Tebrik ederim canım kilo kaybı için. Aynı şişlik durumu bende de var patlamaya hazır bomba gibiyim. Ödem sokuculer kar etmiyor
Vaaayyy tebrikler canım güzel eksi gelecek demiştim sonuç harikaGünaydınlar kızlarr kilo bildirimim
Geçen hafta cuma 94.7
Bugün 93.4
Fark 1.3 kilo
veeee bugünden itibaren -30 a merhaba demiş bulunuyorum ve çok mutluyum daha yolum uzun olsada büyük çoğunluğu gitti çok şükür çok teşekkür ediyorum hepinize
A Arrietty_ @_Vera_sedulu @-DOLUNAY-
Oooo tebrik ederim canım sonunda 400-500 gr döngüsünü kırmışsın. Bu hafta harikayız yaGünaydınlar herkese hayırlı cumalar ❤
Geçen hafta =63,6
Bu hafta=62,9
Fark=0,7
Yüzde =1,100
Takipteyim kızlar, belki gizli katılımcı bile olabilirim. Siz yazın günlük gelişmeleriTamam canım o zaman sabah bi daha flat belly challenge başlıyoruz. Sabah linkte atarım oradan gün gün gidicez. Rest günlerinde dinleniriz. Hesap ederiz mesela baktık carsamba rest gününe denk geldi onun yerine carsamba video yapıp persembe dinleniriz.
Hayırlı haberlerini de bekliyoruz canım hastane kontrolü sonrası herşey yolundadır inşallahGünaydın kızlar
Bugün tarti günü
Sabah wc sonrasi birsey yiyip icmeden tartilmaya calisalim
Lütfen paylasim yapinca emin olunuz dogru sekilde mi paylastiginiza.
Fotograf bulanik olmamali, isim ve dogru tarihi olan bir kagitin tarti yani veya ustunde olmasi gerekiyor
Gunaydin canimGünaydıınnnn ohhh vallahi hep sizin sayenizde görüyorum bu eksileri ALlah razı olsun hepinizden kızlar canlarım benimmmmmmmmmmmmmm
Geçen hafta =73,8
Bu hafta=73,1
Fark=0,7
Yüzde =1,100 A Arrietty_ kaptanım ben ceyhansdan kopya çektim ama anlamadım ilk sayfada nasıl hesaplanıyor bu yüzde? benim kilom üzerinden açıklamalı bir örnek yazarmısın?
Ceyhans seninle aynı oranda kilo vermişiz tartılarımız da aynı, tebrik ediyorum senide
istanbulin benim mükemmel eşim bu haftaki başarılı yolculuğumun can yoldaşı, sayende çok gaza geldim, yapmayacağım sporları senin puan ortalamanı düşürmemek için yaptım, inşallah bugün sende kilo vermiş olup mutlu olursun
A Arrietty_ canım kaptanım çok teşekkür ederim, en az benim emeğim kadar seninde yönlendirmelerin yorumların ve ilgin dikkatin sebebiyle gevşemedim iyiki varsın
sedulu @_Vera_
Sağol kaptanım
İnşallah canımm sende eksi görümüşsün çok sevindim böyle devam edelim hep beraberMuhteşem bi eksi maşallah sana hep böyle gider inşallah
Teşekkür ederim canımTebrik ederim canım kilo kaybı için. Aynı şişlik durumu bende de var patlamaya hazır bomba gibiyim. Ödem sokuculer kar etmiyor
Vaaayyy tebrikler canım güzel eksi gelecek demiştim sonuç harika
Oooo tebrik ederim canım sonunda 400-500 gr döngüsünü kırmışsın. Bu hafta harikayız ya
Canım geçen haftaki kilondan bu haftaki kilonu çıkarıp 100 ile çarpıp eski kilona bölüyoruz.Günaydıınnnn ohhh vallahi hep sizin sayenizde görüyorum bu eksileri ALlah razı olsun hepinizden kızlar canlarım benimmmmmmmmmmmmmm
Geçen hafta =73,8
Bu hafta=73,1
Fark=0,7
Yüzde =1,100 A Arrietty_ kaptanım ben ceyhansdan kopya çektim ama anlamadım ilk sayfada nasıl hesaplanıyor bu yüzde? benim kilom üzerinden açıklamalı bir örnek yazarmısın?
Ceyhans seninle aynı oranda kilo vermişiz tartılarımız da aynı, tebrik ediyorum senide
istanbulin benim mükemmel eşim bu haftaki başarılı yolculuğumun can yoldaşı, sayende çok gaza geldim, yapmayacağım sporları senin puan ortalamanı düşürmemek için yaptım, inşallah bugün sende kilo vermiş olup mutlu olursun
A Arrietty_ canım kaptanım çok teşekkür ederim, en az benim emeğim kadar seninde yönlendirmelerin yorumların ve ilgin dikkatin sebebiyle gevşemedim iyiki varsın
sedulu @_Vera_
Ben diyorum sanaaa geç 3 ana öğüne
Allah razı olsun kaptancım
Muhtesemsin ya 30 kilo ne demek. Azimin icin cok saygi duyuyorum sanaGünaydınlar kızlarr kilo bildirimim
Geçen hafta cuma 94.7
Bugün 93.4
Fark 1.3 kilo
veeee bugünden itibaren -30 a merhaba demiş bulunuyorum ve çok mutluyum daha yolum uzun olsada büyük çoğunluğu gitti çok şükür çok teşekkür ediyorum hepinize
A Arrietty_ @_Vera_sedulu @-DOLUNAY-
Sağol cnm bende seni tebrik ederim güzel eksiGünaydıınnnn ohhh vallahi hep sizin sayenizde görüyorum bu eksileri ALlah razı olsun hepinizden kızlar canlarım benimmmmmmmmmmmmmm
Geçen hafta =73,8
Bu hafta=73,1
Fark=0,7
sedulu @_Vera_