Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Biraz benim uyku düzeniyle ilgili olduğunu düşünmeye başladım artık canım çok geç yatıyorum aralarda boşluklarda uyuyorum falan bi de onu düzenlemeye çalışayım bakalım yeşil cayi dukan ile içiyorum ise yarıyor mudir bilmiyorum

A Arrietty_ kaptanım çok saçma olacak ama bi sorum var yaa şimdi biz ölçüm yaparken nereleri ölçüyoruz bana bi yazar mısın sana zahmet çünkü ben kağıdıma baktım da baldır yazan kısma sanırım bacağımı ölçmüşüm çok yanlış ölçmüşüm sanırım ya . sana zahmet ayrıntılı nereleri ölçmem lazım bi yazsan

Ben su fotoya gore yapiyorum

Kol ve bacak da en kalin yer
Göbek deliginden göbek
En ince yer ise bel. Cukur gibi yer varya o
Gogsu aciklamaya gerek var mi
Kalca ise kalcamin ortasi. En genis yer orasi

B
Benim yanlış mı oldu o zaman acaba bacak kısmı önceki ay yanlış ölçtüm sanırım. Neyse bi sonraki ay doğrusunu yaparım o zaman ona göre bakarım sağol canım
Hep ayni yerden aldiysan fark eder mi ki.
En gec bu Pazar yeni ölculeri alin ki Pazar aksami tabloyu paylasayim

Aksam menulerde neler var kizlar?
Adim ve su ne alemde?
Bence bizim takim suyu az iciyor. 2,5 veya 3 L yapan az kisi var

Sahsen ben 2i zor yapiyorum. Hep 3 L yapayim diyorum ama kisin dahada bir zor.
Agir spor yapinca cok iciyordum.
Bu aksam bisiklet surecegim de crossfit tarzi yapacagim. O sekilde 1 L icersem ne guzel olur

Su yum 2.5 lt oldu kaptanım adım da 10000 e tamamlayacağım akşam menüde kabak yemeği var salata ile birlikte

Akşam yemeğim kaptan

Eklentiler

• 20210125_174715.jpg
    131,8 KB · Görüntüleme: 29
Akşam için şimdi mutfaktan çıktım
Mercimek çorbası
Kaşarlı mantar sote (soğan biber ve domates soslu)
Marul salatası
Dünden kalan sebze graten var
Birde
Soğanı soteledim kabak ve havuçu rendeleyip içine ilave ettim bi güzel biştiler üstüne sarımsaklı yoğurt döküp yemegi planlıyorum ilk defa yaptım

Ayy hepsi ne çok oldu yazınca fark ettim

15 binlerdeyim suan şimdiden 2.5 litre suyu içtim bile akşama belki 3 olur susarsam içerim artık

A Arrietty_ sedulu @_Vera_
Su 2 litreye yakin oldu sanirim su sisem kirildi tam hesab edemedim 7 8 bardak ictim gibime geliyor. Yatana kadar da icerim. Birde o bisküvileri nasil yedim hicbir fikrim yok. Kalorimi aşmadım ama vicdan azabi cekiyorum. Regl oldum sabah ondan sanirim hala cok tatlı yemek istiyoruumm

Eklentiler

• Screenshot_20210125-181422_FatSecret.jpg
    55,3 KB · Görüntüleme: 20
Çokk geçmiş olsun ortiimm olsun hastaymışsın sonuçta ama yarına toparlarsın merak etme canım fazladan 1000 adım atsan yeterli migren de çok fena yaa

merhaba kızlar nasılsınız ? bende diyet hak getire günde 4 dilim börek yiyip ağlaya ağlaya ders çalışıyorum.Psikolojim 00000000000000000. Takıma da giremedim kaç gündür.Aptallık etme sen vera ziyagilsin diyip kendimi toplayacağım artık.Geçmişi okuyacak vaktim yok şöyle sizlerle bir sohbete geldim azıcık

Ne zaman bitecek şu sınavlarınnnnn özledük gari . vera ziyagilsin sen bırakamazsın hele bi bitsin de sınavların geri bomba gibi dönersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…