Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

merhaba arkadaşlar dün çok yoğundum yazamadım kusura bakmayın.
bugün inşallah yürüyüş ve üst beden inceltme sporları yapacağım inşalllaaaaaahhh yazarım buraya.
sizin yaptığınız sporları filan okuyunca diyorum ki yasem sen hangi devirde kaldım, ben bi yürüyüş, mekik, biliyorum diğerlerinden hiç haberim yok, zumba,plates,şu bu hiçbirini bilmiyorum Allahımmm cahillikte son noktayım bu konuda :)
Bize katılabilirsin canım bugün zumba günü yapıyoruz hem eğlenceli hem kalori yakmaya yardımcı bir sürü video var bununla ilgili beğendiğini seçip yapabilirsin

Kızlar ben kahvaltı öğününü pek sevmem, kilo verme kararından önce yapmazdım da çoğu zaman.
Öğle yemeğini pas geçme kararımdan sonra kendimi zorlayarak yiyordum. Bu defa da akşam çok aç gidiyorum eve.
Bugünden itibaren öğle ve akşam yeme olayına geçtim. Bir nevi aralıklı oruç yapayım diyorum.
Aralıklı oruç uygulayan arkadaşlardan fikir alayım dedim.
İlk öğünümü az evvel 13:00 gibi yedim. 16 saat açlık uygulayacağım. Akşam 9 gibi bitireceğim yeme işini.
Akşam yemeğim o saate kalmaz gerçi ama sizce yatma saatini baz alırsam geç mi oluyor bu saatler?
16 saat açlığa başladığınız zaman neler tüketebiliyoruz? Sadece içecekler mi olacak?

Kızlar ben kahvaltı öğününü pek sevmem, kilo verme kararından önce yapmazdım da çoğu zaman.
Öğle yemeğini pas geçme kararımdan sonra kendimi zorlayarak yiyordum. Bu defa da akşam çok aç gidiyorum eve.
Bugünden itibaren öğle ve akşam yeme olayına geçtim. Bir nevi aralıklı oruç yapayım diyorum.
İlk öğünümü az evvel 13:00 gibi yedim. 16 saat açlık uygulayacağım. Akşam 9 gibi bitireceğim yeme işini.
Akşam yemeğim o saate kalmaz gerçi ama sizce yatma saatini baz alırsam geç mi oluyor bu saatler?
16 saat açlığa başladığınız zaman neler tüketebiliyoruz? Sadece içecekler mi olacak?
Canım bende if yapıyorum ama akşam 9 biraz geç gibi ben 12 gibi kahvaltı saat 17 gibi akşam yemeği yiyip yeme işimi bitiriyorum akşam acıkma olursa kahve,yeşil çay, maden suyu ile geçiştirmeye çalışıyorum 😊

4.Takim 15-21 Ocak Menü paylasimi :kk77:

ozrengin ✔✔✔
pamukskr
Ceyhans
Aylakkadin
Ayse_M ✔✔
Emeeelll
istanbulin

neutral - -

Zeytur
bnnu

rockandroll
Flipendo
T u t a s t e ✖

MiracHamza ✖✖✖
Dildev_ ✖✖
Mavikus_ ✖✖
Lilasdaily ✖✖
Caroline84 ✖✖

Serina08
Arrietty_

Ozzybal
_Vera_ ✔-
Osev
sadece_ben
sedulu
-DOLUNAY- -
graphicdesigner ---

Mavikus_ Mavikus_ lilasdaily lilasdaily Flipendo Flipendo caroline84 caroline84 D Dildev M MiracHamza @T u t a s t e
⛔ Her gün menü paylaşımı (menü+su+spor) yapılacaktır.
⛔Mazeretsiz 1 hafta menü paylaşımı yapmayan arkadaşlar ,menu tablosundan cikarilacak, eger deneme süresindelerse 2 hafta listeye girmeleri ertelenecek,
⛔ Eğer listede iseler listeden çıkarılacaklardir. (izinli yada diskalifiye olarak).

