Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Maşallah diyim de önce 55 dk chole Bravooo

Benim için de öyle Güzelce doyunca ikide bir yemek gelmiyor aklıma

Kızlar nasıl gidiyor aktiviteleriniz yapıldı mi zumbalar ?
Ofis koltuğumla yapışmış durumdayım, akşamda tv yi bırakmazlar bana eminim.
Yatak odasında da tv var onda da yeminle yerim dar yine de şansımı deneyeceğim, hoplayıp zıplayabildiğim kadar artık

merhaba hoş geldiniz maşallah ne güzel kilonuz azmış eminim kolaylıkla verirsiniz fazlalığı ben kaptan yardımcısı vera takımla ilgili tüm sorularınızı istediğiniz zaman yazabilirsiniz
Hoşbuldum. Memnun oldum.
Hoşbuldum. En kısa sürede veririm inşallah.
Merhaba
Hoşgeldin canım
Akşamları saat 19 .00 - 20.00 den sonra birşeyler yemek sıkıntılı gerçekten
Gece gece yiyince uyuyamadım birde
Ellerine emeğine sağlık.
Kızlar nasıl gidiyor aktiviteleriniz yapıldı mi zumbalar ?
Aktiviteler zorunlu mu

İlk menümü yazayım.
20.01.2021 çarşamba
Sabah:
1haşlanmış yumurta
1 tutam maydanoz
5 zeytin
1 kibrit k. Beyaz peynir
Öğle:
1/2 pors. Nohut yemeği
1/2 pors. Pirinç pilavı
1/2 pors kısır
1kase salata
Ara: dublle türk kahvesi, 4kare çikolata (buraya yazacağım aklıma gelince yemeyi bıraktım )
Akşam:
Çılbır
1d.ekmek
Acıkırsam süt içmeyi planlıyorum.
Su: 2lt civarı
Spor 30 dk normal tempo yürüyüş
30x7=210 puan

Ofis koltuğumla yapışmış durumdayım, akşamda tv yi bırakmazlar bana eminim.
Yatak odasında da tv var onda da yeminle yerim dar yine de şansımı deneyeceğim, hoplayıp zıplayabildiğim kadar artık
Olsun canım hareket harekettir olduğu kadar
Chloe yaparken de eşim bana bakıyor gülüyor her tarafım pancar gibi oluyor çünkü

Geçen hafta zumba yaparken evde müziğin sesini duyan yanıma geldi. Kikir kikir gülüyorlardı arkamda, sanırım bende o abla gibi gözüküyordum
Benim kızlar da hemen geliyorlar. Birlikte yapıyoruz. Bir de bana anne öyle değil yanlış yapıyorsun diyorlar yetişemedigimde hareketlere

Benim kızlar da hemen geliyorlar. Birlikte yapıyoruz. Bir de bana anne öyle değil yanlış yapıyorsun diyorlar yetişemedigimde hareketlere
Yaa benn onu yerimm yaşam koçları ben yerimde adımlamaya yapıyorum oğlum yanıma geldi anneee aaavwwww (aslan sesi) cıkarıyo kaç seni yicem diyo evde ben koşuyorun oğkum beni kovalıyo valla yaşam koçlarımız bizim

Fantastik bilim kurgu doga ustu yaratiklar hepsi olur
E sen o zaman bir çok diziyi izlemissindir. Witcher ( oyunu bilmiyorsan dizi garip gelebilir )
Stranger things sens8 ( baştan uyarayım seks sahnesi dolu ama wachowski aşkına izlenir matrix uğruna ) love,death n robots çok tatlı bir dizi 2. Sezonu bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…