- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben doktora gideceğim canım, hayatında şu işin düzenli gitmesi bile büyük nimetmiş. Bıktım ağrısından şişkinlik hissinden.Ahh canım bizim bu malûm sıkıntıya bir çare bulmamız gerek
Oo süper haber canım inşallah daha da iyi olursun çok geçmiş olsun ama zorlama sakın adım günü diye hafif hafif yaptığın kadar yapKizlar bu arada eve geldim simdi. Ayagimdaki bandaji aldilar. Daha iyi cok şükür. Hareketsiz kalmaktan da odem olmus o yuzden zorlamadan yurumemi istedi doktor. Agri şişlik olmazsa cok sukur bitiyor. Bugun adim gunuydu degilmi yablis hatırlamıyorum
Evet canım Ceyhans sende de vardı bu durum bi dr a görünmekte fayda var kendi başınıza ilaç kullanmaktansa . benimde arada oluyo da öyle kronikleşmedi henüz inşallah da olmaz . bu sizi bence çok etkiliyo hayat kalitenizi de etkilerBen doktora gideceğim canım, hayatında şu işin düzenli gitmesi bile büyük nimetmiş. Bıktım ağrısından şişkinlik hissinden.
Geçen haftalarda cesaretimi toplayıp randevu aldım doktordan, E5 te büyük bir kaza olmuş trafiğin ortasında kaldım kaçırdım randevu saatini.
Kesinlikle bir uzmana görünmemiz lazım, normal değil bu süreler.
Sagol canim yok ya baktim zorlaniyorum abartmam basa sarmak istemiyorumOo süper haber canım inşallah daha da iyi olursun çok geçmiş olsun ama zorlama sakın adım günü diye hafif hafif yaptığın kadar yap
Doğru diyorsun cnm benim de gitmem gerekiyor dahileye bölümüne mi gitmek gerekiyorBen doktora gideceğim canım, hayatında şu işin düzenli gitmesi bile büyük nimetmiş. Bıktım ağrısından şişkinlik hissinden.
Geçen haftalarda cesaretimi toplayıp randevu aldım doktordan, E5 te büyük bir kaza olmuş trafiğin ortasında kaldım kaçırdım randevu saatini.
Kesinlikle bir uzmana görünmemiz lazım, normal değil bu süreler.
Öyle cnm bir şişlik bir huzursuzluk oluyor haliyle hayat kalitemizi de etkiliyorEvet canım Ceyhans sende de vardı bu durum bi dr a görünmekte fayda var kendi başınıza ilaç kullanmaktansa . benimde arada oluyo da öyle kronikleşmedi henüz inşallah da olmaz . bu sizi bence çok etkiliyo hayat kalitenizi de etkiler
Hayat kalitesi hakkında kesinlikle haklısın. Bazen o kadar şişkinlik problemi yaşıyorum ki insanlarla bir araya geldiğimde inanılmaz stresli oluyorum vücudumu kontrol edebilmek için. Cuma gününe randevu aldım, umarım kolonoskopi istemezler tekrar. Kolonoskopi öncesi hazırlıkta içilen sıvı berbat bir şey. Aklıma geldiğinde bile inanılmaz geriliyorum.Evet canım Ceyhans sende de vardı bu durum bi dr a görünmekte fayda var kendi başınıza ilaç kullanmaktansa . benimde arada oluyo da öyle kronikleşmedi henüz inşallah da olmaz . bu sizi bence çok etkiliyo hayat kalitenizi de etkiler
Ben direkt gastroentrolojiye gidicem canım, ama benim farklı sıkıntılarda var normal doğumdan kaynaklı.Doğru diyorsun cnm benim de gitmem gerekiyor dahileye bölümüne mi gitmek gerekiyor
Allah şifa versin valla zor işler bunlar haklısın canım ama git mutlaka korkma korkunun ecele faydası yok bende midem den rahatsızım da endoskopi isteyecek muhtemelen çok korkuyorum mecbur gitcem pazartesiye randevu aldımHayat kalitesi hakkında kesinlikle haklısın. Bazen o kadar şişkinlik problemi yaşıyorum ki insanlarla bir araya geldiğimde inanılmaz stresli oluyorum vücudumu kontrol edebilmek için. Cuma gününe randevu aldım, umarım kolonoskopi istemezler tekrar. Kolonoskopi öncesi hazırlıkta içilen sıvı berbat bir şey. Aklıma geldiğinde bile inanılmaz geriliyorum.
