Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydınlar herkese hayırlı cumalar ❤
Geçen hafta =63,6
Bu hafta=62,9
Fark=0,7
Yüzde =1,100

Gunaydin kizlar
Gecen cuma 81.3
Bu cuma 79.7
Fark 1.6
% 1.968
Hedef 79

Merhabalar.

Geçen hafta: 67.5
Bu hafta: 67.1
Fark: 0.400
Yüzde: 0.592
Gelecek hafta için hedef kilo: 66.5

A Arrietty_ sedulu @_Vera_

Mevcut kilom: 61.70
Gecen hafta 62.50
Fark -800
% 1.280
sedulu sahane bir ortaktin cok teşekkür ederim canim
Kizlaarr harikasiniz Her birinizi ayrı ayrı tebrik ederiimmm

Waaoow çok güzel bir sonuç canım eşim Harikasın Çok mutlu olduummm Tebrik ediyorum

Geçen hafta: 78.3
Bu hafta: 77.3
Fark: -1kg
Yüzde: -%1.27
Kizlaarr tam 1 ay oldu diyete başlayalı
ve ben tam 6 kg verdim
(28 Aralik - 29 Ocak)

Hepsi burası sayesinde

Kaptanlarim ve tüm arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim. Tatlı kibar dikkatli olmanız, hep desteklemeniz.. Bizim takımın sırrı bu bence
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu Ozzybal

Eklentiler

• 20210129_112246.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 18
Olsun cnm 400 gr da güzel sonuç tebrikler
Doktora gidecektin bugün gittinmi
Eksi olsun yeter kafasındayım artık. Ama ben 65 civarlarında olduğumu düşünüyorum doktor karın muyenesinde şişkinlik var dedi.
Ki zaten bende fazlasıyla hissediyorum.
Doktordan geliyorum şimdi, haftaya anestezi altında bir çekimim olacak. Sonrasında da büyük ihtimalle ameliyat kararı vereceğiz, ilaçla tedavi edilecek gibi gözükmüyorsun şikayetlerinden dolayı dedi. Şişkinlik, kabızlık gibi sorunları da buna bağlıyorum, ameliyat sonrası düzelir dedi.

Kızlar şişkinlik, kabızlık, doğum sonrası arada bile kendini gösteren hemeroid sıkıntınız varsa ihmal etmeyin. Ben biraz ihmal ettim gıcık bir bölge olduğu için. Erken müdahele ile ilaç tedavisi yeterli olacaktı belki de. Buradan bir arkadaş yazmıştı bende de kaldı doğumdan sonra diye, onun için yazıyorum özellikle.

Waaoow çok güzel bir sonuç canım eşim Harikasın Çok mutlu olduummm Tebrik ediyorum

Cok tesekkur ediyorum ve seni kutluyorum, super bir sonuç, cok kararli ilerliyorsun

Ay çok geçmiş olsun canım yaa umarım bi an önce sağlığına kavuşursun

Tebrik ederim canım gayet güzel sonuç aldın. Burada bir arada güzel zayıflıyoruz.
% 59 yazmışım yanlışlıkla, hastanede işim uzayınca beklerken yazmıştım, o yüzden aceleyle yanlış olmuş.
Bir hafta da % 59 farkla şimdi buhar olmam gerekirdi
Fark 0.59 kaptancağazlarım.
Ben anladım onu canım

Olabilir canim her zaman eksi çıkmayız ki eğer ölçü olarak küçülme varsa kilon artı çıksa da dogru yoldasın demektir.
tüm samimiyetimle söylüyorum ne yazdıysam onu yedim ve bu hafta da baya iyi spor yaptığımı düşünüyorum neyse haftaya bakayım sonuç nasıl olacak. moralimi bozmadım sadece canım sıkıldı çünkü göbeğim gitti yani farkındayım . ölçü tablosunu şubatta paylaşacağız değil mi

wc faktörünün olabileceğini düşünüyorum düzenim biraz şaştı çünkü
nesfiti aslında en çok da bu yüzden yiyorum lifli diye
ekmek pek tüketmem, hafta sonu bir tek tostta o kadar

bunu dikkate alacağım bir dönem bende de vardı ama spor sonrası baya düzeldi , düzenli hareket çok iyi geldi bana

Evet canım şubatta paylaşacağız büyük ihtimal en geç haftaya pazara kadar toplanmış olur ölçüler. Beden olarak küçüldüğünü hissediyorsan pes etme zaten canım haftaya belki daha güzel şekilde eksi çıkarsın belli olmuyor bu metabolizma işleri

Kızlar eksi goren goremeyen herkesi tebrik ediyorum. 1 ayda 6 kilo vermek falan büyük basarı gercekten. Ben bugun tartıya cıktın 62.2 geldiğimi gördüm foto cekmedim muaf olduğum için. Dün iğnelerim bitti ama ben de bittim popom delik deşik oldu sanırım beni çok şisirdi o iğneler ve popo agrısından spor yapamadım. Bugunden itibaren baslıyorum tekrar spora azar azar

Yaa çok üzüldüm canım inşallah ameliyatını olursun eski sağlığına kavuşursun bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…