Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kullanıcı Adı : klbk33
İsim (İsteğe Bağlı ): -
Mesleginiz: muhasebeci
Yaşınız : 36
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 (yaş 4-5)
Yaşadığınız şehir: -
Boyunuz : 157
Kilonuz: 54
Hedef kilonuz : 49
Kilo alma hikayeniz : korona günleri hareketsiz kalmak ve tatlı yemek
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlıklı ve fit kalmak için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet.

A Arrietty_

merhaba hoş geldiniz maşallah ne güzel kilonuz azmış eminim kolaylıkla verirsiniz fazlalığı ben kaptan yardımcısı vera takımla ilgili tüm sorularınızı istediğiniz zaman yazabilirsiniz

Merhaba herkeseeee
Evet cilgin cayimda
Bir tutam mısır puskulu
Taze zencefil
Bir kac karanfil
Yesil cay
Karıştırrdik
10 dk demlenincr ictik
Ben ictim mi hayir 12 de insallah
bende bunun kiraz saplı olanını içiyorum bakalım etki eder inşallah

Herkese günaydın, şu saat itibariyle canım istemedi hiç bir şey yemedim. Ofiste yemek için yanıma birşey de almadım. Çorba tarzı bir şey söylerim acıkınca diye düşünüyorum. Dün kızım anne incelmişsin sen dedi, sevindirik oldum Tartı pek öyle demiyor gerçi. Bu sabah uzun zamandır giymediğim montumu giydim. Daha önce vücudumu tam sararken şimdi daha rahat, biraz bollaşma var. Akşam için planım yok şimdilik eve gidiş saatime bağlı olarak kolay ve kalorisiz bir şeyler yaparım sanırım.

Merhaba aramıza hosgeldiniz ben kaptan yardımcısı sedulu 31 yaşındayım bir oğlum var benimde 2 yaşında. Vakit ayırıp sporla desteklemeye çalışıyorum diyetimi. Vereceğiniz kilo az gözüküyor iradeyle çabuk toparlarsınız
Günaydın :)

Aynen dün dinlenme gibi geçti. Bugün zumba günü bakalım :)
Benim bi de pilates dersim var üstüne
Benim chlor programı var yeni bitirdim onu canıma okudu yine kerata 55 dk

merhaba arkadaşlar dün çok yoğundum yazamadım kusura bakmayın.
bugün inşallah yürüyüş ve üst beden inceltme sporları yapacağım inşalllaaaaaahhh yazarım buraya.
sizin yaptığınız sporları filan okuyunca diyorum ki yasem sen hangi devirde kaldım, ben bi yürüyüş, mekik, biliyorum diğerlerinden hiç haberim yok, zumba,plates,şu bu hiçbirini bilmiyorum Allahımmm cahillikte son noktayım bu konuda :)

Merhaba
Ben de kilo aldım. Geçen sefer burada vermiştim. Ne güzel zayıftım bir zamanlar.
Akşamda tatlı yiyip yattım kendimi durduramıyorum ama duracağım artık. Karar verdim.
Merhaba
Hoşgeldin canım
Akşamları saat 19 .00 - 20.00 den sonra birşeyler yemek sıkıntılı gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…