Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben dun cok erken uyumusum hemen dunu paylasiyorum.

Sabah:
2 yumurta
50 gr penir
3 çeri domates
6 yesil zeytin

Öglen:
Patatesli kofteli yemek ( yarim tabak)
Kurabiye ( hediyeydi becburen )

Akşam:
Tavuk corbasi 1 tabak
Patatesli kofteli yemek yarim tabak
Lahana salatasi yogurtlu

1 litre dukan birasi içtim H3RA_
1.5 litre su

Spor: 5980 adim
299 puan

A Arrietty_ sedulu @_Vera_

Eklentiler

• 20210123_104607.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 17
Günaydın kaptan yaptım ben cezamı

Herkese günaydın daha yeni açtım gözümü Haftasonu bile erkenden uyanırdım, bu aralar böyle oldu nedense.
Dün akşam adımlama yaparken birazını sıçrama ve koşma hareketleriyle yapmıştım. Kollar vs hepsini çalıştırır şekilde. Adımın içinde olduğu için yazmamıştım ayrıca. Sanırım yordum kendimi ağrılarla uyandım.
Penceremden hava güneşli ve güzel görünüyor. Kahvaltıdan sonra yürüyüşe çıkacağım, sonra temizlik yaparım.
Kısır yemeyi çok özledim, karnabahar kısırı yapacağım kendime. Evdekileri kandıracağım bakalım gerçek kısır diye, yiyecekler mi bakalım
Güzel ve bol sporlu bir gün olsun hepimize

Dün ödül öğünü günüydü canım, kurabiyeni ona sayabilirsin. Öğünlerin gayet güzel ama her gün 10.000 adım zorunluluğu var bu hafta veto yedik kaptandan
Bugün dünden kalan adımlarını ekleyerek adımlayacaksın. Nasıl sevdin mi dukan birasını.

Birde paylaşımlarına eşinide etiketlemen lazım.

Günaydin
Dün bende forumda bir yerde gördüm karnibahar kisirindan bahsediliyordu. Nasil canim istedi varya.
Bu aksam benim menüde de karnibahar kisiri var
Kolay gelsin temizlik de.
Bende sagi solu oyle bir toparladim. Cocuklar ile dere kenarina gidecegiz. Evden cikarken Sebastian i calistirayim evi supursun

Ben ilk kez yapacağım. Tadı aslına yakın oluyormuş doğru mu?

4.020 adim eksigin var.
Bugun hedefin 14.020

ögle yemeginde ödül olmus
Esin degisti bu hafta bnnu ile essiniz. 1-2 sayfa geride bu hafta es listesi ,yaris ve nelere dikkat ettigimiz konular yazili

Bir aylık chloe flat belly challenge programi sonucu
Ölçülerimi de almıştım aylık tabloya ekleyince toplam küçülmeyi görürüz
Bu linkte çıkması lazim canim
Cuma Zayıflama Yarışması - 4. Takım

Baya yüksek bir hedef :) Hepsi ayni anda yapma. Bacagin agrir :O

Benimde tablo islerim bittigine göre adim atmaya gidebilirim. 1 saat simdi yuruyecegim
Benim cok ilginçtir, gecen sefer kollarim ve omuzlarim cok ağrıdı. Hepsini aynı anda yapamam ama odemim icin iyi bir ter atmak istiyorum. 4000 adim oldu devam ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…