Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

A Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu

Geçen Cuma günü 71.6 kg
Bugün 70.9 kg
Fark 700 gr
Yüzde olarak fark %0.977
:halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay:

Üstelik dolunay etkisi midir adete adım adım yaklaşmaktayım onun etkisi mi bilemedim
Vücudum adeta patlayacak ,şiş hissediyorum çok fena .

Günaydınlar kızlarr kilo bildirimim
Geçen hafta cuma 94.7
Bugün 93.4
Fark 1.3 kilo
veeee bugünden itibaren -30 a merhaba demiş bulunuyorum ve çok mutluyum daha yolum uzun olsada büyük çoğunluğu gitti çok şükür çok teşekkür ediyorum hepinize

A Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu @-DOLUNAY-

Günaydınlar herkese hayırlı cumalar ❤
Geçen hafta =63,6
Bu hafta=62,9
Fark=0,7
Yüzde =1,100

Geçen cuma: 86.1
Cuma: 85.8
Fark: -300
Yüzde: 0,348

A Arrietty_ sedulu sedulu

Sanırım ıf bana yaramıyo 3 ana 2 ara ögüne geçiyorum bugünden itibaren 😐 bide böyle deneyim bir haftada nasıl etkilicek kilo vermemi 🙂

Günaydıınnnn ohhh vallahi hep sizin sayenizde görüyorum bu eksileri ALlah razı olsun hepinizden kızlar canlarım benimmmmmmmmmmmmmm :KK68: :halay::KK68::KK68:

Geçen hafta =73,8
Bu hafta=73,1
Fark=0,7
Yüzde =1,100 A Arrietty_ kaptanım ben ceyhansdan kopya çektim ama anlamadım ilk sayfada nasıl hesaplanıyor bu yüzde? benim kilom üzerinden açıklamalı bir örnek yazarmısın?
Ceyhans Ceyhans seninle aynı oranda kilo vermişiz tartılarımız da aynı, tebrik ediyorum senide :nazar:
istanbulin istanbulin benim mükemmel eşim bu haftaki başarılı yolculuğumun can yoldaşı, sayende çok gaza geldim, yapmayacağım sporları senin puan ortalamanı düşürmemek için yaptım, inşallah bugün sende kilo vermiş olup mutlu olursun :KK68:
A Arrietty_ canım kaptanım çok teşekkür ederim, en az benim emeğim kadar seninde yönlendirmelerin yorumların ve ilgin dikkatin sebebiyle gevşemedim iyiki varsın :KK200:
sedulu sedulu @_Vera_

Gunaydin kizlar
Gecen cuma 81.3
Bu cuma 79.7
Fark 1.6
% 1.968
Hedef 79

Aşırı mutluyum 💃💃💃
Bu hafta hem düştüm yattım hareket edemedim, hem aralıklı orucu bozdum 2kere ama kilo vermişim 😍 sağ kalçam da hala ağrı var.
Geçen hafta :73.3
Bu hafta :72.6
Yüzde :0.95
Haftaya hedef :71.8
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu

Merhabalar.

Geçen hafta: 67.5
Bu hafta: 67.1
Fark: 0.400
Yüzde: 0.592
Gelecek hafta için hedef kilo: 66.5

A Arrietty_ sedulu sedulu @_Vera_

Mevcut kilom: 61.70
Gecen hafta 62.50
Fark -800
% 1.280
sedulu sedulu sahane bir ortaktin cok teşekkür ederim canim
Kizlaarr harikasiniz 😍😍😍 Her birinizi ayrı ayrı tebrik ederiimmm :KK68: :KK68: :KK68::KK9::halay::halay:

Herkese günaydın,
Geçen hafta: 81.5 kg
Bugün: 80.4 kg
Fark: 1.1 kg
Yüzde: 1.350
Hedef: 79.50 kg

A Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu E Emeeelll

Bu hafta her gun 10 bin adim atmanın faydasını gördüm, tam iki aydır buradayım ve iki ayda yaklaşık 7 kilo verdim🤗 kaptanlarima ve arkadaşlara çok teşekkür ederim 😊

Bu hafta beslenmemi ben de biraz daha duzenleyecegim. Emzirdigim için 1100 kalorinin altina düşmemeye çalışıyordum ama bol sebze, meyve ve proteinle 1300-1400 kalori civari almaya çalışacağım.
Waaoow çok güzel bir sonuç canım eşim :KK9: Harikasın :KK9:Çok mutlu olduummm:KK68: Tebrik ediyorum:KK200:

Geçen hafta: 78.3
Bu hafta: 77.3
Fark: -1kg
Yüzde: -%1.27
Kizlaarr tam 1 ay oldu diyete başlayalı
ve ben tam 6 kg verdim :halay: :halay:
(28 Aralik - 29 Ocak)

Hepsi burası sayesinde :KK68:😍

Kaptanlarim ve tüm arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim. Tatlı kibar dikkatli olmanız, hep desteklemeniz.. Bizim takımın sırrı bu bence:KK200::KK200::KK200:
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu Ozzybal Ozzybal

Eklentiler

• 20210129_112246.jpg
    20210129_112246.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 18
Olsun cnm 400 gr da güzel sonuç tebrikler🧿
Doktora gidecektin bugün gittinmi
Eksi olsun yeter kafasındayım artık. Ama ben 65 civarlarında olduğumu düşünüyorum doktor karın muyenesinde şişkinlik var dedi.
Ki zaten bende fazlasıyla hissediyorum.
Doktordan geliyorum şimdi, haftaya anestezi altında bir çekimim olacak. Sonrasında da büyük ihtimalle ameliyat kararı vereceğiz, ilaçla tedavi edilecek gibi gözükmüyorsun şikayetlerinden dolayı dedi. Şişkinlik, kabızlık gibi sorunları da buna bağlıyorum, ameliyat sonrası düzelir dedi.

