Hoş olmayan bir muayenesi olduğu için ihmal ettim hep. Son bir senedir problem ilerledi sanırım. Cuma günü artık kaçınılmaz son.Ah ya çok geçmiş olsun. Masallah kilolu tosuncuk doğmuş. Hemoroid büyük sıkıntı ya kardeşimde vardı ameliyat olana kadar sürekli kayısının her çeşidini tuketti kremler ilaçlar haricinde. Aksatmamak lazım tedavileri
Sağol canımGeçmiş olsun cnm Allah şifa versin inş
Benim sürekli değil ara ara kendini gösterdi problem. Sende de oluyorsa ihmal etme ilerlemesin en azından.Çok geçmiş olsun. Zor bir durum. Ben de iki kızımda normal doğum yaptım. Biraz hemoroid oldu malesef. Ama ilerlemedi şimdilik. Sorun iyice buyumeden tedavi olmak gerek. Acil şifalar dilerim.
İlk kez duydum bu diyeti araştırayım birazBenim kardeşimde şişkinlik problemi vardi, gastroenteroloji ye gitti. 1 yıldan fazla fodmap diyeti uyguladi. Düzelme oldu ama tamamen geçmedi. Aslında ömür boyu fodmape uygun beslenmesi gerekiyor. Ama çoğu kişi de 2 ay sonunda tamamen düzelme oluyormuş.
Bence çok rahat hedefine ulaşırsın, hatta altına bile düşebilirsin, diyetin cok istikrarlı devam ediyor.
Evet canim zorlamadan ayagim acilsin diyeÇok yüklenmemelisin. Dikkat etmen lazım. Zorlamadan yürü demiş değil mi
Telefon şarjda. 2binlerdeyim.İyi gidiyor canım 5 binlerdeyim şuansen de durumlar nasıl
Cok şükür ciddi bişey yokmuş normal rutin ev halible takıl bugün adımlama yapmaEvet canim zorlamadan ayagim acilsin diye
Ne guzel bir kontrol tarti sonucuAramıza hoşgeldiniz kızlarrr @oneofus @Miray1010
Cuma 94.7
Kontrol tartısı 94.1
Cumaya hedef 94 diyeceğim hedefi alçak tutmam lazımne olur ne olmaz benim işim
A Arrietty_ @_Vera_sedulu @-DOLUNAY-
Bugün 20 binnn adımmm atıyoruzzzzzTelefon şarjda. 2binlerdeyim.
10 bini geçersem şükretcemBugün 20 binnn adımmm atıyoruzzzzz
Amecbur oyle yapiyorum canim. Annem birakmiyor beni. Bana gelmisti 1 haftadir burda. sagolsun geldi ben oyle olunca evi cekip cevirdi. Kalkiyorum çekişiyor banaCok şükür ciddi bişey yokmuş normal rutin ev halible takıl bugün adımlama yapma
Harika kontrol tarti sonucuCuma 71.6kg
Bugün 71.2 kg
Hedef yok herzamanki gibi
Herkese fazlaliklardan kurtulduğumuz güzel bir hafta diliyorum canlar
Ödem icin maydonoz öneriyor genelde kizlarBuda benim tartı fotom arkadaşlar aslında ayaklarımın altı çok şiş gibi geliyor ödemim var galiba
Simdiden hayirli olsun bilekliginhoşgeldiniz Aynil hanım , burası süper bir yer, aylardır ve hatta 1 yıldır evdeyim evden çalışıyorum bir türlü yürüyüşe spora başlayamamıştım ama buranın birliği kuvveti ve enerjisi ile, kaptanlara ve arkadaşlara mahçup olmamak için vallahi başladım spora, hatta bugün gidip akıllı bileklik alıcam ki daha profesyonel olsun
Kesin regl den. Takilmiyalim hiiicGünaydınlar.
Online ders başlamadan hemen yazayım.
Cuma 73.3
Bu sabah: 74.0
Regl olmaya bağlıyorum. O yüzden takılmayıp bu cumaki hedefim 72.5 e odaklanıyorum
+200gr aslinda pek bisey degil.günaydın haftasonu dediğim gibi stresli geçince +200 gr fazla çıktım stresten şiştim bence kilo değil o arkadaşlar. Sabah 30 dk yürüyüşümü yaptım bugün inşallah 10.000 adıma tamamlayıp x2 kat puanı alıcam
A Arrietty_
@istanbulin canım arkadaşım sen nasılsın, bugün yine rekora koşarsın inşallah, ben daha kahvaltı etmedim 11den sonra ediyorum ki akşam da en geç 7 de bitiriyorum. zaten bugün akşam ıspanak yiycem çok sağlıklı ve az karbonhidratlı süper bir gün olacak.
Cok az bir arti. Skma caniniGünaydın arkadaşlar ❤
Cuma =63,6
Pazartesi=63,8
Oo HarikasinGunaydin kizlar
Cuma 81.3
Bugun 80.7
Hedef 80
Bagirsak sorunu sebepdir. Uzme kendini. Spor ve menüler guzel. Boyle DevamCuma 66.75
Bugün 67,75
Hedef 66
Kızlar benim malum sıkıntı, birde haftasonu bana göre iyi spor yaptım onun etkisi sanırım.
Sabit olmakda harika kaptanim
Uykusuzlukdan kesin canim. Kiyamam kuzuya. Umarim biran önce cikarirda rahatlarsiniz. Cumaya eksi gelir simdiden stres yapmaCuma: 86.1
Pazartesi: 86.8
Gece 4 de uyudum oğlum çok huzursuzdu uyumadı akşamdan beri diş çıkarcak sanırım daha şimdi uyandık sanırım bu artı uykusuzluktan yorgunluktan değilse kaçamak falan yapmadım güzel besleniyorum 2 gündür özellikle daha çok dikkat ediyoruminşallah cumaya güzel bi eksi görürüm
Dikkat et Yinede kendine. Fazla abartmadanKizlar bu arada eve geldim simdi. Ayagimdaki bandaji aldilar. Daha iyi cok şükür. Hareketsiz kalmaktan da odem olmus o yuzden zorlamadan yurumemi istedi doktor. Agri şişlik olmazsa cok sukur bitiyor. Bugun adim gunuydu degilmi yablis hatırlamıyorum
Ne guzel plan yapmissinKilomu paylaşayım.
Geçen cuma: 53.5
Pazartesi: 53.2
Cuma hedef: 53 (inşallah)
Haftada 500gr versem birkaç haftada kurtulurum kilolardan.
Hedefler:
29.01.2021 53.0
05.02.2021 52.5
12.02.2021 52.0
19.02.2021 51.5
26.02.2021 51.0
05.03.2021 49.5
12.03.2021 49.0
:)) bunlarin hepsi iki kat puan icin dimiiiBugün 20 binnn adımmm atıyoruzzzzz