Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hoşgeldiniz Aynil hanım , burası süper bir yer, aylardır ve hatta 1 yıldır evdeyim evden çalışıyorum bir türlü yürüyüşe spora başlayamamıştım ama buranın birliği kuvveti ve enerjisi ile, kaptanlara ve arkadaşlara mahçup olmamak için vallahi başladım spora, hatta bugün gidip akıllı bileklik alıcam ki daha profesyonel olsun

günaydın haftasonu dediğim gibi stresli geçince +200 gr fazla çıktım stresten şiştim bence kilo değil o arkadaşlar. Sabah 30 dk yürüyüşümü yaptım bugün inşallah 10.000 adıma tamamlayıp x2 kat puanı alıcam
A Arrietty_
istanbulin canım arkadaşım sen nasılsın, bugün yine rekora koşarsın inşallah, ben daha kahvaltı etmedim 11den sonra ediyorum ki akşam da en geç 7 de bitiriyorum. zaten bugün akşam ıspanak yiycem çok sağlıklı ve az karbonhidratlı süper bir gün olacak.

Eklentiler

• ysm.jpg
    58,7 KB · Görüntüleme: 17

Emin misin son kararın mı?

ayyy maşallah bu ne güzel bir düşüş, 2 gündemi verdiniz bunu???
Ya canim soyle bisi var ben cuma günü artıdaydım. Gecen hafta kilo vermedim ama ayağım rahatsizlik nedeniyle sismisti. Odemdi sanırım. O gidiyor yavas yavas onunda etkisi var sanirim. Birde gecen hafta tuvalet konusunda cok sikinti yasadim. O sorunda çözüldü. Sanji cebimden veriyomusum gibi oldu ama eksi eksidir

Cuma: 86.1
Pazartesi: 86.8

Gece 4 de uyudum oğlum çok huzursuzdu uyumadı akşamdan beri diş çıkarcak sanırım daha şimdi uyandık sanırım bu artı uykusuzluktan yorgunluktan değilse kaçamak falan yapmadım güzel besleniyorum 2 gündür özellikle daha çok dikkat ediyorum inşallah cumaya güzel bi eksi görürüm

Günaydın arkadaşlar ❤
Cuma =63,6
Pazartesi=63,8
Canım ben +1 kg çıktım, üstelik buraya geldiğimden beri en hareketli haftasonunu geçirmeme rağmen.
Bu hafta grup olarak çok hareketliyiz. Cuma günü hepimiz güzel sonuçlar alacağız bence.

Süper canım, dediğin gibi ödemler gidiyor. Haftaya daha güzel sonuçlar alacağına eminim.
Bu gece toplasan 1 saat uyumuşumdur. Yarım saatte bir gözüm açıldı tüm gece döndüm yatakta. Ofiste yarına kadar yetiştirmem gereken işler olmasaydı gelmeyecektim bile bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…