Bize katılabilirsin canım bugün zumba günü yapıyoruz hem eğlenceli hem kalori yakmaya yardımcı bir sürü video var bununla ilgili beğendiğini seçip yapabilirsinmerhaba arkadaşlar dün çok yoğundum yazamadım kusura bakmayın.
bugün inşallah yürüyüş ve üst beden inceltme sporları yapacağım inşalllaaaaaahhh yazarım buraya.
sizin yaptığınız sporları filan okuyunca diyorum ki yasem sen hangi devirde kaldım, ben bi yürüyüş, mekik, biliyorum diğerlerinden hiç haberim yok, zumba,plates,şu bu hiçbirini bilmiyorum Allahımmm cahillikte son noktayım bu konuda :)
Bende arada içeceğim canim onuCok guzel, ben de bugün ilk kez biberiye demledim, sindirim sistemi için iyiymiş.
Canım bende if yapıyorum ama akşam 9 biraz geç gibi ben 12 gibi kahvaltı saat 17 gibi akşam yemeği yiyip yeme işimi bitiriyorum akşam acıkma olursa kahve,yeşil çay, maden suyu ile geçiştirmeye çalışıyorumKızlar ben kahvaltı öğününü pek sevmem, kilo verme kararından önce yapmazdım da çoğu zaman.
Öğle yemeğini pas geçme kararımdan sonra kendimi zorlayarak yiyordum. Bu defa da akşam çok aç gidiyorum eve.
Bugünden itibaren öğle ve akşam yeme olayına geçtim. Bir nevi aralıklı oruç yapayım diyorum.
Aralıklı oruç uygulayan arkadaşlardan fikir alayım dedim.
İlk öğünümü az evvel 13:00 gibi yedim. 16 saat açlık uygulayacağım. Akşam 9 gibi bitireceğim yeme işini.
Akşam yemeğim o saate kalmaz gerçi ama sizce yatma saatini baz alırsam geç mi oluyor bu saatler?
16 saat açlığa başladığınız zaman neler tüketebiliyoruz? Sadece içecekler mi olacak?
Tadı nasıl ki sevdinmiBende arada içeceğim canim onu
Üye | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Toplam |
| 200 | 1250 | 785 | 2200 | 550 | |||
A Aylakkadin | 100 | 230 | 265 | 1043 | 410 | |||
E English_teacherrr | ✖ | 910 | 560 | 1100 | 710 | |||
| ✖ | ✖ | ✖ | ✖ | - | |||
| 345 | 420 | ✖ | 795 | - | |||
@Serina08 | 305 | 500 | 710 | 630 | MUAF | MUAF | MUAF | |
A Arrietty_ | ✖ | 800 | 880 | 2060 | - | |||
@_Vera_ | 650 | 500 | ✖ | ✖ | - | |||
| 100 | ✖ | 660 | 1759 | 357 | |||
| 705 | 1370 | 1240 | 2705 | 1105 | |||
| 185 | ✖ | ✖ | 300 | - | |||
| 450 | 951 | 1169 | 2612 | 300 | |||
E Emeeelll | 420 | 660 | 1042 | 737 | 560 | |||
| ✖ | ✖ | ✖ | ✖ | - | |||
| ✖ | 530 | 300 | 1194 | 200 | |||
| ✖ | ✖ | 700 | 1192 | 12 | |||
D -DOLUNAY- | ✖ | ✖ | ✖ | ✖ | - | |||
S sadece_ben | ✖ | 477 | 490 | 457 | 462 | |||
| ✖ | ✖ | 260 | 710 | 450 | |||
| ✖ | ✖ | 403 | 1007 | 550 | |||
| 650 | - |
İsimlerini bilmediğim için netten baktım hepsineBen bugun biraz kendimi zorlayim dedim
Zumba ve yuruyus disinda altdaki egzersizi yapacagim.