Kızlar şişkinlik, kabızlık, doğum sonrası arada bile kendini gösteren hemeroid sıkıntınız varsa ihmal etmeyin. Ben biraz ihmal ettim gıcık bir bölge olduğu için. Erken müdahele ile ilaç tedavisi yeterli olacaktı belki de. Buradan bir arkadaş yazmıştı bende de kaldı doğumdan sonra diye, onun için yazıyorum özellikle.

Waaoow çok güzel bir sonuç canım eşim :KK9: Harikasın :KK9:Çok mutlu olduummm:KK68: Tebrik ediyorum:KK200:

(28 Aralik - 29 Ocak)

Kaptanlarim ve tüm arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim. Tatlı kibar dikkatli olmanız, hep desteklemeniz.. Bizim takımın sırrı bu bence:KK200::KK200::KK200:

Cok tesekkur ediyorum ve seni kutluyorum😊, super bir sonuç, cok kararli ilerliyorsun🤗🤗

Eksi olsun yeter kafasındayım artık. Ama ben 65 civarlarında olduğumu düşünüyorum doktor karın muyenesinde şişkinlik var dedi.
Doktordan geliyorum şimdi, haftaya anestezi altında bir çekimim olacak. Sonrasında da büyük ihtimalle ameliyat kararı vereceğiz, ilaçla tedavi edilecek gibi gözükmüyorsun şikayetlerinden dolayı dedi. Şişkinlik, kabızlık gibi sorunları da buna bağlıyorum, ameliyat sonrası düzelir dedi.

Kızlar şişkinlik, kabızlık, doğum sonrası arada bile kendini gösteren hemeroid sıkıntınız varsa ihmal etmeyin. Ben biraz ihmal ettim gıcık bir bölge olduğu için. Erken müdahele ile ilaç tedavisi yeterli olacaktı belki de. Buradan bir arkadaş yazmıştı bende de kaldı doğumdan sonra diye, onun için yazıyorum özellikle.
Ay çok geçmiş olsun canım yaa umarım bi an önce sağlığına kavuşursun

(28 Aralik - 29 Ocak)

Tebrik ederim canım gayet güzel sonuç aldın. Burada bir arada güzel zayıflıyoruz.
% 59 yazmışım yanlışlıkla, hastanede işim uzayınca beklerken yazmıştım, o yüzden aceleyle yanlış olmuş.
Bir hafta da % 59 farkla şimdi buhar olmam gerekirdi :KK70:
Fark 0.59 kaptancağazlarım.
Ben anladım onu canım 😀

Olabilir canim her zaman eksi çıkmayız ki eğer ölçü olarak küçülme varsa kilon artı çıksa da dogru yoldasın demektir.
tüm samimiyetimle söylüyorum ne yazdıysam onu yedim ve bu hafta da baya iyi spor yaptığımı düşünüyorum neyse haftaya bakayım sonuç nasıl olacak. moralimi bozmadım sadece canım sıkıldı çünkü göbeğim gitti yani farkındayım . ölçü tablosunu şubatta paylaşacağız değil mi

wc faktoru olabilir mi?
ben ekmegi tamamen kestigimde maalesef uzun sure wc ye gidemiyorum, hani sunu yiyin lif olur kolaylasir, bunu yiyin mideyi bozar kolaylasir :olamaz: onerilerini de denememe ragmen.
o yuden bu sefer ekmekli bir sekilde yapiyorum diyetimi, ara ara degistiririm ama, en azindan bu sekilde wc problemim olmuyor.

bir de arada vucudu sasirtin derler,
uzun suredir benzer bir diyet yapiyorsan onun da etkisi olabilir.
wc faktörünün olabileceğini düşünüyorum düzenim biraz şaştı çünkü :işsiz:
nesfiti aslında en çok da bu yüzden yiyorum lifli diye
ekmek pek tüketmem, hafta sonu bir tek tostta o kadar

bunu dikkate alacağım bir dönem bende de vardı ama spor sonrası baya düzeldi , düzenli hareket çok iyi geldi bana

tüm samimiyetimle söylüyorum ne yazdıysam onu yedim ve bu hafta da baya iyi spor yaptığımı düşünüyorum neyse haftaya bakayım sonuç nasıl olacak. moralimi bozmadım sadece canım sıkıldı çünkü göbeğim gitti yani farkındayım . ölçü tablosunu şubatta paylaşacağız değil mi

wc faktörünün olabileceğini düşünüyorum düzenim biraz şaştı çünkü :işsiz:
nesfiti aslında en çok da bu yüzden yiyorum lifli diye
ekmek pek tüketmem, hafta sonu bir tek tostta o kadar

bunu dikkate alacağım bir dönem bende de vardı ama spor sonrası baya düzeldi , düzenli hareket çok iyi geldi bana
Evet canım şubatta paylaşacağız büyük ihtimal en geç haftaya pazara kadar toplanmış olur ölçüler. Beden olarak küçüldüğünü hissediyorsan pes etme zaten canım haftaya belki daha güzel şekilde eksi çıkarsın belli olmuyor bu metabolizma işleri

Kızlar eksi goren goremeyen herkesi tebrik ediyorum. 1 ayda 6 kilo vermek falan büyük basarı gercekten. Ben bugun tartıya cıktın 62.2 geldiğimi gördüm foto cekmedim muaf olduğum için. Dün iğnelerim bitti ama ben de bittim popom delik deşik oldu 🤣 sanırım beni çok şisirdi o iğneler ve popo agrısından spor yapamadım. Bugunden itibaren baslıyorum tekrar spora azar azar

Yaa çok üzüldüm canım inşallah ameliyatını olursun eski sağlığına kavuşursun bir an önce

X