Günaydin
Dün bende forumda bir yerde gördüm karnibahar kisirindan bahsediliyordu. Nasil canim istedi varya.
Bu aksam benim menüde de karnibahar kisiri var
Kolay gelsin temizlik de.
Bende sagi solu oyle bir toparladim. Cocuklar ile dere kenarina gidecegiz. Evden cikarken Sebastian i calistirayim evi supursun
Benimde bir sebastian alasım var, gereksiz görürdüm ama kk dan sonra canım çekti
ayy sınavlar ödevler bitsin de bend kendime böyle şeyler hazırlıyım. Aslında ağrılar beni hep mutlu ediyor o kaslarım çalışmış ve üstüne gittikçe yorulup ağrıyan kaslar artık çok aktifleşiyor.
Canım
@_Vera_ cım bu ara biraz bunalmışsın derslerin yoğunluğundan. Dünden beri aklımdaydın yazacağım sana diye. Uğraşsam annen olacak yaştayım ama sen beni yine de abla olarak kabul et
Geleceğin için olan çabana hayranım. Bunları düşünmeden yaşayan, tembellik eden o kadar çok yaşıtın var ki. Şu anda hepsi senden daha rahat ve kaygısız bir hayat sürüyorlar. Ama bir kaç seneye aranızda ki fark o kadar açılacak ki.
Sen kariyerinle saygı duyulan, seçilen değil seçen taraf olacaksın. Gelirin ve hayat kaliten ona göre yükselecek, ülkeleri keşfedeceksin, pissa kulesi önünde poz verip, sosyal çevren yüzünden algıları açılmış, genel kültürü yüksek bir kadın olacaksın. Şimdi rahat edenler o zaman gıpta edecek hayatına. Tüm bu çaban çocuğunun bile eğitim ve yaşam kalitesini etkileyecek.
Kilo vermek için nefsimizi terbiye ediyoruz, tv karşısında yatmak yerine yorgun olsak da spor yapıyoruz. Bunları hiç yapmayan rahatını bozmayanla aynı sağlığa ve görüntüye sahip olmamız mümkün mü?
Başarı asla tesadüf değildir, bolca emek vardır arkasında.
İnşallah çocuklarımda senin gibi bir genç olur
Sıkılıp bunaldıkça şu yukarıda ki sözü getir aklına. Evrenin matematiği asla değişmez.
Öpüyorum canım başarın, azmin, gücün katlansın