Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeğin kaç aylık canım birde Sabah kahvaltısı neden yapmadın smoothie yazmışsın da tam olarak ne var içinde bebek emziriyosan kahvaltı önemli canım bnce atlama7 Kasım menü
07.00 1 bardak kuru incirli su
09.30 1 fincan kahve 1 galeta
10.00 smoothie
13.00 1 fincan rezene 1 elma 5 badem
16.00 1 fincan rezene 1 mandalina 1 galeta
18.30 1 porsiyon hamsi tava bol salata 3 dilim ekmek 1 şişe maden suyu
20.30 3 pötibor 1 dilim kek
3 litre su Leslie 3 mile+ emzirmeye devam
Akşam yemeği sonrası yememm lazımdı ama resmen midemde kara delik açıldı açlıktan değil yediklerim sadece psikolojik kendime çeki düzen vermem lazım bu hafta diyetisyende +1 kg çıktım canm sıkıldı
LenaG Boncuk2307
Sabahki 2 gündür acıktırıyor, akşamki baya tok tuttu, yeni yemiş gibiyim, nerdeyse 5 saat olacakNe kadan az bi menü fezom ama sen farklı bşr sistem yaptığın için sen işini bilirsin,
Ayy bebeklerde gaz çok zor oluyor bir ay emzirdim sadece sonra mama yedi benim oğlan ama kolikti çok çektirdi sıpa. Afiyet olsun bu arada güzel olmuş menü ablacım. Allah kolaylık versinnezamandır pek uğrayamadım oğlan çok huysuzdu beni çok yordu kendide yoruldu meğersem yediklerim ona gaz yapıyormuş hala bitti sandım meğersem gazı oluyo kurban olduğumm yaaa kahve mahveyi bıraktım artık
11.00
yulaflı 2yumurtalı omlet
domates
salatalı
3zeytin
18.00
sebzeli fırın mücver
kefir
2litre su
10.00
sodalı ayran 1avuç beyaz leblebi
Mthn83 @Efenin_Annesi LenaG
Neredeyse bir hafta olacak başlayalı çok güzel menülerin ablacım diyetisyen ile yapıyorsun kendin mi ?? Afiyet olsun çook güzell07.11.2024
Kahvaltı 12:00
1 dilim tam buğday ekmek
1 dilim peynir
Biraz roka
7 zeytin
1 domates
15:30
2 yemek kaşığı yulafı yarım su bardağı süt ile pişirdim 2 yemek kaşığı orman meyvesi içine ekledim.1 tatlı kaşığı bal ile tatlandırdım.
19:00
1 tabak hellim peynirli (ızgara 3 dilim ) salata
2 litre su
Adım 8000
Mthn83 LenaG Boncuk2307
Az geldi gözüme ablacım ama sen seviyeli bir şeyler yapıyorsun onu da çözemedim bir ara anlatırsan sevinirim merak ettimAfiyet olsun bu arada7 Kasım
12:00
7 küçük hurma, 5 de olabilir tam hatırlamıyorum
1 incir
Biraz fındık
17:30
Yarımdan biraz fazla piliç
Bikaç lokma yağlı biber, bir lokma acur turşusu
1,5 lt su
2 kupa kahve
2 kupa çay
1 kupa apaform
LenaG Boncuk2307
Sen korumada değil misin papatyam bu çok az geldi ban, afiyet olsunHayırlı geceler kızlar
Öğle 12// iki servis kaşığı taze fasulye
Bir dilim tam buğday ekmeği
Bir bardak ayran
Akşam 18.30//
Çeyrek ekmek arası balık salata
Akşam 21.00// bir avuç Antep fıstığı bir adet mandalina
Yeşil çay içtim akşam
Su 2.5
Spor 2mile Leslie (yarım saat)
Boncuk2307 LenaG @nurovic @Sitare55
Saat sekiz buçuğa kadar efsane gelmişsin aslında afiyet olsun bazen insan kendine engel olamıyor7 Kasım menü
07.00 1 bardak kuru incirli su
09.30 1 fincan kahve 1 galeta
10.00 smoothie
13.00 1 fincan rezene 1 elma 5 badem
16.00 1 fincan rezene 1 mandalina 1 galeta
18.30 1 porsiyon hamsi tava bol salata 3 dilim ekmek 1 şişe maden suyu
20.30 3 pötibor 1 dilim kek
3 litre su Leslie 3 mile+ emzirmeye devam
Akşam yemeği sonrası yememm lazımdı ama resmen midemde kara delik açıldı açlıktan değil yediklerim sadece psikolojik kendime çeki düzen vermem lazım bu hafta diyetisyende +1 kg çıktım canm sıkıldı
LenaG Boncuk2307
Gayet güzel olmuş ablam afiyet olsunBugünkü menüm sabah
TB ekmeği ile tost bir yumurta
Öğlen
Fırında karnabahar
Bı kase yoğurt
Ara yarım muz bı kaç fıstık
Akşam
Bir kase yoğurt çorbası
3 YK yeşil fasulye
Şu 2-2.5 kadar
