- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 35
Bizimki evde ufak adımlarla yapıyom mecburen yoksa güm güm düşünsene hahaUyanır uyanmaz adımlamaya başladım bi kahvaltıda bide şuan oğlumu uyuturken otırdum onun dışında sürekli koştum evdeallahtan alt komşu gündüz yok evde
Hoşgeldinizbu arada ismim YASEMİN
A Arrietty_ ve Serina08 hoşbuldum çok sağolun.
BU GRUP BENİM SPORA olan soğukluğuma çok iyi gelecek inşallah, gelir gelmez 140 kalorilik spor yapmamı önerdiniz kafamda ampuller yandı çok doğru gerçekten.
yaptığım sporları da yazacağım , inşallah gurubu birinci yaparız, kendimizde incecik yaparız.
şu alta konulan vucut kitle indeksi nasıl konuluyordu, ben yıllardır foruma girmemiştim unutmuşum
Maşallah. Süpersin canımŞuan adımlamada nasılsınız kızlarr 10.000 oldu benimakşama inşallah 20bin olur
Siz bana bakmayın tatlımhakikaten 100 gr gitti gözüküyor diye üzüldüydüm
sansebatian çok da masum değil, aslında kaçamak olmuş. ben geçen reglim diye burya yazmiim kaçamak yaptım demiştim de yürüyüş bandına koşmuştum yediğim şey sansebastiandı
wuhuuu bravo
Biliyorum o reklamı yaş 44 oluncaBunu bende çok düşündüm. Küçüklüğümde hatırlar mısınız bilmem rama diye kahvaltılık yağ markası vardı. Kokusu bana çok itici gelirdi, midem kalkardı resmen. Kahvaltı sofrasında o varsa sofraya bile oturmazdım yada bana en uzak yere koyulurdu. Hayatımda bir kez bile sıcak ekmek üzerine her hangi bir yağı sürüp yemedim. Beyaz ve yağımsı şeylerin tadına bile bakamadım senelerce, takıntı oldu bende resmen. Biliyorum bu konuda normal değilim ama yenemiyorum
ayyyyyyyyy sunuma bayıldım afiyet şifa olsun bu sunumlar çok güzel yaa, insan kendini baklava börek yemiş gibi hissediyor. ay çok beğendim hep paylaş böyleAra ögün sade türk kahvesi evde kendim kuruttuğum meyvelerkızlar mutlaka sizde deneyin meyve kurularını instagramda sürekli görüyordum denedim cidden güzel olmuş
Yaa sizin nasıl güzel bi enerjiniz var dicem dicem yazamadımayyyyyyyyy sunuma bayıldım afiyet şifa olsun bu sunumlar çok güzel yaa, insan kendini baklava börek yemiş gibi hissediyor. ay çok beğendim hep paylaş böyle
Aralıklı oruçla birsürü arkadaşım kilo verdi dedim bende denicem tartıda adet olmadığım için 89.2 gördüm dedim bende başlıcam 1 ocaktan bu yana işte 86.6 -2.6 verdim spor ile destekleyerek..hoşbulduk kızlar çok sağolun.
Zeytur seninle aynı gün başlamışız demekki bukadar olur, ben 1 kg verdim ancak, ama nerdeyse hiç spor yapmamıştım. şimdiden sonra daha hızlı gider bence
10 defa teşekkür ederimNeden 10 defa iyi dersler yazdim acaba
Afiyet olsun canım sunum harikaAra ögün sade türk kahvesi evde kendim kuruttuğum meyvelerkızlar mutlaka sizde deneyin meyve kurularını instagramda sürekli görüyordum denedim cidden güzel olmuş
Hoşgeldiniz ::)bu arada ismim YASEMİN
A Arrietty_ ve Serina08 hoşbuldum çok sağolun.
BU GRUP BENİM SPORA olan soğukluğuma çok iyi gelecek inşallah, gelir gelmez 140 kalorilik spor yapmamı önerdiniz kafamda ampuller yandı çok doğru gerçekten.
yaptığım sporları da yazacağım , inşallah gurubu birinci yaparız, kendimizde incecik yaparız.
şu alta konulan vucut kitle indeksi nasıl konuluyordu, ben yıllardır foruma girmemiştim unutmuşum
Ben saat 6 7 gibi bitiriyorum yeme faslını nasıl dayanıyosun 4 den sonra açıkmıyomusun canımHoşgeldiniz ::)
Ben de IF yapıyorum saat 4 oldu mu bitti yemek bende!
2 haftam doldu burada, valla kızların yaptıklarını görünce daha hareketli oldum ben de diyebilirim.
Bu sebeple çok iyi yapıp katıldığınızı söyleyebilirim
Ayşecimmm gel birlikte olsunnAfiyet olsun canım sunum harika
ayyy çok teşekkür ederim ben bundan 8 sene evvel burda topik açmıştım o zamanlar hamile kalamıyordum grupta 15 kişiydik, birbirimize gaz vere vere, mora,l sohbet, arkadaşlık derken hepimiz yani gurubun tamamının çocuğu oldu şükürler olsun. onun için gerçekten çok inanıyorum birlikten kuvvet doğuyor, moral doğuyor, güç geliyor azim geliyor insana.Yaa sizin nasıl güzel bi enerjiniz var dicem dicem yazamadımsedulu duymasın süt almıştım yoğurt mayalamak için eşim illa sütlaçta yap dedi birazını sütlaç yaptım tam bi kase yesemmiki diye aklımın ucuna geldi ama ben kış kışş dedim hemen dur dedim zeynep kalk kendine kahve yap bi sunum yapki önce gözüme sonra mideme hitap etsin değilse pek sunumla aram yok
ahh keşke canım bu güzel sunumla kahve içmek ne de güzel olurdu ama içmiş kadar oldum çok sağolAyşecimmm gel birlikte olsunn
Ah o sütlaç ahhhYaa sizin nasıl güzel bi enerjiniz var dicem dicem yazamadımsedulu duymasın süt almıştım yoğurt mayalamak için eşim illa sütlaçta yap dedi birazını sütlaç yaptım tam bi kase yesemmiki diye aklımın ucuna geldi ama ben kış kışş dedim hemen dur dedim zeynep kalk kendine kahve yap bi sunum yapki önce gözüme sonra mideme hitap etsin değilse pek sunumla aram yok
hoşbuldukk canım ayy aynı dediğin gibi ne güzel heyecanlandım iyiki gelmişim. sende demek aynı yoldasın ozaman seninlede yarışa soktum kendimi hadi bakalım bismillah ayy çubuk kraker gibi olacam bu azimle inşallahHoşgeldiniz ::)
Ben de IF yapıyorum saat 4 oldu mu bitti yemek bende!
2 haftam doldu burada, valla kızların yaptıklarını görünce daha hareketli oldum ben de diyebilirim.
Bu sebeple çok iyi yapıp katıldığınızı söyleyebilirim