Diyet yaparken genellikle kabızlık oluyor ekmek yemedigimizden her şeyi bol bol yemedigimizden kaynaklı bence ben bi çözüm bulamadım maalesefYaa kızlar afedersiniz ama bizim bu wc işi ne olacak ne yapsam ne etsem fayda etmiyo uzun süreli bi çözüm bulamadım ben ne yapmak lazım bi çoğumuz da bu yüzden muzdaribiz yani bi çözül bulan varmı bu konuya sürekli bi çözüm
Benim son gelişmeyi biliyorsun zaten, çözümüm doktorlara kaldı artık.Yaa kızlar afedersiniz ama bizim bu wc işi ne olacak ne yapsam ne etsem fayda etmiyo uzun süreli bi çözüm bulamadım ben ne yapmak lazım bi çoğumuz da bu yüzden muzdaribiz yani bi çözül bulan varmı bu konuya sürekli bi çözüm
Canım çok teşekkür ediyorum bende kendimde bu iradeyi hiç bulamam sanıyordum ama bu sefer farklı oldu benim içün değişimin tam zamanıymış diyebilirim . şubatın 7 si gelirse 7 ay olacak tam 6 ayda versem 30 u süper olacaktı ama biraz yavaş ilerledi son zamanlarda. Nası yapabilirim bu işi bilemedim küçük bi yerde yaşıyorum bide yok çalışmıyorum canım evdeyim .Kızlar ayrı ayrı alıntılamadım ama hepinizi tebrik ediyorum. Kaçamaksız ve hareketli bir hafta hepimize eksileri gösterdi.
Bu mantıkta gittiğimiz sürece hepimiz istediğimiz kilolara ulaşacağız inşallah, geçen hafta ki talihsizlik aslında bize bunu öğretmek içinmiş.
Şerde ki hayır diyelim.
E English_teacherrr seni özellikle tebrik etmek istedim. -30 kg gerçekten örnek gösterilecek bir başarı hikayesi.Ve bunu sadece diyet ve sporla yapmak güçlü bir iraden olduğunu gösteriyor.. Kaç ayda oldu bu harika sonuç?
Çalışıyor musun bilmiyorum ama bu onuda gerekli sertifikaları alıp (koçluk gibi) bu işi mesleğe bile dönüştürebilirsin.
Çünkü ben eğitimin yanı sıra yaşanmışlıkların verdiği tecrübe ile daha faydalı olunacağına inanıyorum.
Sevgili kaptanlarıma teşekkür etmeden olmaz. Motivasyon, takip, listeleri düzenleme ile hepimizin üzerinde emeğiniz var. Elinize, yüreğinize sağlık
kızzz birden 40 dk yapmayaydın keşke ben ilk yapınca 5 dk zor dayandıydım hahaAyyyy ölüyorummm bu zıkkımı kimsenin yapmak istemediği kadar varmışşş ayy anamm valla ölüyorum sandım nabzım 1500 atıyodurhala başım dönüyoo yüzümden alev fışıkırıyooo sedulu canım valla seniiii tebrik ediyorumm tüm bunları hiç sıkılmadan yapıyo olman harika ötesiii bi araaa pess dedim yokk yapamıcam dedim sonraaa hayırrr söz verdin seduluyla yola çıktın yarım bırakmak yok dedimmm ve başardımm 40 dk yaptım bazı bölümlerde yan tarafta gösterdiklerini yaptım cok zorlandığım yerlerde..