:KK200::KK200:4.TAKIM PUAN TABLOSU :KK200::KK200:

ÜyeCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembeToplam
Ceyhans Ceyhans 20012507852200550
A Aylakkadin 1002302651043410
E English_teacherrr 9105601100710
pamukskr pamukskr -
bnnu bnnu 345420795-
@Serina08305500710630MUAFMUAFMUAF
A Arrietty_ 8008802060-
@_Vera_650500-
O_sevincli_ki O_sevincli_ki 1006601759357
sedulu sedulu 7051370124027051105
Varyemez Varyemez 185300-
Zeytur Zeytur 45095111692612300
E Emeeelll 4206601042737560
Mavikus_ Mavikus_ -
Ozzybal Ozzybal 5303001194200
istanbulin istanbulin 700119212
D -DOLUNAY- -
S sadece_ben 477490457462
rockandroll rockandroll 260710450
H3RA_ H3RA_ 4031007550
graphicdesigner graphicdesigner 650-

:KK69::KK69:UYARI :confused::confused:
PUANLANMAYAN HİÇBİR SPOR TABLOYA CUMARTESİNDEN İTİBAREN YAZILMAYACAKTIR.
ERTESİ GÜNE YAZILANLAR GEÇERSİZ SAYILACAKTIR.Lütfen puanlayın sporları.Takdir edersiniz ki kendimiz puanlayıp yazmak ekstra uzun bir zaman alıyor. Kaptan veya kaptan yardımcısı olmak gönüllük üzerine olan bir durum.

:KK36::KK36:GÖZÜMDEN KAÇANLAR VARSA LÜTFEN BENİ ETİKETLEYEREK TABLOYU DÜZELTTİRİN KIZLAR :KK36::KK36:

:sampiyon::sampiyon:BOL SPORLU BOL YARIŞLI BİR HAFTA DİLERİM.:sampiyon::sampiyon:

Ben bugun biraz kendimi zorlayim dedim 😁
Zumba ve yuruyus disinda altdaki egzersizi yapacagim.
Katilmak isteyen var mi 🤭

Eki Görüntüle 2764989
İsimlerini bilmediğim için netten baktım hepsine :KK48:
Ben varım canım 7 tekrar mı, 7 set mi yapacaksın orayı anlamadım.
Duvara yaslanıp oturma hareketini denedim şimdi 20 sn den sonra bacaklarım titremeye başladı, 30 sn zor yaptım.

Canım bende if yapıyorum ama akşam 9 biraz geç gibi ben 12 gibi kahvaltı saat 17 gibi akşam yemeği yiyip yeme işimi bitiriyorum akşam acıkma olursa kahve,yeşil çay, maden suyu ile geçiştirmeye çalışıyorum 😊
17 te evde olamayacağım için en erken 19 gibi yerim akşam yemeğini. İçeçek konusunda serbest olmak iyiymiş. Dukan biramın bir kısmını o saatlere bırakırım olmazsa.

4.Takim 15-21 Ocak Menü paylasimi :kk77:

ozrengin ✔✔✔
pamukskr
Ceyhans
Aylakkadin
Ayse_M ✔✔
Emeeelll
istanbulin

neutral - -

Zeytur
bnnu

rockandroll
Flipendo
T u t a s t e ✖

MiracHamza ✖✖✖
Dildev_ ✖✖
Mavikus_ ✖✖
Lilasdaily ✖✖
Caroline84 ✖✖

Serina08
Arrietty_

Ozzybal
_Vera_ ✔-
Osev
sadece_ben
sedulu
-DOLUNAY- -
graphicdesigner ---

Mavikus_ Mavikus_ lilasdaily lilasdaily Flipendo Flipendo caroline84 caroline84 D Dildev M MiracHamza @T u t a s t e
⛔ Her gün menü paylaşımı (menü+su+spor) yapılacaktır.
⛔Mazeretsiz 1 hafta menü paylaşımı yapmayan arkadaşlar ,menu tablosundan cikarilacak, eger deneme süresindelerse 2 hafta listeye girmeleri ertelenecek,
⛔ Eğer listede iseler listeden çıkarılacaklardir. (izinli yada diskalifiye olarak).

:KK200::KK200:4.TAKIM PUAN TABLOSU :KK200::KK200:

ÜyeCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembeToplam
Ceyhans Ceyhans 20012507852200550
A Aylakkadin 1002302651043410
E English_teacherrr 9105601100710
pamukskr pamukskr -
bnnu bnnu 345420795-
@Serina08305500710630MUAFMUAFMUAF
A Arrietty_ 8008802060-
@_Vera_650500-
O_sevincli_ki O_sevincli_ki 1006601759357
sedulu sedulu 7051370124027051105
Varyemez Varyemez 185300-
Zeytur Zeytur 45095111692612300
E Emeeelll 4206601042737560
Mavikus_ Mavikus_ -
Ozzybal Ozzybal 5303001194200
istanbulin istanbulin 700119212
D -DOLUNAY- -
S sadece_ben 477490457462
rockandroll rockandroll 260710450
H3RA_ H3RA_ 4031007550
graphicdesigner graphicdesigner 650-

:KK69::KK69:UYARI :confused::confused:
PUANLANMAYAN HİÇBİR SPOR TABLOYA CUMARTESİNDEN İTİBAREN YAZILMAYACAKTIR.
ERTESİ GÜNE YAZILANLAR GEÇERSİZ SAYILACAKTIR.Lütfen puanlayın sporları.Takdir edersiniz ki kendimiz puanlayıp yazmak ekstra uzun bir zaman alıyor. Kaptan veya kaptan yardımcısı olmak gönüllük üzerine olan bir durum.