Katilmak isteyen var mi
Eki Görüntüle 2764989
17 te evde olamayacağım için en erken 19 gibi yerim akşam yemeğini. İçeçek konusunda serbest olmak iyiymiş. Dukan biramın bir kısmını o saatlere bırakırım olmazsa.Canım bende if yapıyorum ama akşam 9 biraz geç gibi ben 12 gibi kahvaltı saat 17 gibi akşam yemeği yiyip yeme işimi bitiriyorum akşam acıkma olursa kahve,yeşil çay, maden suyu ile geçiştirmeye çalışıyorum
Eline saglik kaptanım4.Takim 15-21 Ocak Menü paylasimi
ozrengin ✔✔✔✔✔
pamukskr ✔✔✔✔✔
Ceyhans ✔✔✔✔✔
Aylakkadin ✔✔✔✔✔
Ayse_M ✔✔✔✔✔
Emeeelll ✔✔✔✔✔✔
istanbulin ✖✔✔✔✔
neutral - - ✔✔✔
Zeytur ✔✔✔✔✔
bnnu ✔✔✔✔
rockandroll ✖✔✔✔✔
Flipendo ✖✖✖✖
T u t a s t e ✖✖✖✖
MiracHamza ✖✖✖✖
Dildev_ ✖✖✖✖
Mavikus_ ✖✖✖✖
Lilasdaily ✖✖✖✖
Caroline84 ✖✖✖✖
Serina08 ✔✔✔✔
Arrietty_ ✔✔✔✔
Ozzybal ✔✔✔✔✔
_Vera_ ✔✔✔✔-
Osev ✔✔✔✔✔
sadece_ben ✔✔✔✔✔
sedulu ✔✔✔✔✔
-DOLUNAY- - ✔✔✔
graphicdesigner ---✔
Mavikus_ lilasdaily Flipendo caroline84 D Dildev M MiracHamza @T u t a s t e
Her gün menü paylaşımı (menü+su+spor) yapılacaktır.
Mazeretsiz 1 hafta menü paylaşımı yapmayan arkadaşlar ,menu tablosundan cikarilacak, eger deneme süresindelerse 2 hafta listeye girmeleri ertelenecek,
Eğer listede iseler listeden çıkarılacaklardir. (izinli yada diskalifiye olarak).
4.TAKIM PUAN TABLOSU
Üye Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Toplam Ceyhans 200 1250 785 2200 550 A Aylakkadin 100 230 265 1043 410 E English_teacherrr ✖ 910 560 1100 710 pamukskr ✖ ✖ ✖ ✖ - bnnu 345 420 ✖ 795 - @Serina08 305 500 710 630 MUAF MUAF MUAF A Arrietty_ ✖ 800 880 2060 - @_Vera_ 650 500 ✖ ✖ - O_sevincli_ki 100 ✖ 660 1759 357 sedulu 705 1370 1240 2705 1105 Varyemez 185 ✖ ✖ 300 - Zeytur 450 951 1169 2612 300 E Emeeelll 420 660 1042 737 560 Mavikus_ ✖ ✖ ✖ ✖ - Ozzybal ✖ 530 300 1194 200 istanbulin ✖ ✖ 700 1192 12 D -DOLUNAY- ✖ ✖ ✖ ✖ - S sadece_ben ✖ 477 490 457 462 rockandroll ✖ ✖ 260 710 450 H3RA_ ✖ ✖ 403 1007 550 graphicdesigner 650 -
UYARI
PUANLANMAYAN HİÇBİR SPOR TABLOYA CUMARTESİNDEN İTİBAREN YAZILMAYACAKTIR.
ERTESİ GÜNE YAZILANLAR GEÇERSİZ SAYILACAKTIR.Lütfen puanlayın sporları.Takdir edersiniz ki kendimiz puanlayıp yazmak ekstra uzun bir zaman alıyor. Kaptan veya kaptan yardımcısı olmak gönüllük üzerine olan bir durum.
GÖZÜMDEN KAÇANLAR VARSA LÜTFEN BENİ ETİKETLEYEREK TABLOYU DÜZELTTİRİN KIZLAR
BOL SPORLU BOL YARIŞLI BİR HAFTA DİLERİM.
7 tekrar ve 7 tur :))İsimlerini bilmediğim için netten baktım hepsine
Ben varım canım 7 tekrar mı, 7 set mi yapacaksın orayı anlamadım.
Duvara yaslanıp oturma hareketini denedim şimdi 20 sn den sonra bacaklarım titremeye başladı, 30 sn zor yaptım.
