- 24 Aralık 2020
- 481
- 2.605
- 42
Biraz benim uyku düzeniyle ilgili olduğunu düşünmeye başladım artık canım çok geç yatıyorum aralarda boşluklarda uyuyorum falan bi de onu düzenlemeye çalışayım bakalımCanım yaaa hakkaten bende çok şaşırdım, ama sen diyorsun ya az su içiyorum diye, acaba ondan mı, yeşil çay filan içiyormusun? yeşil çay da çok etkili, ben mesela yememem gereken bişeyi yiyince sonrasında hemen yeşil çay içiyorum, sanki ondan aldığım zararlı şeyleri yeşil çay atıyor gibi rahatlıyorum valla
Ben su fotoya gore yapiyorum
Benim yanlış mı oldu o zaman acaba bacak kısmı önceki ay yanlış ölçtüm sanırım. Neyse bi sonraki ay doğrusunu yaparım o zaman ona göre bakarım sağol canımBen su fotoya gore yapiyorum
Eki Görüntüle 2768979
Hep ayni yerden aldiysan fark eder mi ki.Benim yanlış mı oldu o zaman acaba bacak kısmı önceki ay yanlış ölçtüm sanırım. Neyse bi sonraki ay doğrusunu yaparım o zaman ona göre bakarım sağol canım
Aslında doğru adı farklı olsada bacağımı ölçüyorum sonuç olarakB
Hep ayni yerden aldiysan fark eder mi ki.
En gec bu Pazar yeni ölculeri alin ki Pazar aksami tabloyu paylasayim
Inşallah düşerim. Bir an önce gitsin istiyorum. Ondan hiç kaçamağım olmadi 4 haftada. Hep birlikte hedefimize adım adım inşallahBence çok rahat hedefine ulaşırsın, hatta altına bile düşebilirsin, diyetin cok istikrarlı devam ediyor.
Çok teşekkür ederim kaptanım ❤Yine harika bence
Su yum 2.5 lt oldu kaptanım adım da 10000 e tamamlayacağım akşam menüde kabak yemeği var salata ile birlikteAksam menulerde neler var kizlar?
Adim ve su ne alemde?
Bence bizim takim suyu az iciyor. 2,5 veya 3 L yapan az kisi var
Sahsen ben 2i zor yapiyorum. Hep 3 L yapayim diyorum ama kisin dahada bir zor.
Agir spor yapinca cok iciyordum.
Bu aksam bisiklet surecegim de crossfit tarzi yapacagim. O sekilde 1 L icersem ne guzel olur
Akşam yemeğim kaptanAksam menulerde neler var kizlar?
Adim ve su ne alemde?
Bu aksam bisiklet surecegim de crossfit tarzi yapacagim. O sekilde 1 L icersem ne guzel olur
Akşam için şimdi mutfaktan çıktımAksam menulerde neler var kizlar?
Adim ve su ne alemde?
Ölçüm zamanimiz geldi mi ya cok cabuk gecti sankiB
Hep ayni yerden aldiysan fark eder mi ki.
En gec bu Pazar yeni ölculeri alin ki Pazar aksami tabloyu paylasayim
Çokk geçmiş olsun ortiimm olsun hastaymışsın sonuçta ama yarına toparlarsın merak etme canım fazladan 1000 adım atsan yeterli migren de çok fena yaa
Ne zaman bitecek şu sınavlarınnnnn özledük gari . vera ziyagilsin sen bırakamazsın hele bi bitsin de sınavların geri bomba gibi dönersinmerhaba kızlar nasılsınız ? bende diyet hak getire günde 4 dilim börek yiyip ağlaya ağlaya ders çalışıyorum.Psikolojim 00000000000000000. Takıma da giremedim kaç gündür.Aptallık etme sen vera ziyagilsin diyip kendimi toplayacağım artık.Geçmişi okuyacak vaktim yok şöyle sizlerle bir sohbete geldim azıcık