadım taki kociş kapıyı çalana kadar cok cok zorlandım ama sevdim devam edecemm içimde anlamsız bi mutluluk oldu
Tavsiye etsem arkamdan sayarsınızSana dedim tabi.
Ay bismillah. Nasil bir isyan bu
Kiyamam canini cikarmis anlasilan
Saat 22. 45 burda simdi yapip size katilsam mi. Oteki deli de ben mi olsam
Merhaba, çikolatalı ekmek ödülünle beraber gayet dengeli bir menu olmuş, afiyet olsun
Afiyet olsun canım, ödülde bile vicdan yaptım yarım porsiyon yedim.Afiyet olsun
Bende Manti yedim ödül olarak
Sporlar sahane
Ameliyat belli olunca haber et bizede.
Umarim biraz önce cozulur sorun da rahatlarsin
Bende 3yk yedimAfiyet olsun canım, ödülde bile vicdan yaptım yarım porsiyon yedim.
Spor konusundasedulu ve Zeytur un yaptıklarını görünce bu rakamları yazmaya utanıyorum istanbulin geldi üçlediler
Bir ay sonra taşınma işlerim olacak, onu halletmeden doktor onaylasa bile ameliyat olmayı düşünmüyorum. Hayırlısı bakalım.
Senin kuzunun sonuçlarının iyi olmasına çok sevindim. Geçmiş gitmiş olsun inşallah.
Eki Görüntüle 2772408 Eki Görüntüle 2772409 Eki Görüntüle 2772411 Eki Görüntüle 2772412
6641 adım 332 puan
300 ip atlama 45 puan
60 sguat 120 puan
70 bel bölgesel 35 puan
1 dk plank 10 puan
Toplam 542 puan
Su 1-1,5 lt civarında içtim
A Arrietty_ @_Vera_sedulu
Tavsiye etsem arkamdan sayarsınızkaptanım valla 85 kilo le yapmak cidden çok zor isyan etmeyimdee napim
Merhaba hosgeldinizMerhaba arkadaslar :)
Bende bu gruba davet edildim. DIlerim bol destekli ve motivasyonlu bir sürec olur benim icin.
Kendimden biraz bahs edeyim. 34 Yasindayim. Nisanliyim, bu yil dügünüm olucak. SOn birkac yildir asiri kilo alip vermelerim oldu. Gecen yil pandemi dolayisiyla 10kg aldim. Hedefim 49.50 kiloya ulasmak, cünkü evlendikten sonra anne olmak istiyorum ve bunun icin saglikli kilo araligindan olmak gerek ve saglikli beslenmeyi benimsemis olmaliyim, zorluk yasamamak adina.
Tekrar kilo alip vermelerden biktigim icin saglikli bir sistem oturtmam gerektiginin farkindayim.
Hayatima sporu katmam gerektigini de biliyorum. Uygulamada zorluk yasiyorum. SU icmek benim icin zulum gibi. Ama kendimi buna alistiriyorum. Vejetaryenim. 157 boyundayim ve bugün tartida 73kiloyu görmüs bulunmaktayim.
Önerilerinize acigim. :)
If ve karatay mantikli olur mu acaba?
Evet canım tadilat var şu anda. Hava şartları izin verirse bir aya bitecek inşallah.Bende 3yk yedim
Ev mi tasiyacaksiniz?
Tesekkur ederim
Merhaba arkadaslar :)
Bende bu gruba davet edildim. DIlerim bol destekli ve motivasyonlu bir sürec olur benim icin.
Kendimden biraz bahs edeyim. 34 Yasindayim. Nisanliyim, bu yil dügünüm olucak. SOn birkac yildir asiri kilo alip vermelerim oldu. Gecen yil pandemi dolayisiyla 10kg aldim. Hedefim 49.50 kiloya ulasmak, cünkü evlendikten sonra anne olmak istiyorum ve bunun icin saglikli kilo araligindan olmak gerek ve saglikli beslenmeyi benimsemis olmaliyim, zorluk yasamamak adina.
Tekrar kilo alip vermelerden biktigim icin saglikli bir sistem oturtmam gerektiginin farkindayim.
Hayatima sporu katmam gerektigini de biliyorum. Uygulamada zorluk yasiyorum. SU icmek benim icin zulum gibi. Ama kendimi buna alistiriyorum. Vejetaryenim. 157 boyundayim ve bugün tartida 73kiloyu görmüs bulunmaktayim.
Önerilerinize acigim. :)
If ve karatay mantikli olur mu acaba?
Kaptancim yalniz eliptik rekorum 99 dk biraz daha fazla yapman gerekecek geçmek içinAy nasil gulecegimi sasirdim. Yaparsiniz siz
1 saat bisiklet sureyim bari.istanbulin 40dk eliptik yapmis geceyim senii
Yok canım ortalama bir kase ve sütlü. Programda porsiyon seçeneği olduğu için ayrıca sütü eklemedim.Kellogsu sutsuz mu yedin?
Ben severim, ne zamandir yemiyorum, himm eklesem mi
Kaptancim yalniz eliptik rekorum 99 dk biraz daha fazla yapman gerekecek geçmek için
Dakika degilde kilometreden mi gitsekKaptancim yalniz eliptik rekorum 99 dk biraz daha fazla yapman gerekecek geçmek için
Ben de içeyim yeşil çay canım çektiDakika degilde kilometreden mi gitsek
Ben bugun sporsuzum
Adim sayim var tek.
Kiyma almistim onu paketledim kalkinca. Simdi yesilcay keyfi yapiyorum
Welcome to hell kuzum