Güzel isimmiş bence içeriklerine yakışır şekilde çünkü yerinde duramazsın bol bol tuvalet yoluna gidersinBu ismi ben buldum canim
Kolay gelsin canim. Bende hiic adimlama spor yapmadim daha.
HahaAyy evet yaa bi tane dizim var çok seviyom
Ahaha eşin mi izliyo sende izle bak çok güzelHaha
Ben pek türk dizisi izlemem. Esim evden cikamayinca dizilere sardi
Masumlar apartmani ve Sadakatsiz :))
Anladim kaptanim cok tesekkurler. Ama burada kalmam istiyorum spor yapamasam bile yediklerime dikkat ederim en azindan. Cunku butun gun oturduğum yerde canim habire bisiler istedi. Burasi olmasa coktan koyvermiştim. Burasi motive tutuyor beni❤ ama es verme bana sen simdilik. Geride kalsin istemem benim yuzumdenTamam canim sen zorlama kendini. Allah korumus valla.
Daha kotu olabilirdi. Kardesim top oynarken basina geldi. Ayak bilegi koptu gibi. Suan civi dolu bilegi. 3Sene oldu hala cekiyor. Ayakda duramiyor. Hamileligi kat kat zor gecti. Yani hiic yorma kendini. Senin bol dinlenmeye ihtiyacin var. Bu cuma tartil saglik iznine cirakalim istersen seni? Ama devam et burda olmaya. Sen nasil istersen oyle yapalim ama boyle bir secenekde var
Seversin bence :) Cok eksi birsey kefir ama sevdim ben
Öyle olmaz ki ama. Yaptigin cok yanlis
evet :)) simdi salonda pc basindayim da izliyorum.Ahaha eşin mi izliyo sende izle bak çok güzel
Ah ben yanında olcam ki senin hepsini anlatırım hahaevet :)) simdi salonda pc basindayim da izliyorum.
Ama takip etmedigim icin surekli soru soran tipim ben
Tamam canim. Sadece bilgin olsun ve zorlama kendini diye haber vereyim dedimAnladim kaptanim cok tesekkurler. Ama burada kalmam istiyorum spor yapamasam bile yediklerime dikkat ederim en azindan. Cunku butun gun oturduğum yerde canim habire bisiler istedi. Burasi olmasa coktan koyvermiştim. Burasi motive tutuyor beni❤ ama es verme bana sen simdilik. Geride kalsin istemem benim yuzumden
:)) Gicik bir durum ama kiz.Ah ben yanında olcam ki senin hepsini anlatırım haha
:)) Gicik bir durum ama kiz.
Genelde sali gunleri tv odasinda olmuyorum o yuzden. Simdi ses etmemek icin zor tutuyorum kendimi
Tamam canim. Sadece bilgin olsun ve zorlama kendini diye haber vereyim dedim
Istesende izin yok sana 2 ay zaten
Ay bende izlemek istiyorum ama cocuklardan ne mumkun tabletten netflix takiliyoruz bizde esimleevet :)) simdi salonda pc basindayim da izliyorum.
Ama takip etmedigim icin surekli soru soran tipim ben
Kore dizisi onereyim mi :)Ay bende izlemek istiyorum ama cocuklardan ne mumkun tabletten netflix takiliyoruz bizde esimledizi onerisi olan varsa iyi olur. Butun gun oturuyorum zaten cok sikicii
Tamam canım. Iciyorum. Olacak insallahIyi aksamlar canim
Senin menu de hafif. Ama guzel. Aksama 1 kase salata da olsaymis :)
2 veya 2,5 yapmaya calis suyu
Eger sarıyorsa neden olmasinKore dizisi onereyim mi :)
Cocuklar olunca pek anlasilmiyor :) Oglum dersi bitti diye telefonda minion oynuyor. Kizda dibimizde dizi izliyor babasi ile
Suan izledigim birtane var.Eger sarıyorsa neden olmasin
Baslayalim bakalimSuan izledigim birtane var.
Romantik komedi.
Klasiklerden baslasan belki daha hosuna giderEmin olamadim simdi :))
Benim izledigimden basla en iyisi
Mr. Queen 1.Bölüm
indirmek için tıkla Konu: Jang Bong Hwan günümüzde Mavi Saray’da şef olarak çalışmaktadır.Özgür bir ruhu vardır ama ruhu bir şekilde Joseon dönemindeki Kraliçe Kim So Yong‘un(Shin Hye Sun)bedenine girer.www.koreanturk.com