Şimdi beeeenn bu choleyi yaptıktan sonraaaa ödül günümü yaparımmm tövbeeeeee tövbeee yarabbim yemem artıkkkk çok canım isterse glutensiz yaparım napim ama şu choleyi hergün yaparsam hayatta ödül günü yapmam
Sahiii biz bu videoları hergünmü yapcazz
Bidee burdan yetkililere sesleniyorum chole ting dakikasııı 100 puan olmalıı
Dipnot: Hala yerde 2 80 yatıyorum biri beni hayrına kaldırsın
Bende bir sorun olmuyor genelde günde bir ya da iki kez tuvalete çıkıyorum. Bir kere zorlanmıştım o zaman bekunis içmiştim 2 saate rahatlatmıştı. Her gün d vitamini alıyorum acaba etkisi var mi bilemedim.Yaa kızlar afedersiniz ama bizim bu wc işi ne olacak ne yapsam ne etsem fayda etmiyo uzun süreli bi çözüm bulamadım ben ne yapmak lazım bi çoğumuz da bu yüzden muzdaribiz yani bi çözül bulan varmı bu konuya sürekli bi çözüm
Canım yeni başladın çok normal böyle hissetmen gerçi ben her gün pancar gibi oluyorum onca zamana rağmenAyyyy ölüyorummm bu zıkkımı kimsenin yapmak istemediği kadar varmışşş ayy anamm valla ölüyorum sandım nabzım 1500 atıyodurhala başım dönüyoo yüzümden alev fışıkırıyooo sedulu canım valla seniiii tebrik ediyorumm tüm bunları hiç sıkılmadan yapıyo olman harika ötesiii bi araaa pess dedim yokk yapamıcam dedim sonraaa hayırrr söz verdin seduluyla yola çıktın yarım bırakmak yok dedimmm ve başardımm 40 dk yaptım bazı bölümlerde yan tarafta gösterdiklerini yaptım cok zorlandığım yerlerde..
Şimdi beeeenn bu choleyi yaptıktan sonraaaa ödül günümü yaparımmm tövbeeeeee tövbeee yarabbim yemem artıkkkk çok canım isterse glutensiz yaparım napim ama şu choleyi hergün yaparsam hayatta ödül günü yapmam
1 gün 40 dk idikızzz birden 40 dk yapmayaydın keşke ben ilk yapınca 5 dk zor dayandıydım haha
Siz yazınca hevesleniyorum ama o yaptığım kısa zamanı hatırlayıp vazgeçiyorumZeytur ha bu arada nabiz bırak 150 yi 178 falan buluyor. Ben bunu yaparken saatten serbest stil programını açıyorum o nabizi ve ortalama kaloriyi hesaplıyor.
Yarın cekiyim fotoğraflarımı ölçü aldım geçen aydaki ölçülerim aynı hiç incelmemişimCanım yeni başladın çok normal böyle hissetmen gerçi ben her gün pancar gibi oluyorum onca zamana rağmensana attığım programda liste var 30 günlük. Bugün fotoğrafını cek ve ölçülerini al. Bir ay sonra farkı kıyaslarız fotografla birlikte.
Biz şimdi ilk günü bitirdik yarına 30 dk video var 3. gün rest demiş o zaman yapmayız. İyi hissedersen o zaman da yaparız yani fark etmez
Ben genelde 6 gün chloe yapıp bir tek persembe günü rest olarak kullanmaya çalışıyorum ama bu program da yorucu yani restleri tam gününde yapabiliriz. Onu günden güne konuşarak kararlaştırırız.
Tebrik ederim bugün bitti güzelce dinlen. Adımlama dışında pek uğraşma bir şeyle. Yarına pes etmezsen devamı gelir bu programın.
Ozellikle fotoğraf karşılaştırmasına değiyor ben 20 cm incelmiştim toplamda bir ayda
Aslında çok zor degil alışınca güzel bile geliyor çünkü vücudunun her noktasını hissediyorsun. Kaslar resmen çalışıyor yanıyorSiz yazınca hevesleniyorum ama o yaptığım kısa zamanı hatırlayıp vazgeçiyorum
Ooo tamam o zaman sen yeter ki devam deYarın cekiyim fotoğraflarımı ölçü aldım geçen aydaki ölçülerim aynı hiç incelmemişim3 kilo verdim ammaaa incelme yok
Yok yokk bugün hiçbir kuvvet bana başka spor yaptırmaz10 bin adım atarım sadece bugün altına düşmemeye çalışırım
Pess etmekmi aslaaa suan içimde anlamsız bı huzur var40 dk emegiçi çöpe atamam
Sadece perşembe günleri yapmayalım canım hergün yapalım varım beeenn kutuma kadar gitmek istiyorum büyük hissediyorum:
Aldım ölçüleri fotoğrafta çekinirim yarın eşime derim fotoğrafımı ceksinTakipteyim kızlar, belki gizli katılımcı bile olabilirim. Siz yazın günlük gelişmeleri
Zeytur ölçülerini al bakalım başlamadan, ne kadar farkedecek.
