Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yok canım sıkılmam ben seviyorum chloe yi
Sen bana deki bugün bunu yapcaksın bende yapayım disiplinli çalışayım ben ay o videoyumu yapsam yoksa bunumu b videoda zorlanıyosam baika video bılma çabasına giriyorum o yüzden bırakmamam için birinin beni ele alması lazımmm sanırım o sensinn seduluuu 😍☺️😂

Sen bana deki bugün bunu yapcaksın bende yapayım disiplinli çalışayım ben ay o videoyumu yapsam yoksa bunumu b videoda zorlanıyosam baika video bılma çabasına giriyorum o yüzden bırakmamam için birinin beni ele alması lazımmm sanırım o sensinn seduluuu 😍☺️😂
Tamam canım o zaman sabah bi daha flat belly challenge başlıyoruz. Sabah linkte atarım oradan gün gün gidicez. Rest günlerinde dinleniriz. Hesap ederiz mesela baktık carsamba rest gününe denk geldi onun yerine carsamba video yapıp persembe dinleniriz.

A Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu

Geçen Cuma günü 71.6 kg
Bugün 70.9 kg
Fark 700 gr
Yüzde olarak fark %0.977
:halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay:

Üstelik dolunay etkisi midir adete adım adım yaklaşmaktayım onun etkisi mi bilemedim
Vücudum adeta patlayacak ,şiş hissediyorum çok fena .

Eklentiler

• 20210129_085044.jpg
    20210129_085044.jpg
    92,9 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
Günaydınlar kızlarr kilo bildirimim
Geçen hafta cuma 94.7
Bugün 93.4
Fark 1.3 kilo
veeee bugünden itibaren -30 a merhaba demiş bulunuyorum ve çok mutluyum daha yolum uzun olsada büyük çoğunluğu gitti çok şükür çok teşekkür ediyorum hepinize

A Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu D -DOLUNAY-

Eklentiler

• 20210126_083805.jpg
    20210126_083805.jpg
    57,2 KB · Görüntüleme: 22
Geçen Cuma günü 71.6 kg
Bugün 70.9 kg
Fark 700 gr
Yüzde olarak fark %0.977
:halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay:

Üstelik dolunay etkisi midir adete adım adım yaklaşmaktayım onun etkisi mi bilemedim
Vücudum adeta patlayacak ,şiş hissediyorum çok fena .
Ayy abla bende bebde yaaa acayip şiş hissediyorum kendimi ben dolunaya bağladım oluyo bana böyle olunca

Geçen hafta cuma 94.7
Bugün 93.4
Fark 1.3 kilo
veeee bugünden itibaren -30 a merhaba demiş bulunuyorum ve çok mutluyum daha yolum uzun olsada büyük çoğunluğu gitti çok şükür çok teşekkür ediyorum hepinize

Harika canım devamı hayırlısıyla artarak gelsin inşaallah 🥰🥰😘😘😘 :halay: :halay: :halay: :rapci::rapci::rapci::rapci::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Geçen hafta cuma 94.7
Bugün 93.4
Fark 1.3 kilo

Tebrikler👏👏, evet çoğu gitti azı kaldı 😊

Günaydın kızlar
Bugün tarti günü 🥳
Sabah wc sonrasi birsey yiyip icmeden tartilmaya calisalim ☺️

Lütfen paylasim yapinca emin olunuz dogru sekilde mi paylastiginiza.
Fotograf bulanik olmamali, isim ve dogru tarihi olan bir kagitin tarti yani veya ustunde olmasi gerekiyor

Geçen hafta cuma 94.7
Bugün 93.4
Fark 1.3 kilo

Muhteşem bi eksi maşallah sana hep böyle gider inşallah 🥰

Tamam canım o zaman sabah bi daha flat belly challenge başlıyoruz. Sabah linkte atarım oradan gün gün gidicez. Rest günlerinde dinleniriz. Hesap ederiz mesela baktık carsamba rest gününe denk geldi onun yerine carsamba video yapıp persembe dinleniriz.
Aynen canımmm ayy cok heyecanladım 😍😍

X