Valla yesil cay kivaminda kuzumTadı nasıl ki sevdinmi
19 da güzel akşamlar uzun yakarsın yatana kadar17 te evde olamayacağım için en erken 19 gibi yerim akşam yemeğini. İçeçek konusunda serbest olmak iyiymiş. Dukan biramın bir kısmını o saatlere bırakırım olmazsa.
Deneyebilirim o zaman dukan birası gibiyse hiç yaklaşmayayım diyeValla yesil cay kivaminda kuzum
7 tur mu7 tekrar ve 7 tur :))
Wallsit cidden cok zor. Aman bu da ne demistim Ilk.
Daha yapmadim. Biraz islerim var disarida. Gelince halledecegim
IF 16 saat de su, soda, cay ve kahve serbestH3RA_
ben aralıklı orucu çok rahat yapıyorum, sabah 11 de kahvaltı, akşam 6 da ortalama yemeğimi yiyorum, akşam yemeğinden sonra valla canım hiçbişey çekmiyor, bence öğünler doyurucu olursa aralarda hiçbir istek olmuyor. ben mesela şimdi ara öğün olarak 1 elma yedim ama resmen zor yedim , meyve yemiş olayım diye yedim yani. akşam yemeğinden sonra çiğnenecek bişey yemek yok özet olarak. mesela akşam yoğurt yiyebilirsin 1 kase, içecekler zaten serbest valla şu ana kadar en rahat yaptığım program bu maşallah herkese tavsiye ederim.Kızlar ben kahvaltı öğününü pek sevmem, kilo verme kararından önce yapmazdım da çoğu zaman.
Öğle yemeğini pas geçme kararımdan sonra kendimi zorlayarak yiyordum. Bu defa da akşam çok aç gidiyorum eve.
Bugünden itibaren öğle ve akşam yeme olayına geçtim. Bir nevi aralıklı oruç yapayım diyorum.
İlk öğünümü az evvel 13:00 gibi yedim. 16 saat açlık uygulayacağım. Akşam 9 gibi bitireceğim yeme işini.
Akşam yemeğim o saate kalmaz gerçi ama sizce yatma saatini baz alırsam geç mi oluyor bu saatler?
16 saat açlığa başladığınız zaman neler tüketebiliyoruz? Sadece içecekler mi olacak?
Saatv 09.00 - 17.00 arasi yapmaya çalışıyorumKızlar ben kahvaltı öğününü pek sevmem, kilo verme kararından önce yapmazdım da çoğu zaman.
Ay yok yaa en beklediğim gündü zumba yapacaktım güya da karnımın ağrısından yapamıyorum neden ağrıdığını da bilemiyorum regl filan da değilim ama öyle geçecek bugün sanırımKızlar nasıl gidiyor aktiviteleriniz yapıldı mi zumbalar ?
Ben de çok rahat yapıyorum ifi tam benlik güzel kilo verdim bu şekildeben aralıklı orucu çok rahat yapıyorum, sabah 11 de kahvaltı, akşam 6 da ortalama yemeğimi yiyorum, akşam yemeğinden sonra valla canım hiçbişey çekmiyor, bence öğünler doyurucu olursa aralarda hiçbir istek olmuyor. ben mesela şimdi ara öğün olarak 1 elma yedim ama resmen zor yedim , meyve yemiş olayım diye yedim yani. akşam yemeğinden sonra çiğnenecek bişey yemek yok özet olarak. mesela akşam yoğurt yiyebilirsin 1 kase, içecekler zaten serbest valla şu ana kadar en rahat yaptığım program bu maşallah herkese tavsiye ederim.
Yarım saat yaptım ama anladimki zumba bana göre değil çok hızlılar yetişemiyorumKızlar nasıl gidiyor aktiviteleriniz yapıldı mi zumbalar ?
Geçmiş olsun cnm üşütmüş olabilirsin havalar soğuk hele sizin oraları hiç düşünemiyorumAy yok yaa en beklediğim gündü zumba yapacaktım güya da karnımın ağrısından yapamıyorum neden ağrıdığını da bilemiyorum regl filan da değilim ama öyle geçecek bugün sanırım