Ben 400 ip atlayabildim. Kaç tane atlamam lazımdıIyi aksamlar kizlar
Nasilsiniz?
son 4bin adimim kaldi. Suyu 2 L yapmam gerek bugun cok az ictim
Kendi adıma çok şükür iyiyimIyi aksamlar kizlar
Nasilsiniz?
Gecen hafta hedef 1000 di, ama ne kadar çok atlarsan o kadar yüksek puanın olur, normalde 100 adet ip atlama 15 puan, ama bugun 100 adet ip atlama 30 puan olarak hesaplanacak. Bu arada 10 dakika koşu icin adim az hesaplanmış, en az 2000 olmalıydı.Ben 400 ip atlayabildim. Kaç tane atlamam lazımdı
Iyi akşamlar,Iyi aksamlar kizlar
Nasilsiniz?
Yani benim bildigim ortalama yuruyus seviyesinde dakika da 80-100 adim atiliyorda ondan sasirdim. Ki ssn kosmussun yani. Kizlar yanlisim varsa duzeltin lutfen. Sen bence baska bir adimsayar daha indir canim ama bana az geldi nedenseEki Görüntüle 2767621
Böyle yazıyor
Merhaba, menu yazarken takim kaptani, kaptan yardımcıları ve esini etiketlemen gerekiyor.Herkese merhaba,
Bu haftaki hedefim yine -500 gr vermek olsun, emin adımlarla ilerlemek istiyorum.
Sabah: 1,5 yumurta, 1 peynir, ekmek,1 dilim pastırma
Öğlen: mandalina + eşim pasta getirmiş bana süpriz mecburen ince 1 dilim yedim :) normalde olsa 4/1 ini yerdim.
Akşam ise şimdi 1 adet lahmacun + ayran + küçük bir dilim tatlı
2 litreden fazla su
Spor : 10.000 adım = 500 puan (şuan 9000 deyim ama yatana kadar 10,000 i geçer)
Günlük menü ve sporlarımızı yazarken takım kaptanlarından etiketlemem gerekiyor mu acaba? mesela sırf Arriety_ arkadaşım seni etiketlesem yeter mi? sanırım kaptanımız sensinA Arrietty_
ayy buraya yazınca ne kadar saçma beslendiğimi farkediyorum günlerdir, aman ALlahım utanmadan yazdığım 1 tane bile menüm yok ben napıyormuşum arkadaş, sözde günde 1200 kaloriyi aşmıyorum, ama hep olmaması gereken şeyler yiyorum , kendime uyarı verdim bu konuda hiç merak etme kaptan.
Sevgili arkadaşım @istanbulin maşallah sana canım çok iyi gidiyorsun ben senin şöyle bir istatistiklerine baktım da spor yürüyüş filan bana göre çok üst seviyedesin, ay inşallah eşiz ya şimdi banada bulaşır :)
Ben 15 dk 1200 adım atıyorum tempolu olduğum yerdeCanim 10 dk kosu 519 adimmi yapiyor emin misin az geldi bana
1000 atyabilirsin çok güzel olur canımBen 400 ip atlayabildim. Kaç tane atlamam lazımdı
Doğru düzgün bi program indirmeliyim telefona. Ne kullanabilirim. Sizler ne kullanıyorsunuz. Akıllı bilekliklerinizden memnun musunuz? Ne tavsiye edersiniz bana.Gecen hafta hedef 1000 di, ama ne kadar çok atlarsan o kadar yüksek puanın olur, normalde 100 adet ip atlama 15 puan, ama bugun 100 adet ip atlama 30 puan olarak hesaplanacak. Bu arada 10 dakika koşu icin adim az hesaplanmış, en az 2000 olmalıydı.
Akuili bileklik rahat oluyor canim. telefonda samsung healt kullaniyordum ben ama heran yaninda tasiyamiyordum teli sikinti oluyordu. Bileklik aldim rahatladimDoğru düzgün bi program indirmeliyim telefona. Ne kullanabilirim. Sizler ne kullanıyorsunuz. Akıllı bilekliklerinizden memnun musunuz? Ne tavsiye edersiniz bana.
Afiyet olsun canım menülerinde beni ve kaptanları etiketlersen eğer msjlarjnı görmek daha kolay olur ❤Günün özeti
12:30 2 dilim peynir 7 tane zeytin birazcık saralleve çay
20:30 bir case mercimek çorbası, turşu ve zeytiyağlı salata
Spor 11538 adım (577 puan) 45 dk Leslie ( 315 puan) 25 mekik(50 puan) (toplam 942 puan)
Iyi gidiyor cnm ip ,yürüyüş tamam bugün dışarda yürüdüm market bahanesiyle Iyi oldu dışarda daha tempolu oluyorum