ellerine sağlık kaptanım711. Etap Menü bildirimleri
Serina08 ☑
Ayse_M ☑
Aylakkadin ☑
ozrengin ☑
graphicdesigner ☑
Zeytur ☑
neutral ☑
klbk33 ☑
istanbulin ☑
Ceyhans ☑
sedulu ☑
Arrietty_ ☑
Osev ☑
sadece_ben
Ozzybal ☑
Emeeelll ☑
bnnu ✖
rockandroll ✖
-Dolunay- ✖
711.Etap Spor Puan Tablosu
Esler Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Toplam @neutral @Ceyhans 1.115 sedulu @Aylakkadin 700 @Ozzybal E Emeeelll 817 @ozrengin @sadece_ben 750 Zeytur K klbk33 805 @istanbulin @graphicdesigner 525 O_sevincli_ki A Arrietty_ 1.630 @bnnu rockandroll D -DOLUNAY- E English_teacherrr 500
Verilen cezalar :
K klbk33 30 Mekik Ceza
@Ceyhans 1.000 Adim
** Not : Cezalari yaptiginizi lütfen bildirin. Verilen cezalar en gec ertesi gün yapilmis olmali
afiyet olsun güzel bir gün olmuş hediye kurabiye de ödül öğünü olur zatenBen dun cok erken uyumusum hemen dunu paylasiyorum.
Sabah:
2 yumurta
50 gr penir
3 çeri domates
6 yesil zeytin
Öglen:
Patatesli kofteli yemek ( yarim tabak)
Kurabiye ( hediyeydi becburen)
Akşam:
Tavuk corbasi 1 tabak
Patatesli kofteli yemek yarim tabak
Lahana salatasi yogurtlu
1 litre dukan birasiiçtim @neutral
1.5 litre su
Spor: 5980 adim
299 puan
A Arrietty_sedulu @_Vera_
ayy sınavlar ödevler bitsin de bend kendime böyle şeyler hazırlıyım. Aslında ağrılar beni hep mutlu ediyor o kaslarım çalışmış ve üstüne gittikçe yorulup ağrıyan kaslar artık çok aktifleşiyor.Herkese günaydın daha yeni açtım gözümü Haftasonu bile erkenden uyanırdım, bu aralar böyle oldu nedense.
Dün akşam adımlama yaparken birazını sıçrama ve koşma hareketleriyle yapmıştım. Kollar vs hepsini çalıştırır şekilde. Adımın içinde olduğu için yazmamıştım ayrıca. Sanırım yordum kendimi ağrılarla uyandım.
Penceremden hava güneşli ve güzel görünüyor. Kahvaltıdan sonra yürüyüşe çıkacağım, sonra temizlik yaparım.
Kısır yemeyi çok özledim, karnabahar kısırı yapacağım kendime. Evdekileri kandıracağım bakalım gerçek kısır diye, yiyecekler mi bakalım
Güzel ve bol sporlu bir gün olsun hepimize
ev poğaçası ödeül öğünü olmuş menünün gerisi çok güzelMenüm:
13:30 1 ev pogacasi, 1 yumurtali patatesli yumurta, peynir, 1 bardak çay
17:30 1 kase kıymalı yesil mercimek yemeği, 1 kase tarhana çorbası, 1 kase yoğurt, 4 kasik kabak sote
19:00 1 kivi, çeyrek portakal, yarim muz
2 litre su, 1 sise maden suyu, 2 fincan filtre kahve
Aslında kahvaltiyi en geç 12 gibi yapıyorum, ama kızım dun gece 1 ile 4 arasi uyumadi, ben de geç kalktım. O yüzden kahvaltı da cok geç oldu.
10000 adim: 500 puan
A Arrietty_ @_Vera_sedulu
E Emeeelll
regle rağmen 1.1 kilo çok iyiBenim bugünkü menüm:
Sabah:
2 yumurtadan peynirli omlet
1 wasa 5 zeytin
Aksam:
Yarım kuşbaşılı kaşarlı pide(ödül)
Salata.
1 Türk kahvesi
Su: 2.5 litre
Spor: 6345 adım 317 puan
Bugün dersim 19da bitti. Sonra da 21-22 arası kızımın toplantısı vardı malum dönem sonu. Anca bu kadar oldu adım sayısı.
