Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende bir sorun olmuyor genelde günde bir ya da iki kez tuvalete çıkıyorum. Bir kere zorlanmıştım o zaman bekunis içmiştim 2 saate rahatlatmıştı. Her gün d vitamini alıyorum acaba etkisi var mi bilemedim.
Sanmiyorum canim. Bende aliyorum d vitamini eksik cikmisti. Diyete basladigimdan beri yani aliyorum. Ama bende de sikinti oluyor. Bu hafta kayisiyi inciri fazla yiyince fazlasiyla oldu. Oda canimi aldi valla ya. Olmasida yani cok olmasi olmamasi da cok zor. Bende yillardir var. O zamn bi uzmana gitmistim. Bagirsak tembelligi var demisti. 6 ay ilac kullandim ama degisiklik olmadi. Bidaha da gitmedim. Alistim artik resmen boyle yasamaya. Millrt 2 gun cikmasa agridan duramıyor. Ben 1 hafta gitmedigimi biliyorum

Ben cok su tüketiyorum, emzirdigim için rahat 3 lt oluyor, ama bence aksam yemeğinde bol salata yemek etkili. Bir de kirmizi pancarli smoothie ise ya da kırmızı pancarli salata ise yarıyor sanki. Denemek lazım.

7 ayda 30 kilo buyuk bi basari ya hic sikma kendini. Hem gayet normal ilerlemiş bence. Asiri hizlisi kss kaybı yapar. Kendinle gurur duymalısın. Ben 30 kilo versem burnum yere inmezdi heralde
Haha çaktırma çevrede büyük nam yaptım

Ben cok su tüketiyorum, emzirdigim için rahat 3 lt oluyor, ama bence aksam yemeğinde bol salata yemek etkili. Bir de kirmizi pancarli smoothie ise ya da kırmızı pancarli salata ise yarıyor sanki. Denemek lazım.
Yaa bende 3 lt içiyorum günde suyu e hareketliyim de elma yiyorum bazen keten tohumu yiyorum filan ama yok bana mısın demiyo artık bu aralar çok zorladı beni bu durum valla

Benim esimin kilosu yok ama hqgif gobusu var. Gecen hafta esim karin videosu yapti choleinin. 10 dk falan sürüyor. artistlendi bana aman nolcak falan diye benim gozum korktu ya. Iyi dedim yap 2 gun yapti. 3. Gun yuruken bilr karni aciyodu. Pes etti. O bile saygi duydu yapabilenlere

Ay çok geçmiş olsun canım yaa umarım bi an önce sağlığına kavuşursun
Yaa çok üzüldüm canım inşallah ameliyatını olursun eski sağlığına kavuşursun bir an önce
Sağolun kızlar
Eskiden ameliyat sözünü duyduğumda korkardım sanırım ama bu dertten o kadar sıkıldım ki. Bitsin gitsin kafasındayım artık. Ameliyat sonrası umarım çok sancılı bir süreç olmaz.
Her şey beyinde bitiyor sen kendini ikna etmişsin, başarmanın yarısı zaten bu olmuş.
Yaşadığın yeri bilmiyorum ama sosyal medyada tarifler ve önerilerle başlayabilirsin. Bu arada güvenilir birinden koçluk eğitimleri alırsın.
Belki bir süre sonra kendine spor salonu gibi bir yer açar, danışmanlıkla birlikte götürebilirsin. Neden olmasın, yapanlar bizden daha zeki değil. Sadece daha cesaretli ve emek vermişler.
Ben bir koçla çalışıyorum şu söylediği kafamda yer etti. "Bir insan gönülden istediği, kendini o alanda geliştirmek için her gün düzenli emek verdiği, gündeminde tuttuğu bir işten 3 yıl sonra para kazanmaya başlar" dedi.

Diyet yaparken genellikle kabızlık oluyor ekmek yemedigimizden her şeyi bol bol yemedigimizden kaynaklı bence ben bi çözüm bulamadım maalesef
Ya normalde bir tatlı kaşığı zeytinyagi içince halloluyor yatmadan tereyağı attım ağzıma kalktım zeytinyagi içtim yok olmuyor ekmekle ilgili herhalde

Ne kadar doğru söylemiş, su an kariyerimde değişiklik yapmayi düşünüyorum ve her gun bu konuda 30 dakikada olsa biseyler yapmaya çalışıyorum. Süreklilik istediğimiz herseyin gerçekleşmesi için önemli.

E English_teacherrr menülerin cok guzel, hep istikrarlisin. Tıkandığın noktalarda guzel çözümler buluyorsun. Bence de sosyal medyada menü paylaşımı, spor bilgisi ile başlanabilir.

Aynen yapana bende saygı duyuyorum valla çok zor inşallah bir ay sonra kendimede saygı gösteririm

Ben de dün tam olarak bundan bahsediyordum

Selam kizlar

Tebrik ederim sizleri
Cok guzel eksiler var. Tek tek okudum eve gelir gelmez. Ki 30dk oldu herhal :))

Suan hem aclikdan heme sususzlukdan bayilcam.
Simdilik bana müsade.

Liste hazir
Gelince spor ve eslerin toplam verdikleri kilolarida hesaplayip 1.leri duyuracagim

istanbulin canim ekmekle ilgili olduğunu sanmıyorum ya ben ne sabah ne akşam ekmek tüketiyorum. Tuvalet sorunum yok. Sebze yemeyi artırırsak bence sorun çözülür gibi. Bol zeytinyağlı salata haftada 3 kez tüketmeye çalışın. Ben bi gün karışık yeşil salata bi gün brokoli salatası bi gün kabak ya da havuç yaparım yoğurtlu zeytinyağlı. O günler daha da etkili oluyor wc

Ellerine sağlık kaptanım.
Nasil geçti muayene daha iyi mi sonuçlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…