LenaG Boncuk2307
Akşamkiler çok göze batmıyor ablacım afiyet olsun07.11.24
08.30
1 haşlanmış yumurta domates, 1 dilim peynir iki lokma ekmek ve kuşburnu
11.00 sütlü kahve
12.30
Pırasalı peynirli omlet, 1 dilim ekmek, 1 çk bal ,7 zeytin
16.00 sade kahve, 1 küçük muz, 1 mandalina
19.30
Yoğurt
4 YK koz patlıcan salatası ( tamamen sağlıklı içerik)
1 YK kısır, yarım kek
Şu:2 lt. LenaG Boncuk2307
Bebeğim 10 aylık ama alerjik bir bebe o yüzden ek gıdadan ziyade anne sütü ile besleniyorBebeğin kaç aylık canım birde Sabah kahvaltısı neden yapmadın smoothie yazmışsın da tam olarak ne var içinde bebek emziriyosan kahvaltı önemli canım bnce atlama
Sanırım artı çıkmanın negatif etkisi oldu canm bende şuan yediklerimden midem bulanıyor uyuyamıyorum yarına temiz başlayıp bitirmeye niyet ettim inşallah olurAyy bebeklerde gaz çok zor oluyor bir ay emzirdim sadece sonra mama yedi benim oğlan ama kolikti çok çektirdi sıpa. Afiyet olsun bu arada güzel olmuş menü ablacım. Allah kolaylık versin
Neredeyse bir hafta olacak başlayalı çok güzel menülerin ablacım diyetisyen ile yapıyorsun kendin mi ?? Afiyet olsun çook güzell
Az geldi gözüme ablacım ama sen seviyeli bir şeyler yapıyorsun onu da çözemedim bir ara anlatırsan sevinirim merak ettimAfiyet olsun bu arada
Sen korumada değil misin papatyam bu çok az geldi ban, afiyet olsun
Saat sekiz buçuğa kadar efsane gelmişsin aslında afiyet olsun bazen insan kendine engel olamıyor
Gayet güzel olmuş ablam afiyet olsun
Geçmiş olsun canım ❤Ben de yazayım menümü. Dün geceden beri migrenim tuttu ağrıdan ölüyordum. Anca kendime geldim biraz geçmiş sayılmaz ama hafifledi biraz.
Kahvaltı 11.00
1 dilim börek (ilaç içmek için bulduğumu yedim yattım)
Ara Öğün 12.30
1 elma
Öğle yemeği 14.00
3 yk granola + 1 sb süt
Ara Öğün 16.00
Altınbaşak tahıl cipsi
Akşam yemeği 19.00
1 lahmacun, bolca Roka domates salatalık
2 lt su + 1 lt dukan kiraz saplı
LenaG Mthn83
Canım çok geçmiş olsunAğrı az olunca
Aslında canım sıkkın, babam ufak bi kaza geçirmiş, kafa dağıtmaya çalışıyorum
Kuzum sağlık için yapılan, sonunda karaciğer temizliği olan bir programAyy bebeklerde gaz çok zor oluyor bir ay emzirdim sadece sonra mama yedi benim oğlan ama kolikti çok çektirdi sıpa. Afiyet olsun bu arada güzel olmuş menü ablacım. Allah kolaylık versin
Neredeyse bir hafta olacak başlayalı çok güzel menülerin ablacım diyetisyen ile yapıyorsun kendin mi ?? Afiyet olsun çook güzell
Az geldi gözüme ablacım ama sen seviyeli bir şeyler yapıyorsun onu da çözemedim bir ara anlatırsan sevinirim merak ettimAfiyet olsun bu arada
Sen korumada değil misin papatyam bu çok az geldi ban, afiyet olsun
Saat sekiz buçuğa kadar efsane gelmişsin aslında afiyet olsun bazen insan kendine engel olamıyor
Gayet güzel olmuş ablam afiyet olsun
Biz senden çok memnunuz canım, öyle düşünme lütfenCanımlaaar Bu hafta ilk bir iki gün dışında çok ilgilenemedim sizlerle kusuruma bakmayıın emi Hepinizi seviyorum. Bu hafta benim için ağrılı ve sancılı oldu baya. Menülere yorum yaptım ama destek ve motivasyon sağlayamadım, iyi bir kaptanlık yapamadım gibime geliyor.
@60kiloyum @Ankee B Beklenen2 @bluegreeneyes @Diyettenvzgctm-olmuyo gezegenfeza G Goklerce LenaG @Lotus1234 @Makaron23 @malahit dolar milyoneri @tomrs Ellssa
Size güvenim sonsuz mavişlerim. Cumartesiye kaldı bir gün. Yarın oldukça hafif bir gün geçirelim. Varsa detoks sularını içelim. Spor ödem yapıyor diyorsanız yapmayabilirsiniz. İnşallah cumartesiye tartıda güzel eksiler görelim Haydi bakalım bir haftanın daha sonu yaklaşıyor.
Teşekkür ederim canımCanım çok geçmiş olsun