Saol canimHayırlı haberlerini de bekliyoruz canım hastane kontrolü sonrası herşey yolundadır inşallah
Hey masallahGunaydin kizlar
Gecen cuma 81.3
Bu cuma 79.7
Fark 1.6
% 1.968
Hedef 79
SayenizdeHey masallah
Süpersin cnmGunaydin kizlar
Gecen cuma 81.3
Bu cuma 79.7
Fark 1.6
% 1.968
Hedef 79
Çoook teşekkür ederim canımMuhtesemsin ya 30 kilo ne demek. Azimin icin cok saygi duyuyorum sana
Vaaay harikasın canımGunaydin kizlar
Gecen cuma 81.3
Bu cuma 79.7
Fark 1.6
% 1.968
Hedef 79
TeşekkürlerVaaay harikasın canım
Ay çok tatlısın yaa canım çok sağol ne güzel yazmışsın vallakızlar bütün takıma maşallah yaaa ayy okudukça mutlu oluyorum herkesi alıntı yapıp tebrik edesim geldi ama mesajlar ardı ardına herkes kilo vermiş, diğer guruplar nazar değdirecek yaaa tövbeler olsun okuyun kendinizi
A Arrietty_sedulu kaptanlarım canlarım çok teşekkür ederim, siz açıklamayı yazınca ayy dedim Ceyhans yanlış hesaplamış demekki derkeeees ceyhans açıklamayı yapmış onuda anladım iyi oldu kafamda oturdu çok teşekürler
ayyy iyiki varsınız valla çok mutluyum
bende bugün bizim guruptan ama kimden tarifini yazdığımı unuttuğum şu muhteşem lezzetli kapuska tarifini yapacağım, hani pişirdikten sonra limon sıkıp döküyormuşsun hiç koku kalmıyor ve lezzet harikası oluyor diye bir tarif vardı bakalım nasıl olacak yorumlarımı yazarım buraya inşallah.
Zeytur canım maşallah -300 harika bence, verebilmek az olsun çok olsun bence çok büyük bir başarı, bukadar paketli gıda, bukadar reklamlar, karbonhidratların çekiciliği karşısında kilo verebilmek 100 gr bile olsa büyük başarı senide tebrik ediyorum.
Harika eksi tebrik ederim canımGunaydin kizlar
Gecen cuma 81.3
Bu cuma 79.7
Fark 1.6
% 1.968
Hedef 79
Kendine haksızlık ede ede bak ne oldu
Tebrik ederim canım biraz daha dikkat edersen yediklerine çok daha iyi sonuçlar alabilirsin. Gençsin metabolizman hızlı yakmaya müsait
Tebrikler canım güzel eksi olmuş hareket her zaman işe yararHerkese günaydın,
Geçen hafta: 81.5 kg
Bugün: 80.4 kg
Fark: 1.1 kg
Yüzde: 1.350
Hedef: 79.50 kg
A Arrietty_ @_Vera_sedulu E Emeeelll
Bu hafta her gun 10 bin adim atmanın faydasını gördüm, tam iki aydır buradayım ve iki ayda yaklaşık 7 kilo verdimkaptanlarima ve arkadaşlara çok teşekkür ederim
Bu hafta beslenmemi ben de biraz daha duzenleyecegim. Emzirdigim için 1100 kalorinin altina düşmemeye çalışıyordum ama bol sebze, meyve ve proteinle 1300-1400 kalori civari almaya çalışacağım.
Olabilir canim her zaman eksi çıkmayız ki eğer ölçü olarak küçülme varsa kilon artı çıksa da dogru yoldasın demektir.Kızlar selam
Hiçbirşey anlamadım
Geçen cumadan bu cumaya 900 gr almışım gözüküyor ama ben her zamankinden daha zayıf hissediyorum göbeğim eridi . Hiç olmadığı kadar spor yaptım neyin artısı bu acayip sinir oldum.pazartesi hariç her gün yürüyüşüm var üstelik bu hafta hızımı 6 ya artırdım da yürüdüm, yokuşlu yürüdüm. Kaçamağım olmadı birşey olmadı yediğim herşeyi aynen yazdım , ne eksik ne fazla. inanılır gibi değil güzel bir eksi bekliyordum.
Geçen cuma:61.7
Bugün: 62.6
Fark: -900
Yüzde: -1.45
A Arrietty_ @_Vera_sedulu
Eki Görüntüle 2771763