Yok canım sıkılmam ben seviyorum chloe yiOnumu yapsak bidaha sıkılırmısın
Sen bana deki bugün bunu yapcaksın bende yapayım disiplinli çalışayım ben ay o videoyumu yapsam yoksa bunumu b videoda zorlanıyosam baika video bılma çabasına giriyorum o yüzden bırakmamam için birinin beni ele alması lazımmm sanırım o sensinn seduluuuYok canım sıkılmam ben seviyorum chloe yi
Tamam canım o zaman sabah bi daha flat belly challenge başlıyoruz. Sabah linkte atarım oradan gün gün gidicez. Rest günlerinde dinleniriz. Hesap ederiz mesela baktık carsamba rest gününe denk geldi onun yerine carsamba video yapıp persembe dinleniriz.Sen bana deki bugün bunu yapcaksın bende yapayım disiplinli çalışayım ben ay o videoyumu yapsam yoksa bunumu b videoda zorlanıyosam baika video bılma çabasına giriyorum o yüzden bırakmamam için birinin beni ele alması lazımmm sanırım o sensinn seduluuu
Dumbell nedir bilmiyorum kaptancimistanbulin bugunu dinlenerek gecirmen iyi olmus. Eliptik de cok yapiyorsun.
Dedigin gibi durum olabilir. Evde dumbell varsa test etsene vaktin olunca.
Inşallah öyle olur sevgili eşimayyyy sana nazar değdi yok yok valla nazar değdi, ayy 87 puanı görünce gözlerimi açıp birdaha birdaha baktım, ama yarın kesin zayıf çıkıcaksın
Günaydınn amin inşallah abla hayırlı cumalarGünaydın kızlar hayırlı huzurlu sabahlar Cumamız mübarek ve de hayırlara vesile olsun inşaallah
Ayy abla bende bebde yaaa acayip şiş hissediyorum kendimi ben dolunaya bağladım oluyo bana böyle oluncaGeçen Cuma günü 71.6 kg
Bugün 70.9 kg
Fark 700 gr
Yüzde olarak fark %0.977
Üstelik dolunay etkisi midir adete adım adım yaklaşmaktayım onun etkisi mi bilemedim
Vücudum adeta patlayacak ,şiş hissediyorum çok fena .
Harika canım devamı hayırlısıyla artarak gelsin inşaallah
İnşallaaaahhhhHarika canım devamı hayırlısıyla artarak gelsin inşaallah
Tebrikler
Sağol canımmTebrikler, evet çoğu gitti azı kaldı
Muhteşem bi eksi maşallah sana hep böyle gider inşallah
Aynen canımmm ayy cok heyecanladımTamam canım o zaman sabah bi daha flat belly challenge başlıyoruz. Sabah linkte atarım oradan gün gün gidicez. Rest günlerinde dinleniriz. Hesap ederiz mesela baktık carsamba rest gününe denk geldi onun yerine carsamba video yapıp persembe dinleniriz.