Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bana gore tek eksigin salata olmamasi.
Ben menulere bakinca kalori gormuyorum. Beynim otomatikmen, yag, protein, karbonhidrat diye listeliyor tek tek.
Suan karbonhidrat yuksek geldi mesela bana
Neden özellikle salata eksik dedin. Nasıl bir artısı olacaktı bu menüye.
Aslında niyetimde şu aradaki kısır hiç yoktu.

Neden özellikle salata eksik dedin. Nasıl bir artısı olacaktı bu menüye.
Aslında niyetimde şu aradaki kısır hiç yoktu.

Su ara bol yesil salata yiyorum. Ve saka gibi ama protein icerigi baya varmis onu fark ettim.
Olmus ve ölmüs e care yoktur derler
Canini Skma
Sonuncu olursak kovalarim sizi saka saka
Bu hafta hepiniz elinizden geleni yaptiniz. Guzel de sporlar var.
Kisir yarin yeseydin filan Denicem.
Karnibaharli olani denemedin dimi daha

Yarına yeni chloe challenge a başlayayım diyorum var mi yapmak isteyen ?
Ben varım valla canım sen hangisini yapacaksan bende yapmaya çalışırım varım beeennn
Senin karşına çıkmak isteyen gerçek bir savaşçıdır ama o isim ben degilim
Gece gece sesli güldüm valla ben gerçek savaşçı olmasamda aşırı gaza gelirim
Amac burada gazlamak iste bir hafta pes etmesen devamı geliyor
Ahhh tam benlikkk gazlamak gazlatmak istanbulin senide beklerimm

Bence super 3lü olursunuz
Belki bnde gaza gelir 3 sefer baslarim yine

2 yaşına kadar bende erken yatırdım hep ama bende evde olduğumdan düzeni bana göre olustu. Çalışan olsaydim yine erken yatmaya devam ederdi. Şimdi 22.30 da uyuyor 9.30 gibi uyanıyor. Öğlen 2 gibi yatiyor bir de iki saatte öyle uyuyor. Seninkiler okula falan da gidiyor erken yatmasi normal ama bu defa da erken uyanıyorlar iyice

Canım o zaman sende bir incelene chloeting.com sitesi hangi programı yapalım bir fikir olsun

Salata ve protein ilişkisine şaşırdım.
Ben yarın güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum bu hafta hareketli ve neredeyse kaçamaksızdık.

Haftasonu mutfak eşimin, zaten yemek var niye uğraşayım mantığıyla karnabahar kısırını yapmadım. Haftaiçi zaten malum koştur koştur giriyorum mutfağa. Ama deneyeceğim hatta aklımda bir iki tarif var. Yapabilirsem yazarım buraya.

Bizde gece 1.5 2 lere kadar ayaktayız bugün ilk defa 12 de uyudu bi düzen oluşturmam lazım benimde

Bizde gece 1.5 2 lere kadar ayaktayız bugün ilk defa 12 de uyudu bi düzen oluşturmam lazım benimde
Herkes evde iken zor
sedulu dedigin gibi
Krese cok erken basladilar. Bende 7 de iste olmam gerekiyordu. O yuzden erken yat erken kalk bizim evde en uygunu.
Mira 21 de uyumak istiyorum dedi yatti oteki hala lego yapiyor 22 30 oldu

Tamam canım bakıyorum şimdi hemen en basiti hangisiyse ilk günden gözüm korkmasın
Öyle şartlama kendini bende bir anda başladım şimdi bırakamıyorum bana en yarayan flat belly challenge oldu. 28 günlük program hem göbek hem tüm vücut çalıştırıyor kimi gün kısa kimi gün 50 dk video sürüyor ama çok verim almıştım ondan

Herkes evde iken zor
sedulu dedigin gibi
Krese cok erken basladilar. Bende 7 de iste olmam gerekiyordu. O yuzden erken yat erken kalk bizim evde en uygunu.
Mira 21 de uyumak istiyorum dedi yatti oteki hala lego yapiyor 22 30 oldu
Haha boşver çocuk enerji atamamış demek ki. En azından kendi kendine oyalanıyor. Sabah yolda falan uyuklar belki

Onumu yapsak bidaha sıkılırmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…