Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ay öyle mi yapmışım bn iyice aklımı kaybediyorum demek tüm dengem alt üst oldu 😂 bir saattir üç yaşındaki oğlum ağlıyor neden duvara tirmanamiyorum diye sonra o bitti neden kalorifer e yumruk atınca elim acıyor diye ağladı yüklük aynası var onu kırmak istiyormuş üç yaşına bol sendromlu girdik Allah erkek annelerine ek sabır versin inşallah 😂
Abooovvvvv Allah yardımcın olsun canımm ne diyeyim başka bilemedim :KK57::KK57::KK57:

Ay öyle mi yapmışım bn iyice aklımı kaybediyorum demek tüm dengem alt üst oldu 😂 bir saattir üç yaşındaki oğlum ağlıyor neden duvara tirmanamiyorum diye sonra o bitti neden kalorifer e yumruk atınca elim acıyor diye ağladı yüklük aynası var onu kırmak istiyormuş üç yaşına bol sendromlu girdik Allah erkek annelerine ek sabır versin inşallah 😂
Cocuk tirmanma duvari istiyor, cocuk kum torbasi istiyor😅 eyleme odaklanın ne bileyim yastiga yumruk falan atsin , ne guclusun vay vay alkis ile bu oyunlari nasil dogru oynayabileceğini ogretmis olursun. Ayna kırmak olmaz ama baska birsey kırabilirsiniz. Strafor olur karton olur çöpe atmadan once bilikte kırabilirsiniz.
Cocuklar evde ateşle oynamasın diye pinikte atesi cocuklara yaktiriyordum. Evde tehlikeli isterseniz burada yakabilirsiniz diyirdum.. 3 oglan benikiler de. 13-15 yas oldular. Gecen biri evde dinamit yapmak istedi🤣sis bombasinda anlastik 😅dogal malzemelerle yapacak, 2 saat oturduk youtubedan video izledik en masumu şeker ve karbonat ile yapılıyordu. Bir sürü seker harcadık yaktık ortalığı duman ettik:olamaz:

Cocuk tirmanma duvari istiyor, cocuk kum torbasi istiyor😅 eyleme odaklanın ne bileyim yastiga yumruk falan atsin , ne guclusun vay vay alkis ile bu oyunlari nasil dogru oynayabileceğini ogretmis olursun. Ayna kırmak olmaz ama baska birsey kırabilirsiniz. Strafor olur karton olur çöpe atmadan once bilikte kırabilirsiniz.
Cocuklar evde ateşle oynamasın diye pinikte atesi cocuklara yaktiriyordum. Evde tehlikeli isterseniz burada yakabilirsiniz diyirdum.. 3 oglan benikiler de. 13-15 yas oldular. Gecen biri evde dinamit yapmak istedi🤣sis bombasinda anlastik 😅dogal malzemelerle yapacak, 2 saat oturduk youtubedan video izledik en masumu şeker ve karbonat ile yapılıyordu. Bir sürü seker harcadık yaktık ortalığı duman ettik:olamaz:
abooo bu ne kızzz erkek çocuğu = şaşkınlık yaşıyorum şuan hahaha gerçi erkek kardeşimde var ama çabuk unuttum çocukluğunu ergenliğini heralde :olamaz: :olamaz: :olamaz:

Günaydın kızlaarrrr 🥰🥰
Akşam misafirim vardı giremedim sonrada sizmisim resmen
14 Kasım menüsü
Sabah10
1 haşlanmış yumurta
Lor peyniri
3 zeytin
1 salatalık
1 dilim çavdar ekmeği
Ogle
Yarım muz
1.mandalin
1.kucuk ev pogacasi
Akşam 19
7 kaşık bamya yemeği
2 kaşık pilav
Yoğurt
Acı biber
Su 2.litre
Spor 9.bin adım yürüyüş
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307
Muz yarum olmalıydı nergiscim, teessüf ederim 😘

Aynısından bende de var, 3 yaşında siz beni sevmiyorsunuz diyor saatlerce top oynuyorum onunla sen benimle ilgilenmiyorsun diyor 🥴 çenesi düşük bir de hiç susmuyor bıdıbıdıbıdı beynim davul oluyor 😂😂😂 Rabbim hepimize sabır versin
Sorma sorma bi oğlum vardı şimdi de ikizlerim oldu ikisi de erkek 😂😂
Aaaayyy gözümde canlandı evdeki erkek kokusundan buhran geçirir insan bu neyy 😂😂
Ondan bana da 🤣 10.5 yaş 5.5 yaş ve 10 aylık ogluslar birinin ergenlik tripleri başlıyor diğeri desen yeni kardeş kıskançlığı ayrı havada öbürü kucak kuşu bi tek hunim eksik :confused::confused:
Halime şükür dedim vallahi 😂😂

Aynısından bende de var, 3 yaşında siz beni sevmiyorsunuz diyor saatlerce top oynuyorum onunla sen benimle ilgilenmiyorsun diyor 🥴 çenesi düşük bir de hiç susmuyor bıdıbıdıbıdı beynim davul oluyor 😂😂😂 Rabbim hepimize sabır versin

Aaaayyy gözümde canlandı evdeki erkek kokusundan buhran geçirir insan bu neyy 😂😂

Halime şükür dedim vallahi 😂😂
Takima oglan çocuk stresi kilo aldirmis anlaşıldı 😂

IMG_7073.jpeg
Mmmisss gibi Hindistan cevizi kokusu sardı evin 4 köşesini 😋😋😋
Ben sabah ne dedim hee ne dedim
İçime doğuyor akşama misafir gelecek demedim mi 😂😂😂
Yarın da gelecek 🥴🥴

3 oğlu olan arkadaşlar fazla huni varsa bana da yollayın
Adres: Almanya 😂😂😂

Eki Görüntüle 3504125
Mmmisss gibi Hindistan cevizi kokusu sardı evin 4 köşesini 😋😋😋
Ben sabah ne dedim hee ne dedim