Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Emin misin son kararın mı?
eveet tabiki
Kahvaltı öncesi

2 kuru kayısı + 500 ml su

Kahvaltı

1 yumurta
1 kk peynir
7 zeytin
1 domates
1 yk tahin +1 yk pekmez
1 haşhaşlı açma
250 ml şekersiz çay
diğer ara öğünlerini de gördüm canım, akşam tüm menünü toparlayıp etiketlersen kaçırmamış da olurum. yalnııızzzz açma olmadı, olmadı
çok geçmiş olsun

Ah dünden berii ne cekti yavrum azıları cıkarıyor cizgi flim izliyo oğluşum izlerken bende adımlıyorum tempolu

Ah dünden berii ne cekti yavrum azıları cıkarıyor cizgi flim izliyo oğluşum izlerken bende adımlıyorum tempolu
Erken mi cikardi dis?
Benim oglum 3 aylikdi Ilk disi cikinca. Hepsi cikana kadar ne cekti kuzum.
Kizim ise Ilk disi 13 aylik cikardi.
Hic fark etmedim azilarmis kopek disleriymis alakasi varmi erken veya gec cikarmak ile bilmiyorum. Ama kizin disini sayayim dedigimde sasirmistim hepsini cikardigini gorunce

Canım valla biz ilk dişiminizi 4 tane aynı anda çıkarttık üstten hemde sonrasını bende hiç anlamadım hiç huysuzluk yapmadı diş çıkarmış biz hiç fark etmemişiz bile ama şu azılar mahvetti oğlumu sanırım nazarım değdi dün akşamdan beri huysuz mutsuz bişey yemiyo valla o yesin diye yemeklere hayvan şekli vermeye başladım

eveet tabiki

diğer ara öğünlerini de gördüm canım, akşam tüm menünü toparlayıp etiketlersen kaçırmamış da olurum. yalnııızzzz açma olmadı, olmadı
Gün içinde saatinde fikir olsun diye yazıyorum

Açma konusuna gelince bunlara alış canım
benim listemde tatlı hamur işi eksik olmaz
Uygun saatte ve ölçüde

Mesela cuma günleri hafta içi her istediğimi yediğimden ödül yolu gözlemiyorum

Amacım her istediğimi uygun ölçüde yiyip haftada ortalama 500 1000 gr arası vermek

Ben sıkıntıya gelebilen biri değilim beni olduğum gibi sev seveceksen

Cocuga gore degisiyor canim ya. Benim ikiside 9 ay civari çıkardılar ilk dislerini ama cok sukur ikisinde de ne ates ne huysuzluk görmedim

Kiyamam kuzuma ya az agri kesici faln ver bari insallah cabucak cikarir

Canım yaaa hakkaten bende çok şaşırdım, ama sen diyorsun ya az su içiyorum diye, acaba ondan mı, yeşil çay filan içiyormusun? yeşil çay da çok etkili, ben mesela yememem gereken bişeyi yiyince sonrasında hemen yeşil çay içiyorum, sanki ondan aldığım zararlı şeyleri yeşil çay atıyor gibi rahatlıyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…