Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Oğluşumdan 1,5 kg kadar gitti. Göbüşü içe çekilmeye başladı biraz. Ama hep benim itmemle oluyor malesef, aslında biraz kendi isteği ile de çabalasa yaşından dolayı daha hızlı kilo vermeye başlayacak.
Çok güzel kilo vermiş maşallah ona🧿

Hoşbulduk canım bende aynen senin gibi olacağıma inanıyorum valla şuan spor yapmak için bahaneler buluyor olurdum, ama şuan içimdeki his şu; Allahım işlerimi hemen bitirsemde spor yapsam yaşşşasıınnnn
Hoşgeldin canım
Beyaz yiyeceklere takıntım var benim, bir türlü yenemediğim. Küçüklüklerinde çocuklara kefir mayalardım kendim tadına bile bakamadım. Yoğurt ve peyniri tek başına tüketmeye 30 yaşından sonra başladım neredeyse. Mayonezin tadını bile bilmem mesela.
Sebebi nedir acaba?
Çocukluğa dayanan bir öyküsü var galiba

Alin tabii :))
100 gr icin uzuldun. Ama bak gerisi nasil geldi
hakikaten 100 gr gitti gözüküyor diye üzüldüydüm :KK70:
Ilk ara öğünüm

111 gr san sebastian chesecake
200 ml maden suyu

356 kalori 😊
sansebatian çok da masum değil, aslında kaçamak olmuş. ben geçen reglim diye burya yazmiim kaçamak yaptım demiştim de yürüyüş bandına koşmuştum yediğim şey sansebastiandı :olamaz:
sedulu sedulu yani cidden masallah
Hala chloe yapabilirsun :))

@Serina08 Skma canini. Cumaya gelir eksi eminim buna ☺️
Ki wc sorunuda var

Suyum cikti
Ilk part sporum bitti
40dk hizli tempoda yuruyus
20dk kosu
10dk bikeerg
200 ip 🥵

Simdi maden suyu iciyorum.
wuhuuu bravo :rapci:

bnnu bnnu kuzum senide eklicem aksama.
canım adım yarışı mı ben nasıl hesaplıcam bilmiyorum yürüyüş yaparken tlfu elimde tutmuyorum koşu da yapıyorum arada :işsiz: gittiğim kilometrenin fotosunu çekiim ortalama adım cm sinden kaç adım çıktığını sayısal yolla hesaplarım olmadı :KK51:

Benim artık kronikleşti gibi bir şey. 3/4 günde bir diyebilirim. Bugün resmen patlayacak kadar şiş hissediyorum kendimi. Haftasonu A Arrietty_ detoksunu yaptım o bile fayda etmedi. Nette kabızlık probleminiz varsa hiç uğraşmayın kilo veremezsiniz diye okudum moralim bozuldu.
Probiyotik besin takviyelerine başlayayım diyorum, bu verdiğin isim öyle bir şey mi? Doktor tavsiyesi olmadan kullanılabilir değil mi bu tarz takviyeler?
3 yıl önce diyetisyene giderken, o bana sabah aç karnına 1 turk kahvesi ic, yanında da 2 kuru kayısı ya da 2 kuru erik ye demişti. Ben o zaman pek uygulayamadim bunu, ama iyi sonuç verdiğini söylemişti. Deneyebilirsin, ben kirmizi pancar ile devam edicem, yesil cay da aldim dukan birası da yapabilirim.

canım adım yarışı mı ben nasıl hesaplıcam bilmiyorum yürüyüş yaparken tlfu elimde tutmuyorum koşu da yapıyorum arada :işsiz: gittiğim kilometrenin fotosunu çekiim ortalama adım cm sinden kaç adım çıktığını sayısal yolla hesaplarım olmadı :KK51:
Sen km e bak ona gore ortalama adim buluruz :)

Sebebi nedir acaba?
Çocukluğa dayanan bir öyküsü var galiba
Bunu bende çok düşündüm. Küçüklüğümde hatırlar mısınız bilmem rama diye kahvaltılık yağ markası vardı. Kokusu bana çok itici gelirdi, midem kalkardı resmen. Kahvaltı sofrasında o varsa sofraya bile oturmazdım yada bana en uzak yere koyulurdu. Hayatımda bir kez bile sıcak ekmek üzerine her hangi bir yağı sürüp yemedim. Beyaz ve yağımsı şeylerin tadına bile bakamadım senelerce, takıntı oldu bende resmen. Biliyorum bu konuda normal değilim ama yenemiyorum :olamaz:

Beyaz yiyeceklere takıntım var benim, bir türlü yenemediğim. Küçüklüklerinde çocuklara kefir mayalardım kendim tadına bile bakamadım. Yoğurt ve peyniri tek başına tüketmeye 30 yaşından sonra başladım neredeyse. Mayonezin tadını bile bilmem mesela.
O güzel probiyotik ama yiyemiyorsan yapacak bisi yok. O zaman bol maydanoz hatta maydanoz suyu da olur

Anaaa :rolleyes: ben evden çalışıyorum akşam yürürüm o da 3000 filan ancak :KK70:, boşver sen beni adım yarışına ekleme kaptanım :KK70: , bir de karın egzersizlerim var zaten toplam 1 saaat filan sürüyor benim spor
Olsun hadi 5000 yap bugün canım al telefpnu eline yürü akşam evin içinde ben öyle yapıyorum 😂 hem bugun 2 ile çarpılacak adım puanı

X