711. Etap Menü bildirimleri
Serina08 ☑
Ayse_M ☑
Aylakkadin ☑
ozrengin ☑
graphicdesigner ☑
Zeytur ☑
neutral ☑
klbk33 ☑
istanbulin ☑
Ceyhans ☑
sedulu ☑
Arrietty_ ☑
Osev ☑
sadece_ben
Ozzybal ☑
Emeeelll ☑
bnnu ✖
rockandroll ✖
-Dolunay- ✖
711.Etap Spor Puan Tablosu
Esler Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Toplam H3RA_ Ceyhans 1.115 sedulu @Aylakkadin 700 Ozzybal @Emeeelll 817 Varyemez @sadece_ben 750 @Zeytur @klbk33 805 @istanbulin @graphicdesigner 525 @Osev A Arrietty_ 1.630 bnnu rockandroll @-DOLUNAY- @Ayse_M 500
Verilen cezalar :
@klbk33 30 Mekik Ceza
Ceyhans 1.000 Adim
** Not : Cezalari yaptiginizi lütfen bildirin. Verilen cezalar en gec ertesi gün yapilmis olmali
Günaydın kaptan yaptım ben cezamı711. Etap Menü bildirimleri
Serina08 ☑
Ayse_M ☑
Aylakkadin ☑
ozrengin ☑
graphicdesigner ☑
Zeytur ☑
neutral ☑
klbk33 ☑
istanbulin ☑
Ceyhans ☑
sedulu ☑
Arrietty_ ☑
Osev ☑
sadece_ben
Ozzybal ☑
Emeeelll ☑
bnnu ✖
rockandroll ✖
-Dolunay- ✖
711.Etap Spor Puan Tablosu
Esler Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Toplam H3RA_ Ceyhans 1.115 sedulu @Aylakkadin 700 Ozzybal @Emeeelll 817 Varyemez @sadece_ben 750 @Zeytur @klbk33 805 @istanbulin @graphicdesigner 525 @Osev A Arrietty_ 1.630 bnnu rockandroll @-DOLUNAY- @Ayse_M 500
Verilen cezalar :
@klbk33 30 Mekik Ceza
Ceyhans 1.000 Adim
** Not : Cezalari yaptiginizi lütfen bildirin. Verilen cezalar en gec ertesi gün yapilmis olmali
Dün ödül öğünü günüydü canım, kurabiyeni ona sayabilirsin. Öğünlerin gayet güzel ama her gün 10.000 adım zorunluluğu var bu hafta veto yedik kaptandanBen dun cok erken uyumusum hemen dunu paylasiyorum.
Sabah:
2 yumurta
50 gr penir
3 çeri domates
6 yesil zeytin
Öglen:
Patatesli kofteli yemek ( yarim tabak)
Kurabiye ( hediyeydi becburen)
Akşam:
Tavuk corbasi 1 tabak
Patatesli kofteli yemek yarim tabak
Lahana salatasi yogurtlu
1 litre dukan birasiiçtim H3RA_
1.5 litre su
Spor: 5980 adim
299 puan
A Arrietty_sedulu @_Vera_
GünaydinHerkese günaydın daha yeni açtım gözümü Haftasonu bile erkenden uyanırdım, bu aralar böyle oldu nedense.
Dün akşam adımlama yaparken birazını sıçrama ve koşma hareketleriyle yapmıştım. Kollar vs hepsini çalıştırır şekilde. Adımın içinde olduğu için yazmamıştım ayrıca. Sanırım yordum kendimi ağrılarla uyandım.
Penceremden hava güneşli ve güzel görünüyor. Kahvaltıdan sonra yürüyüşe çıkacağım, sonra temizlik yaparım.
Kısır yemeyi çok özledim, karnabahar kısırı yapacağım kendime. Evdekileri kandıracağım bakalım gerçek kısır diye, yiyecekler mi bakalım
Güzel ve bol sporlu bir gün olsun hepimize
HarikasinGünaydın kaptan yaptım ben cezamı
Ben ilk kez yapacağım. Tadı aslına yakın oluyormuş doğru mu?Günaydin
Dün bende forumda bir yerde gördüm karnibahar kisirindan bahsediliyordu. Nasil canim istedi varya.
Bu aksam benim menüde de karnibahar kisiri var
Kolay gelsin temizlik de.
Bende sagi solu oyle bir toparladim. Cocuklar ile dere kenarina gidecegiz. Evden cikarken Sebastian i calistirayim evi supursun
4.020 adim eksigin var.Ben dun cok erken uyumusum hemen dunu paylasiyorum.
Sabah:
2 yumurta
50 gr penir
3 çeri domates
6 yesil zeytin
Öglen:
Patatesli kofteli yemek ( yarim tabak)
Kurabiye ( hediyeydi becburen)
Akşam:
Tavuk corbasi 1 tabak
Patatesli kofteli yemek yarim tabak
Lahana salatasi yogurtlu
1 litre dukan birasiiçtim H3RA_
1.5 litre su
Spor: 5980 adim
299 puan
A Arrietty_sedulu @_Vera_
Ben hic yapmadim. Karnibahar puresi, pilavi, pizza tabani yaptim ama bunu hic.Ben ilk kez yapacağım. Tadı aslına yakın oluyormuş doğru mu?
Bu linkte çıkması lazim canimBir aylık chloe flat belly challenge programi sonucu
Ölçülerimi de almıştım aylık tabloya ekleyince toplam küçülmeyi görürüz
Cuma Zayıflama Yarışması - 4. TakımYa aksam bi arkadasim geldi bana oturmaya. Gruptan spordan falan bahsettim. Choleden acildi konu.sedulu senin ne kadar inceldiginden bahsettim. Merak etti gecmisteki before after fotonu aradim ama bulamadım. Gözlerim şaşı oldu resmeb varsa tekrar atabilir misin canim
Bende diyet ve spora başlamadan resim aldım. İnşallah başarırsam paylaşacağım sonucu.
Cok tesekkurler canım. Ay simdi bakyimda yine masallqhin var ya
Benim cok ilginçtir, gecen sefer kollarim ve omuzlarim cok ağrıdı. Hepsini aynı anda yapamam ama odemim icin iyi bir ter atmak istiyorum. 4000 adim oldu devam ediyorum.Baya yüksek bir hedef :) Hepsi ayni anda yapma. Bacagin agrir :O
Benimde tablo islerim bittigine göre adim atmaya gidebilirim. 1 saat simdi yuruyecegim