:KK36::KK36:GÖZÜMDEN KAÇANLAR VARSA LÜTFEN BENİ ETİKETLEYEREK TABLOYU DÜZELTTİRİN KIZLAR :KK36::KK36:

:sampiyon::sampiyon:BOL SPORLU BOL YARIŞLI BİR HAFTA DİLERİM.:sampiyon::sampiyon:
Eline saglik kaptanım
Ben dun uyuya kalinca yapmadim. Gece bir ara baktim ama bildirim unuttum yine. O yuzden bana ✖️

İsimlerini bilmediğim için netten baktım hepsine :KK48:
Ben varım canım 7 tekrar mı, 7 set mi yapacaksın orayı anlamadım.
Duvara yaslanıp oturma hareketini denedim şimdi 20 sn den sonra bacaklarım titremeye başladı, 30 sn zor yaptım.
7 tekrar ve 7 tur :))
Wallsit cidden cok zor. Aman bu da ne demistim Ilk.
Daha yapmadim. Biraz islerim var disarida. Gelince halledecegim

IF 16 saat de su, soda, cay ve kahve serbest H3RA_ H3RA_

17 te evde olamayacağım için en erken 19 gibi yerim akşam yemeğini. İçeçek konusunda serbest olmak iyiymiş. Dukan biramın bir kısmını o saatlere bırakırım olmazsa.
19 da güzel akşamlar uzun yakarsın yatana kadar😊
Valla yesil cay kivaminda kuzum
Deneyebilirim o zaman dukan birası gibiyse hiç yaklaşmayayım diye🤣🤣

ben aralıklı orucu çok rahat yapıyorum, sabah 11 de kahvaltı, akşam 6 da ortalama yemeğimi yiyorum, akşam yemeğinden sonra valla canım hiçbişey çekmiyor, bence öğünler doyurucu olursa aralarda hiçbir istek olmuyor. ben mesela şimdi ara öğün olarak 1 elma yedim ama resmen zor yedim , meyve yemiş olayım diye yedim yani. akşam yemeğinden sonra çiğnenecek bişey yemek yok özet olarak. mesela akşam yoğurt yiyebilirsin 1 kase, içecekler zaten serbest valla şu ana kadar en rahat yaptığım program bu maşallah herkese tavsiye ederim.

Saatv 09.00 - 17.00 arasi yapmaya çalışıyorum

Kızlar nasıl gidiyor aktiviteleriniz yapıldı mi zumbalar ?
Ay yok yaa en beklediğim gündü zumba yapacaktım güya da karnımın ağrısından yapamıyorum neden ağrıdığını da bilemiyorum regl filan da değilim ama öyle geçecek bugün sanırım

ben aralıklı orucu çok rahat yapıyorum, sabah 11 de kahvaltı, akşam 6 da ortalama yemeğimi yiyorum, akşam yemeğinden sonra valla canım hiçbişey çekmiyor, bence öğünler doyurucu olursa aralarda hiçbir istek olmuyor. ben mesela şimdi ara öğün olarak 1 elma yedim ama resmen zor yedim , meyve yemiş olayım diye yedim yani. akşam yemeğinden sonra çiğnenecek bişey yemek yok özet olarak. mesela akşam yoğurt yiyebilirsin 1 kase, içecekler zaten serbest valla şu ana kadar en rahat yaptığım program bu maşallah herkese tavsiye ederim.
Ben de çok rahat yapıyorum ifi tam benlik güzel kilo verdim bu şekilde
Sık sık az az yemek bana yaramadı benim az kavramım olmadığı için 😄

Ay yok yaa en beklediğim gündü zumba yapacaktım güya da karnımın ağrısından yapamıyorum neden ağrıdığını da bilemiyorum regl filan da değilim ama öyle geçecek bugün sanırım
Geçmiş olsun cnm üşütmüş olabilirsin havalar soğuk hele sizin oraları hiç düşünemiyorum

X