Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın kızlar bugün biraz tembellik yapayım dedim
Can yoldaşım E English_teacherrr canım tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin
Ben kendi kiloma geçeyim
Geçen hafta:60.6
Bu hafta:59.45
Fark:1.15
Şükür bende 5 Li rakamları gördüm
Kaptanım ben sözümü tuttum eksideyim A Arrietty_
@_Vera_ sedulu

Eklentiler

• 6B5B0E87-6814-4337-8386-D69A668745C5.jpeg
    116,6 KB · Görüntüleme: 15
Zeytur Chloe Ting - Flat Belly Challenge - Free Workout Program
Canım ben bu linkte ilk gün olanları yapacağım birazdan
ayy harikasın bu başlangıç dimi chloe nedir nasıl yapılır bende meraklar içindeydim. çok makbule geçti paylaştığın için teşekkür ederim.
Kızlar kahvaltimi yaptim herzamanki gibi. Tam bitti baktım masadaki cokokrem bana göz kırpıyor 1 dilim çikolatalı ekmek yedim. Ödül niyetine olsun
bende valla minicik bir kakaolu kurabiye attım ağzıma, yani en fazla max 50 kaloridir. sevinç çığlığımdı o benim

Afiyet olsun

wc faktoru olabilir mi?
ben ekmegi tamamen kestigimde maalesef uzun sure wc ye gidemiyorum, hani sunu yiyin lif olur kolaylasir, bunu yiyin mideyi bozar kolaylasir onerilerini de denememe ragmen.
o yuden bu sefer ekmekli bir sekilde yapiyorum diyetimi, ara ara degistiririm ama, en azindan bu sekilde wc problemim olmuyor.

bir de arada vucudu sasirtin derler,
uzun suredir benzer bir diyet yapiyorsan onun da etkisi olabilir.

Canımm cokk haklısınnn çok teşükkür ederimm bu hafta çok iyiydik kızlarrrrr inşallah takımlar arası ilk 3 e de gireriz

Günaydınlar herkese hayırlı cumalar ❤
Geçen hafta =63,6
Bu hafta=62,9
Fark=0,7
Yüzde =1,100

Gunaydin kizlar
Gecen cuma 81.3
Bu cuma 79.7
Fark 1.6
% 1.968
Hedef 79

Merhabalar.

Geçen hafta: 67.5
Bu hafta: 67.1
Fark: 0.400
Yüzde: 0.592
Gelecek hafta için hedef kilo: 66.5

A Arrietty_ sedulu @_Vera_

Kızlar alıntı yapayım dedim waoow woooww falan diye giderken bir sürü alıntı oldu hepinizi tebrik ederim

Canım tartıda arkadaşlarımızın yaptığı gibi tarih ve nickname yazan bir kagit olmalı

Mevcut kilom: 61.70
Gecen hafta 62.50
Fark -800
% 1.280
sedulu sahane bir ortaktin cok teşekkür ederim canim
Tebrik ederim canım güzel sonuc almışsın. Sende bana ayak uydurduğun için teşekkür ederim. Önceki haftalarda çok hareketli değildin diyetinden dolayı ama bu hafta güzel oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…