- 23 Haziran 2019
- 8.605
- 36.853
Ellerine sağlıkYarına hazırlık Fit Mücverim unsuz fırında İçinde nohut, kabak, yumurta, peynir var
Eki Görüntüle 3500466
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlıkYarına hazırlık Fit Mücverim unsuz fırında İçinde nohut, kabak, yumurta, peynir var
Eki Görüntüle 3500466
hoşgeldin nasılsın?Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.
Teşekkür ederim kaptanımmEllerine sağlık
Teşekkür ederimGecmis olsun
Teşekkür ederim kuzum , bundan sonra tansiyon ilacı kullanacakGeçmiş olsun canım. Önemli birşey yoktur inşallah.
Firik çok kalmamıştır ama kesin tarhana vardır
Ohhhhh şimdiden afiyet olsun ye bolca ...
Benim de var. Gunaaydin bu arada. Eşim kalkmış kahvaltıyı hazirlamis. Ama yarım saat beklemek zorundayım. İlacımı yeni içtim.
Sağol tatlımTeşekkürler canım
canım rabbim korumuş Geçmiş olsun kuzum
Teşekkür ederim canımGeçmişler olsun canım babacığına
Sana bir şey diyim mi hiç de o eleştirileri hak eden bşr görüntü yok ortada sen de boşuna canını sıkmışsın canım. Moyivasyonunu bozma seni eleiştirenlere inat devammmEki Görüntüle 3500387
Yok kız işe gitmek için hazirlandiydim. Öyle gördü.Aha da kollarındaki damarlar
1- Üzüntü
2- Hem karisilmasi hem de kilom
Ben de kitaplarını okurum Bazen baş edebiliyorum kötü durumlarla bazen de zayıf anima denk geliyor baş edemiyorum
CanımsınHaftaya kaptan kim belli sanki
Anlatayım asla ıaınmadan atlamam önce ısınırım yürürüm sonra ağırlık hareketleri en son ip atlama. Kulağımda ayağımı kıpır kıpır eden hareketli yabancı müzikler sonra sayacı açıyorum ve ben atladıkça sayıyorŞu 3000 ipi nasıl atlıyorsun ya Allah için Bi anlat
Ohh pirinç pialvı trileçe ohh şaka şaka az az yemişsin beğenmedim çok yesen beğenirdimBende menümü yazayım
Kahvaltı
2 yumurta
Öğle
2 kaşık pirinç pilavı
1 baget but
Ara öğün
1 türk kahvesi
Akşam
1 kepçe taze fasulye
1 tabak havuç salatası
Ara öğün
1 bardak kayısı çayı
2 çatal trileçe
Adım sayım 16000
Şu tamamdır
LenaG Mthn83 Sitare55 Boncuk2307 Jou
Canım ben 75 altına inmeden atlamayacam demiştim ki zaten şu an değilim. Spor salonunda atlıyorum spor ayakkabı ile yani. Doğru teknikle öncesinde ısınma ile inş bir şey olmazCanım 3000 ip atlama dikkat et dizlerine zarar vermesin. Bir de atlarken ayakkabı ile atla. Dizlerin mahvolmasin.
