Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yok canım sıkılmam ben seviyorum chloe yi
Sen bana deki bugün bunu yapcaksın bende yapayım disiplinli çalışayım ben ay o videoyumu yapsam yoksa bunumu b videoda zorlanıyosam baika video bılma çabasına giriyorum o yüzden bırakmamam için birinin beni ele alması lazımmm sanırım o sensinn seduluuu

Tamam canım o zaman sabah bi daha flat belly challenge başlıyoruz. Sabah linkte atarım oradan gün gün gidicez. Rest günlerinde dinleniriz. Hesap ederiz mesela baktık carsamba rest gününe denk geldi onun yerine carsamba video yapıp persembe dinleniriz.

A Arrietty_ @_Vera_ sedulu

Geçen Cuma günü 71.6 kg
Bugün 70.9 kg
Fark 700 gr
Yüzde olarak fark %0.977

Üstelik dolunay etkisi midir adete adım adım yaklaşmaktayım onun etkisi mi bilemedim
Vücudum adeta patlayacak ,şiş hissediyorum çok fena .

Eklentiler

• 20210129_085044.jpg
    92,9 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
Günaydınlar kızlarr kilo bildirimim
Geçen hafta cuma 94.7
Bugün 93.4
Fark 1.3 kilo
veeee bugünden itibaren -30 a merhaba demiş bulunuyorum ve çok mutluyum daha yolum uzun olsada büyük çoğunluğu gitti çok şükür çok teşekkür ediyorum hepinize

A Arrietty_ @_Vera_ sedulu D -DOLUNAY-

Eklentiler

• 20210126_083805.jpg
    57,2 KB · Görüntüleme: 22
Ayy abla bende bebde yaaa acayip şiş hissediyorum kendimi ben dolunaya bağladım oluyo bana böyle olunca

Harika canım devamı hayırlısıyla artarak gelsin inşaallah

Tebrikler, evet çoğu gitti azı kaldı

Günaydın kızlar
Bugün tarti günü
Sabah wc sonrasi birsey yiyip icmeden tartilmaya calisalim

Lütfen paylasim yapinca emin olunuz dogru sekilde mi paylastiginiza.
Fotograf bulanik olmamali, isim ve dogru tarihi olan bir kagitin tarti yani veya ustunde olmasi gerekiyor

Muhteşem bi eksi maşallah sana hep böyle gider inşallah

Aynen canımmm ayy cok heyecanladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…