eveet tabikiEmin misin son kararın mı?
diğer ara öğünlerini de gördüm canım, akşam tüm menünü toparlayıp etiketlersen kaçırmamış da olurum. yalnııızzzz açma olmadı, olmadıKahvaltı öncesi
2 kuru kayısı + 500 ml su
Kahvaltı
1 yumurta
1 kk peynir
7 zeytin
1 domates
1 yk tahin +1 yk pekmez
1 haşhaşlı açma
250 ml şekersiz çay
çok geçmiş olsunKizlar bu arada eve geldim simdi. Ayagimdaki bandaji aldilar. Daha iyi cok şükür. Hareketsiz kalmaktan da odem olmus o yuzden zorlamadan yurumemi istedi doktor. Agri şişlik olmazsa cok sukur bitiyor. Bugun adim gunuydu degilmi yablis hatırlamıyorum
10bin e hedeflen bence. Gecmeyi alisinca yap :))10 bini geçersem şükretcem
HarikaŞimdiden 7700 adım oldu birde şimdi kalkıp 45 dakika zumba yaparım bakalım kaçı bulacağım
Ahaha:)) bunlarin hepsi iki kat puan icin dimiii
Kesin tesaduf bunlarAhahayok valla hafta bir 20 binin üstüne cıkıyorum niyeyseee o günde bugüne denk geldi tamamen tesafüf canım kaptanım
Ah dünden berii ne cekti yavrum azıları cıkarıyorBagirsak sorunu sebepdir. Uzme kendini. Spor ve menüler guzel. Boyle Devam
Sabit olmakda harika kaptanim
Uykusuzlukdan kesin canim. Kiyamam kuzuya. Umarim biran önce cikarirda rahatlarsiniz. Cumaya eksi gelir simdiden stres yapma
Dikkat et Yinede kendine. Fazla abartmadan
Harika
11.600 de benden
Erken mi cikardi dis?Ah dünden berii ne cekti yavrum azıları cıkarıyorcizgi flim izliyo oğluşum izlerken bende adımlıyorum tempolu
Doğru tesadüf diye bişi yok tevafuk varKesin tesaduf bunlar
Sabah bir yerde duydum. Hayat da tesaduf diye bisey yoktur
Canım valla biz ilk dişiminizi 4 tane aynı anda çıkarttık üstten hemde sonrasını bende hiç anlamadım hiç huysuzluk yapmadı diş çıkarmış biz hiç fark etmemişiz bile ama şu azılar mahvetti oğlumu sanırım nazarım değdiErken mi cikardi dis?
Benim oglum 3 aylikdi Ilk disi cikinca. Hepsi cikana kadar ne cekti kuzum.
Kizim ise Ilk disi 13 aylik cikardi.
Hic fark etmedim azilarmis kopek disleriymisalakasi varmi erken veya gec cikarmak ile bilmiyorum. Ama kizin disini sayayim dedigimde sasirmistim hepsini cikardigini gorunce
Gün içinde saatinde fikir olsun diye yazıyorumeveet tabiki
diğer ara öğünlerini de gördüm canım, akşam tüm menünü toparlayıp etiketlersen kaçırmamış da olurum. yalnııızzzz açma olmadı, olmadı
Cocuga gore degisiyor canim ya. Benim ikiside 9 ay civari çıkardılar ilk dislerini ama cok sukur ikisinde de ne ates ne huysuzluk görmedimErken mi cikardi dis?
Benim oglum 3 aylikdi Ilk disi cikinca. Hepsi cikana kadar ne cekti kuzum.
Kizim ise Ilk disi 13 aylik cikardi.
Hic fark etmedim azilarmis kopek disleriymisalakasi varmi erken veya gec cikarmak ile bilmiyorum. Ama kizin disini sayayim dedigimde sasirmistim hepsini cikardigini gorunce
Kiyamam kuzuma ya az agri kesici faln ver bari insallah cabucak cikarirCanım valla biz ilk dişiminizi 4 tane aynı anda çıkarttık üstten hemde sonrasını bende hiç anlamadım hiç huysuzluk yapmadı diş çıkarmış biz hiç fark etmemişiz bile ama şu azılar mahvetti oğlumu sanırım nazarım değdidün akşamdan beri huysuz mutsuz bişey yemiyo valla o yesin diye yemeklere hayvan şekli vermeye başladım
Canım yaaa hakkaten bende çok şaşırdım, ama sen diyorsun ya az su içiyorum diye, acaba ondan mı, yeşil çay filan içiyormusun? yeşil çay da çok etkili, ben mesela yememem gereken bişeyi yiyince sonrasında hemen yeşil çay içiyorum, sanki ondan aldığım zararlı şeyleri yeşil çay atıyor gibi rahatlıyorum vallagraphicdesigner
A Arrietty_
sedulu
Merhabalar :) sabah tartıldım dışarı çıktım fotoğraf alamadım.
Cuma 58.75
Kontrol 59.00
Cuma hedef 58 :)) hayaller hayatlar
graphicdesigner bu kadar uğraşıp tartida biseyler görememek motivasyonumu çok zorlamaya başladı. Hayırlısı bakalım
Verdim canım az bişey biraz rahatladıKiyamam kuzuma ya az agri kesici faln ver bari insallah cabucak cikarir