Sağol bacım, tansiyon yüksek çıkıyor, bundan sonra hep ilaç içecek, 75 yaşında, bu yaşa kadar pek ilaç içmedi hamdolsunAh fezom geçmiş olsun. Ciddi bir durum yok inşallah
Afiyet olsun ablacımBende menümü yazayım
Kahvaltı
2 yumurta
Öğle
2 kaşık pirinç pilavı
1 baget but
Ara öğün
1 türk kahvesi
Akşam
1 kepçe taze fasulye
1 tabak havuç salatası
Ara öğün
1 bardak kayısı çayı
2 çatal trileçe
Adım sayım 16000
Şu tamamdır
LenaG Mthn83 Sitare55 Boncuk2307 Jou
Hay maşallah
Güzel olmuş afiyet olsun çiçeğimİyi akşamlar
LenaG Boncuk2307
Kahvaltı 10.00
Tost
Öğle 13.00
Erişteli yeşil mercimek çorbasi
Akşam 16.30
4 köfte
3yk pilav
3yk yeşillik
Ara öğün 20.30
Mandalina
2lt su
6000 adım
Afiyet olsun gayet güzel görünüyor ablacımBoncuk2307 LenaG
07 Kasım Perşembe
sabah 09.20
45 gr beyaz peynir, 60 gr ekşimaya ekmek, 1/2 domates
öğlen 12.20
3 köfte, küçük kase sirkeli salata, 3 altınbaşak
ara 15.30
100 mlt kefir, 1/2 yeşil elma, 1 kare çikolata
akşam 19.00
2 kepçe mercimek çorbası, 7 pazı sarması, beyaz peynirli salata, 20 gr tb lavaş
ara 21.30
1 çb kefir, 2 ceviz
2 lt su
11.000 adım
Ben kibrit çöpü gibi yapmıyorum kaptanım, daha kalın doğruyorum, hem çatala gelsin, hem tadı gelsin. Kerevizleri uzun kesip baharatları, az sıvı yağ gezdirip fırın tepsisine yayıp fırınlıyorum, tavukgöğsünü de bir lokmalık doğruyorum, yemesi kolay oluyor, ağzımızı iki metre açmıyoruzAfiyet olsun canım az olmuş biraz
Afiyet olsun öğlene 1 dilim tahıllı ekmek eklenebilirmiş
Afiyet olsun çok güzel
Afiyet olsun tüm kaloriyi gün içine dağıtmış hafif olduktan sonra neden yenmesin ki
Afiyet olsun
Afiyet olsun güzel olmuş canım
Güzel menü canım afiyet olsun
Ne sorunu kız ne güzel iştee güzel yeni bir elbise geliyoorrr
Canım çok geçmiş olsun
Afiyet olsun adımlar
Afiyet olsun genele bakınca börek göze batmıyor ama protein eksik kalmış
Geçmiş olsun canım
Afiyet olsun adımlar güzel
Çok güzel menüler geliyor senden afiyet olsun
Afiyet olsun hadi kek tadımlık ok çiğköftede 3 olaydı
Afiyet olsun kerevizli nasıl ola ki kibrit patates yerine kibrit kereviz mi kızartılıyor acaba
Aslında menü güzel afiyet olsun sadece pasta 1 dilimde kalaymışız iyiymiş ama yapacak bir şey yok sürpriz yapmışlar iş arkadaşların
Doğum günün kutlu olsun
Çok geçmiş olsun
Afiyet olsun öyle aç bırakırsan kendünü makarnalı tabakta ekmek yersün tabüüü
Afiyet olsun salata türü ve protein eksik kalmış bir de yumurta sarısı sevmiyor musun ?
Afiyet olsun 2 dilim baklava nazarlık diyelim ne diyelim
Afiyet olsun akşam geçe kalınca mantıklı bir tercih olmuş
Afiyet olsun kuvvetli bir kahvaltı genel olarak da güzel ancak hem yemek hem dolma fazla olmuş
Kaptan ben olamam canım benden fazla verenler olur birSana bir şey diyim mi hiç de o eleştirileri hak eden bşr görüntü yok ortada sen de boşuna canını sıkmışsın canım. Moyivasyonunu bozma seni eleiştirenlere inat devammm
Canımsın
Belli tabi sibel_84 kırmızı kaptan bence
Anlatayım asla ıaınmadan atlamam önce ısınırım yürürüm sonra ağırlık hareketleri en son ip atlama. Kulağımda ayağımı kıpır kıpır eden hareketli yabancı müzikler sonra sayacı açıyorum ve ben atladıkça sayıyor
Kendimle yarışıyorum her dakikaya dinlenmeyle beraber 100 ip atlamayı sığdırıyorum
Ohh pirinç pialvı trileçe ohh şaka şaka az az yemişsin beğenmedim çok yesen beğenirdim
Canım ben 75 altına inmeden atlamayacam demiştim ki zaten şu an değilim. Spor salonunda atlıyorum spor ayakkabı ile yani. Doğru teknikle öncesinde ısınma ile inş bir şey olmaz
Bence iade etme. Kendine hedef koy ve onun içine rahat bir şekilde girecegim de.40 beden elbiselerin ikiside geldi ikisi de aynı marka birisi aşırı rahat oldu ve çok yakıştı kendime yürümek istedim o derece böylrce nişan kıyafetim belli olmuş oldu
Diğeri oldu ama fermuarını zor kapattım içinde sıkışmışım gibi bir his ama oldu mu oldu ama o hissi sevmedim. Kızım güzel old söyledi ama içime sinmedi iade edecem. sibel_84 gezegenfeza yosunlupapatya LenaG
Teşekkür ederim canım, babam düşmüşGeçmiş olsun canım kim düstu