Aaa nasıl sıkıntı oldu canım normal doğumda bagirsaklarini mi etkilediBen direkt gastroentrolojiye gidicem canım, ama benim farklı sıkıntılarda var normal doğumdan kaynaklı.
Hemeroid ve damar çatlaması problemi yaşadım canım. Oğluşum biraz büyük bir bebekti, zor bir doğum oldu.Aaa nasıl sıkıntı oldu canım normal doğumda bagirsaklarini mi etkiledi
Iyi geceler kızlar
Benim bugünkü menüm:
Sabah:
1yumurta
1.5 wasa 6 zeytin
2 dilim hellim peyniri
Yarım avuç kuruyemiş
Aksam:
Kahvaltı türü biseyler yedik. Ben;
Soğanlı yumurta(1 yumurtalı)
1 dilim hellim peyniri
2 dilim turp
Su: 2.5 litre.
2 fincan Türk kahvesi ve 1 bitkiçayı içtim.
Spor:
12627 adım 631 puan.
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu Ozzybal
Çok yüklenmemelisin. Dikkat etmen lazım. Zorlamadan yürü demiş değil miKizlar bu arada eve geldim simdi. Ayagimdaki bandaji aldilar. Daha iyi cok şükür. Hareketsiz kalmaktan da odem olmus o yuzden zorlamadan yurumemi istedi doktor. Agri şişlik olmazsa cok sukur bitiyor. Bugun adim gunuydu degilmi yablis hatırlamıyorum
Ah ya çok geçmiş olsun. Masallah kilolu tosuncuk doğmuş. Hemoroid büyük sıkıntı ya kardeşimde vardı ameliyat olana kadar sürekli kayısının her çeşidini tuketti kremler ilaçlar haricinde. Aksatmamak lazım tedavileriHemeroid ve damar çatlaması problemi yaşadım canım. Oğluşum biraz büyük bir bebekti, zor bir doğum oldu.
Geçmiş olsun cnm Allah şifa versin inşBen direkt gastroentrolojiye gidicem canım, ama benim farklı sıkıntılarda var normal doğumdan kaynaklı.
Hoşgeldiniz Burası çok harika. Herkes hemen içine aliyor, sanki hep buradaymışız gibi oluyor ilk günden itibaren ❤Hoşbulduk Buraya gelmeden 4 kilo vermiş geldim bakalım buranın etkisiyle daha disiplinli veririm diye üye oldum evet akıllı bileklik çok işe yarıyor ben bir senedir kullanıyorum tavsiye ederim gün içinde kolunda olduğu için devamlı kontol edebiliyorsun
Gözünaydın canım. Hafif hafif dikkatli yaparsın adımlarınıKizlar bu arada eve geldim simdi. Ayagimdaki bandaji aldilar. Daha iyi cok şükür. Hareketsiz kalmaktan da odem olmus o yuzden zorlamadan yurumemi istedi doktor. Agri şişlik olmazsa cok sukur bitiyor. Bugun adim gunuydu degilmi yablis hatırlamıyorum
Çok geçmiş olsun. Zor bir durum. Ben de iki kızımda normal doğum yaptım. Biraz hemoroid oldu malesef. Ama ilerlemedi şimdilik. Sorun iyice buyumeden tedavi olmak gerek. Acil şifalar dilerim.Hemeroid ve damar çatlaması problemi yaşadım canım. Oğluşum biraz büyük bir bebekti, zor bir doğum oldu.
Benim kardeşimde şişkinlik problemi vardi, gastroenteroloji ye gitti. 1 yıldan fazla fodmap diyeti uyguladi. Düzelme oldu ama tamamen geçmedi. Aslında ömür boyu fodmape uygun beslenmesi gerekiyor. Ama çoğu kişi de 2 ay sonunda tamamen düzelme oluyormuş.Hayat kalitesi hakkında kesinlikle haklısın. Bazen o kadar şişkinlik problemi yaşıyorum ki insanlarla bir araya geldiğimde inanılmaz stresli oluyorum vücudumu kontrol edebilmek için. Cuma gününe randevu aldım, umarım kolonoskopi istemezler tekrar. Kolonoskopi öncesi hazırlıkta içilen sıvı berbat bir şey. Aklıma geldiğinde bile inanılmaz geriliyorum.