Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Uyanır uyanmaz adımlamaya başladım bi kahvaltıda bide şuan oğlumu uyuturken otırdum onun dışında sürekli koştum evde allahtan alt komşu gündüz yok evde
Bizimki evde ufak adımlarla yapıyom mecburen yoksa güm güm düşünsene haha

Hoşgeldiniz

Siz bana bakmayın tatlım
geçen hafta da yazmıştım burada masum yediklerimi yazmıyorum sadece ,her ne yiyip içiyorsam yazıyorum ki yanıltıcı olmasın ...
Kilo vermedeki sloganım "herşeyden ölçülü yer içerim, kilo da veririm "
Biliyorum o reklamı yaş 44 olunca

Ara ögün sade türk kahvesi evde kendim kuruttuğum meyveler kızlar mutlaka sizde deneyin meyve kurularını instagramda sürekli görüyordum denedim cidden güzel olmuş

Eklentiler

• IMG_20210118_152258.jpg
    123,3 KB · Görüntüleme: 29
Ara ögün sade türk kahvesi evde kendim kuruttuğum meyveler kızlar mutlaka sizde deneyin meyve kurularını instagramda sürekli görüyordum denedim cidden güzel olmuş
ayyyyyyyyy sunuma bayıldım afiyet şifa olsun bu sunumlar çok güzel yaa, insan kendini baklava börek yemiş gibi hissediyor. ay çok beğendim hep paylaş böyle

ayyyyyyyyy sunuma bayıldım afiyet şifa olsun bu sunumlar çok güzel yaa, insan kendini baklava börek yemiş gibi hissediyor. ay çok beğendim hep paylaş böyle
Yaa sizin nasıl güzel bi enerjiniz var dicem dicem yazamadım sedulu duymasın süt almıştım yoğurt mayalamak için eşim illa sütlaçta yap dedi birazını sütlaç yaptım tam bi kase yesemmiki diye aklımın ucuna geldi ama ben kış kışş dedim hemen dur dedim zeynep kalk kendine kahve yap bi sunum yapki önce gözüme sonra mideme hitap etsin değilse pek sunumla aram yok

hoşbulduk kızlar çok sağolun.
Zeytur seninle aynı gün başlamışız demekki bukadar olur, ben 1 kg verdim ancak, ama nerdeyse hiç spor yapmamıştım. şimdiden sonra daha hızlı gider bence
Aralıklı oruçla birsürü arkadaşım kilo verdi dedim bende denicem tartıda adet olmadığım için 89.2 gördüm dedim bende başlıcam 1 ocaktan bu yana işte 86.6 -2.6 verdim spor ile destekleyerek..
Nasıl pişmanım nasıl daha önce neden buraya gelmedim diye evde tek başıma yapamıyordum diyet ha bugün ha yarın diye diye giden zamanım oldu. Burası cok güzel yarışmalar insanı nasıl motive ediyo nasıl anlatamam yaşaman lazım

Hoşgeldiniz ::)
Ben de IF yapıyorum saat 4 oldu mu bitti yemek bende!
2 haftam doldu burada, valla kızların yaptıklarını görünce daha hareketli oldum ben de diyebilirim.
Bu sebeple çok iyi yapıp katıldığınızı söyleyebilirim

Ben saat 6 7 gibi bitiriyorum yeme faslını nasıl dayanıyosun 4 den sonra açıkmıyomusun canım

ayyy çok teşekkür ederim ben bundan 8 sene evvel burda topik açmıştım o zamanlar hamile kalamıyordum grupta 15 kişiydik, birbirimize gaz vere vere, mora,l sohbet, arkadaşlık derken hepimiz yani gurubun tamamının çocuğu oldu şükürler olsun. onun için gerçekten çok inanıyorum birlikten kuvvet doğuyor, moral doğuyor, güç geliyor azim geliyor insana.
Şuan kendimi senle yarışa sokuyorum gizli gizli bak haberin olsun çünkü başlama tarihimiz aynı, kilomuz yaklaşık... kendi kendime senden çok kilo vermeye çalışıcam :))) ona göre

Ah o sütlaç ahhh evde süt var yapmamak icin zor tutuyorum kendimi yaparsam bir kaseyle kalmam tencereyi yerim o derece hastasıyım sutlacin

hoşbuldukk canım ayy aynı dediğin gibi ne güzel heyecanlandım iyiki gelmişim. sende demek aynı yoldasın ozaman seninlede yarışa soktum kendimi hadi bakalım bismillah ayy çubuk kraker gibi olacam bu azimle inşallah

Merhaba kizlar...
Ben maalesef henüz donemiyorum.
PC, tlf, tablet, TV her türlü ekran ayarımi
bozuyor.

Yediklerimin de artık kalori takibini yapip, programa kaydetmiyorum.

Aşağı yukarı tahmin ediyorum.

Spor hiç yok.
Eşimin yardımıyla yemek pişiriyorum.

Kilo almadın diyorlar ya, bilmem.
Cuma günü tartilip onu bari paylaşayım.

Hepinize sağlıklı, huzurlu, bol eksili günler diliyorum.

Şöyle bir baktım da yeni rumuzlar da var, onlar da hoş gelmiş sefalar getirmiş...

Görüşmek üzere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…