Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tadına bakmışsın hepsinin, akşamda yememişsin zaten. Bence çok sorunlu bir gün değil. Yarın biraz kardiyo yap yağa dönmeden yak hepsini
Su böreği yapmayı becerebilseydim yemeden bırakmazdım bende

Tadına bakmışsın hepsinin, akşamda yememişsin zaten. Bence çok sorunlu bir gün değil. Yarın biraz kardiyo yap yağa dönmeden yak hepsini
Su böreği yapmayı becerebilseydim yemeden bırakmazdım bende
Ahh o su böreğine nasıl direndim anlamadım kaç kez elime alıp bıraktım bak dedim dünn anan agladı spor yaparken kıyma kendine didim

Merhaba,
Menumu yazayim:
11:30 1 fincan türk kahvesi, 1 adet kurabiye
12:30 2 kase lahana çorbası
15:30 4 adet köfte
17:00 8 kasik yemeği fırında kis sebzeleri, 2 kasik yoğurt, salata, 1 dilim ekmek
21:30 1 filtre kahve
3 litre su
4000 adim: 200 puan
Bugun enerjim düşük ek birsey yapamadım.

A Arrietty_ @_Vera_ sedulu

Öyle ama artık yaş belli bir seviyeye gelince kilo vermek cidden zulüm. Yirmili yaşlarda haftada iki kilo verirken şimdi yarım kiloya oh der oldum

Selam

Öglen:
Dopdolu tabak kiymali mercimek
Azicik sogan
Yarim domates

Aksam:
2 kasik Yagsiz haslanmis makarna
2 kasik mantarli etli sote
3 4 kasik salata
2 kare cikolata ( yarin kendime söz, sifir şeker.)

Ben yemeleri 7 gibi bitiriyorum bu arada. Opucukler.

Su: 2.2 litre

Spor: 9045 adim
Karin ve bel calisma.
(Bunlarin puanlarini hesaplamiyorum sadece yuruyusu hesaplayacagim biraz üseniyorum bunlari hesaplamaya)

Topla.: 450 puan

A Arrietty_ @_Vera_ sedulu

Eklentiler

• 20210120_010511.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 23
Öyle olmaz ki ama. Yaptigin cok yanlis
Ama şimdi daha öncede diyet yaptığım için çok yesem veya sık yemek yesem kilo aldırır gibime geliyor sonuçta metabolizma bu düzene alışıyor daha sık yersem hata yapar kilo alırım diye tırsıyorum yaptığım şey yanlış mı bilemedim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…