Bir de kızlar ben bu gece regl oldum. Ben iyi 1.1 kg vermişim
Ayy ne çok anlatacağım varmış. Birikti bugün
A Arrietty_ @_Vera_sedulu @Ozzybal
ooo şahane sporlar sedulu
maşallah kaptanım ne güzel sporlar bunlarIyi geceler kizlar
Sabah 9 da
2 dilim sosis
1 dilim tortilla
Bunu tost yapar gibi yedim
Su 2 L
Spor
20.405 adim 1.020 puan
O_sevincli_ki sedulu @_Vera_
Yarin aksam daha duzgun bir menu gelecek
ayy şahane spolar
harikasın abla
şahane bir gün olmuş valla bizim takım sporda baya profesyonel oldu
çok güzel olmuş adımlar bugün 10 bin yaparız inşallah
herşeyiyle süper bir gün olmuş tebrik ederimSabah yumurta ekmek zeytin adaçayı
Öğlen türk kahvesi bir avuç kuru yemiş
Akşam kuru fasulye 4 kaşık pilav turşu.
Sporuma gelince 40dakika Leslie 280puan 80 mekik 160puan 440puan toplam
10000 adımı geçtim ama Leslie ile birlikte.
Eşimi unutmuşum etiketlemeyi.Dün ödül öğünü günüydü canım, kurabiyeni ona sayabilirsin. Öğünlerin gayet güzel ama her gün 10.000 adım zorunluluğu var bu hafta veto yedik kaptandan
Bugün dünden kalan adımlarını ekleyerek adımlayacaksın. Nasıl sevdin mi dukan birasını.
Birde paylaşımlarına eşinide etiketlemen lazım.
Tamamdir kaptanim4.020 adim eksigin var.
Bugun hedefin 14.020
ögle yemeginde ödül olmus
Esin degisti bu hafta @bnnu ile essiniz. 1-2 sayfa geride bu hafta es listesi ,yaris ve nelere dikkat ettigimiz konular yazili
Aynen iyi oluyor farki gozle görüyorsunx
Bende diyet ve spora başlamadan resim aldım. İnşallah başarırsam paylaşacağım sonucu.
O bir ayda toplam 22 mi 20 cm mi ne inceldimCok tesekkurler canım. Ay simdi bakyimda yine masallqhin var ya
Narnumru ne kizzz yoresel bisimi o1 dilim t.b ekmek
Çeyrek krep
Yarım yumurta
azda narlı yumurta(narnumru)
1 tam ceviz
Çay
Nazwrim degecek sanaAynen iyi oluyor farki gozle görüyorsun
O bir ayda toplam 22 mi 20 cm mi ne inceldim
Amaniiiin ceza yemişim. Neyse ki azmış. Hemen yaparım.711. Etap Menü bildirimleri
Serina08 ☑
Ayse_M ☑
Aylakkadin ☑
ozrengin ☑
graphicdesigner ☑
Zeytur ☑
neutral ☑
klbk33 ☑
istanbulin ☑
Ceyhans ☑
sedulu ☑
Arrietty_ ☑
Osev ☑
sadece_ben
Ozzybal ☑
Emeeelll ☑
bnnu ✖
rockandroll ✖
-Dolunay- ✖
711.Etap Spor Puan Tablosu
Esler Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Toplam @neutral @Ceyhans 1.115 sedulu @Aylakkadin 700 @Ozzybal E Emeeelll 817 @ozrengin @sadece_ben 750 Zeytur K klbk33 805 @istanbulin @graphicdesigner 525 O_sevincli_ki A Arrietty_ 1.630 @bnnu rockandroll D -DOLUNAY- E English_teacherrr 500
Verilen cezalar :
K klbk33 30 Mekik Ceza
@Ceyhans 1.000 Adim
** Not : Cezalari yaptiginizi lütfen bildirin. Verilen cezalar en gec ertesi gün yapilmis olmali
Tamam kaptanımYogun birgun olmus
Menu de gayet guzel.
Seninde bugun ki atman gereken adim 13.655
Evet dimi ben de çok sevindimregle rağmen 1.1 kilo çok iyi
Harikasın canım şimdiden 4000Benim cok ilginçtir, gecen sefer kollarim ve omuzlarim cok ağrıdı. Hepsini aynı anda yapamam ama odemim icin iyi bir ter atmak istiyorum. 4000 adim oldu devam ediyorum.
Ahahaha bilmemNarnumru ne kizzz yoresel bisimi o
İlk günden korkutmayım die az cerdim bidaha çok karbonhidrat tüketirsemm o 30 100 olurAmaniiiin ceza yemişim. Neyse ki azmış. Hemen yaparım.
Wuuuu kaptaaannım ne yaptınn daha ben 3 binlerdwyimSabah 45 dk yurudum. Mira son 15dksinda basimsda bekledi
Daha sonra 40 dk daha ciktim yurume bandina. Yarisi yuruyerek yarisi kosarak gecti. Nabzimi 6 hizla 170 e cikarmayi basardim : ))
11.300 adimdayim
O_sevincli_ki