Aynen bacım bildiğimden şaşmıcam artık 3 ana ögün yapcam acıkırsamda ara ögün yaparımBen diyorum sanaaa geç 3 ana öğüneama az değil verdiğinde canını sıkma sadece bu yöntem inşallah metabolizma yı hızlandırıyo sende de işe yarar inşallah
Tühh yaaa bende sabah evi temizlerken açmıştım serbest stili neyse yarına acarım bendeZeytur ha bu arada nabiz bırak 150 yi 178 falan buluyor. Ben bunu yaparken saatten serbest stil programını açıyorum o nabizi ve ortalama kaloriyi hesaplıyor.
Yapamazzzkiiii yapamazkiiiSiz yazınca hevesleniyorum ama o yaptığım kısa zamanı hatırlayıp vazgeçiyorum
Belki 14 dk lık bi versiyonu var hergun yapılan onunla baslarım sonra size katilirim kaptancim 40 dk çok benim içinAslında çok zor degil alışınca güzel bile geliyor çünkü vücudunun her noktasını hissediyorsun. Kaslar resmen çalışıyor yanıyorsure çok uzun degil ama dolu dolu her saniyenin hakkını veriyor
Yok bunda gaza gelememAldım ölçüleri fotoğrafta çekinirim yarın eşime derim fotoğrafımı ceksin
Aynen bacım bildiğimden şaşmıcam artık 3 ana ögün yapcam acıkırsamda ara ögün yaparım
Tühh yaaa bende sabah evi temizlerken açmıştım serbest stili neyse yarına acarım bende
Yapamazzzkiiii yapamazkiii35 binn adımm attınnn seeenn nasıl yapamazsssıınnn vallaaa ben 86 kilo ilee yapabildim düşünün ne kadar zorlandığımı
Önceden öyleydi benimde rahattı şimdi bu ara çok fena olmaya başladım yaaBende bir sorun olmuyor genelde günde bir ya da iki kez tuvalete çıkıyorum. Bir kere zorlanmıştım o zaman bekunis içmiştim 2 saate rahatlatmıştı. Her gün d vitamini alıyorum acaba etkisi var mi bilemedim.
Hahhaaa valla senicok anlıyorum. Ben bir kez yaptim 15 dk ve cogunu yavas yaptim. Hala tramva bende. 6 lari gormeden tekrqr yapmayi dusunmuyorumAyyyy ölüyorummm bu zıkkımı kimsenin yapmak istemediği kadar varmışşş ayy anamm valla ölüyorum sandım nabzım 1500 atıyodurhala başım dönüyoo yüzümden alev fışıkırıyooo sedulu canım valla seniiii tebrik ediyorumm tüm bunları hiç sıkılmadan yapıyo olman harika ötesiii bi araaa pess dedim yokk yapamıcam dedim sonraaa hayırrr söz verdin seduluyla yola çıktın yarım bırakmak yok dedimmm ve başardımm 40 dk yaptım bazı bölümlerde yan tarafta gösterdiklerini yaptım cok zorlandığım yerlerde..
7 ayda 30 kilo buyuk bi basari ya hic sikma kendini. Hem gayet normal ilerlemiş bence. Asiri hizlisi kss kaybı yapar. Kendinle gurur duymalısın. Ben 30 kilo versem burnum yere inmezdi heraldeCanım çok teşekkür ediyorum bende kendimde bu iradeyi hiç bulamam sanıyordum ama bu sefer farklı oldu benim içün değişimin tam zamanıymış diyebilirim . şubatın 7 si gelirse 7 ay olacak tam 6 ayda versem 30 u süper olacaktı ama biraz yavaş ilerledi son zamanlarda. Nası yapabilirim bu işi bilemedim küçük bi yerde yaşıyorum bide yok çalışmıyorum canım evdeyim .