- 19 Aralık 2020
- 626
- 1.820
- 38
Kendimi gördüm bianNasılsınız hanımlar?
Arkadaş toplantı davetlerini hiç sevmiyorum. Bugün davetliydik.
Size de oluyor mu :
-Yok canım yemiyorum, diyetteyim ben.
+Aa ne olacak bir dilimden.
-Sağol ama 4ten sonra yemiyorum zaten.
+Öyle şey mi olurmuş o ne biçim diyet, hem bu günlük boz benim için.
-Ama ama....
IF yalan oldu bugün.Şu ayıp olur yemezsem algısını kim yarattı
Ben Samsung health kullanıyorum, ama birçok arkadas xiomi kullaniyor sanirim.Doğru düzgün bi program indirmeliyim telefona. Ne kullanabilirim. Sizler ne kullanıyorsunuz. Akıllı bilekliklerinizden memnun musunuz? Ne tavsiye edersiniz bana.
Olmaz olur mu Korona çıktıda bizim günler iptal Yoksa diyet yapmam imkansızdı her cumartesi en az 8 çeşit kolaysa yemeNasılsınız hanımlar?
Arkadaş toplantı davetlerini hiç sevmiyorum. Bugün davetliydik.
Size de oluyor mu :
-Yok canım yemiyorum, diyetteyim ben.
+Aa ne olacak bir dilimden.
-Sağol ama 4ten sonra yemiyorum zaten.
+Öyle şey mi olurmuş o ne biçim diyet, hem bu günlük boz benim için.
-Ama ama....
IF yalan oldu bugün.Şu ayıp olur yemezsem algısını kim yarattı
Harikasin ortagimBen menü bildirimi yapayım çünkü yoruldum artık dinlenirim
Kahvaltı 2 yumurtalı omlet 4 dilim kaşar peyniri 2 tane dana sosis
Akşam ev yapımı et döner ve yoğurt döner ortalama 75 gr kadar yoğurtta 3 kaşık
Su 2 lt
İp 1200 adet 360 puan ( doğru mu hesapladım şaşırdım)
14000 adım 700 puan
5 dk plank 50 puan
Toplam 1100 puan
A Arrietty_ A Aylakkadin ah köyde olmasam chloe de yapacaktım
Canım menün güzel ama adım 10000 e tamamlamam gerekir yoksa ertesi güne kalıyor ceza ekstra olarak. Kaptan bu hafta 10000 adım altına ceza ekliyorHarikasin ortagim
Ben kendimi çok yemis gibi hissettim fakat bence harikaaaa yemişim .
6000 adim yürüdüm.
300 puan.
Dur o zaman biraz cocuklarla dans edeyim ortagimCanım menün güzel ama adım 10000 e tamamlamam gerekir yoksa ertesi güne kalıyor ceza ekstra olarak. Kaptan bu hafta 10000 adım altına ceza ekliyor
Harikasın canım menülerde kaçamakta yok. Bu kadar sporla yağa dönecek hiç bir şey bırakmamışsın
Aynen canım dans hem eğlenceli hem adımlamak için güzel sıkıcı değil bu hafta gelsin eksiler birinci olalımDur o zaman biraz cocuklarla dans edeyim ortagim
Teşekkür ederim canim ben başlayıp biraz sabredebilirsem iyi spor yapabiliyorum. Birbirimizi pozitif etkileyip verimli gecirdigimiz bir hafta olur insallhHerkese merhaba,
Bu haftaki hedefim yine -500 gr vermek olsun, emin adımlarla ilerlemek istiyorum.
Sabah: 1,5 yumurta, 1 peynir, ekmek,1 dilim pastırma
Öğlen: mandalina + eşim pasta getirmiş bana süpriz mecburen ince 1 dilim yedim :) normalde olsa 4/1 ini yerdim.
Akşam ise şimdi 1 adet lahmacun + ayran + küçük bir dilim tatlı
2 litreden fazla su
Spor : 10.000 adım = 500 puan (şuan 9000 deyim ama yatana kadar 10,000 i geçer)
Günlük menü ve sporlarımızı yazarken takım kaptanlarından etiketlemem gerekiyor mu acaba? mesela sırf Arriety_ arkadaşım seni etiketlesem yeter mi? sanırım kaptanımız sensinA Arrietty_
ayy buraya yazınca ne kadar saçma beslendiğimi farkediyorum günlerdir, aman ALlahım utanmadan yazdığım 1 tane bile menüm yok ben napıyormuşum arkadaş, sözde günde 1200 kaloriyi aşmıyorum, ama hep olmaması gereken şeyler yiyorum , kendime uyarı verdim bu konuda hiç merak etme kaptan.
Sevgili arkadaşımistanbulin maşallah sana canım çok iyi gidiyorsun ben senin şöyle bir istatistiklerine baktım da spor yürüyüş filan bana göre çok üst seviyedesin, ay inşallah eşiz ya şimdi banada bulaşır :)
InsallahhhhAynen canım dans hem eğlenceli hem adımlamak için güzel sıkıcı değil bu hafta gelsin eksiler birinci olalım
Ben samsung health kullanıyordum. Güncel sürümü yükledim. Ve açılmadı. Eski sürümü geri yükledim ama bu da eksik sayıyor ve kendi kendine saymayı durduruyor.Ben Samsung health kullanıyorum, ama birçok arkadas xiomi kullaniyor sanirim.
10binleri nasıl rahat tutturuyorsun. Ben deenk getiremedim hala. Helak oldum valla
Olacak olacak azim edersek her türlü kazanırızInsallahhhh
Kaptanım bir de yarışma yaptığımız için adım sayılarının fotoğrafını da atmak zorunlu dimi?Sadece adim ve ip
zumba oldugu gun zumba ve adim
2 defa duyuru yaptim bunu : )))
10000 e alışınca daha azına razı olmuyor insan