Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok güzel kilo vermiş maşallah ona

Hoşgeldin canım
Sebebi nedir acaba?
Çocukluğa dayanan bir öyküsü var galiba

Alin tabii :))
100 gr icin uzuldun. Ama bak gerisi nasil geldi
hakikaten 100 gr gitti gözüküyor diye üzüldüydüm
Ilk ara öğünüm

111 gr san sebastian chesecake
200 ml maden suyu

356 kalori
sansebatian çok da masum değil, aslında kaçamak olmuş. ben geçen reglim diye burya yazmiim kaçamak yaptım demiştim de yürüyüş bandına koşmuştum yediğim şey sansebastiandı
wuhuuu bravo

bnnu kuzum senide eklicem aksama.
canım adım yarışı mı ben nasıl hesaplıcam bilmiyorum yürüyüş yaparken tlfu elimde tutmuyorum koşu da yapıyorum arada gittiğim kilometrenin fotosunu çekiim ortalama adım cm sinden kaç adım çıktığını sayısal yolla hesaplarım olmadı

3 yıl önce diyetisyene giderken, o bana sabah aç karnına 1 turk kahvesi ic, yanında da 2 kuru kayısı ya da 2 kuru erik ye demişti. Ben o zaman pek uygulayamadim bunu, ama iyi sonuç verdiğini söylemişti. Deneyebilirsin, ben kirmizi pancar ile devam edicem, yesil cay da aldim dukan birası da yapabilirim.

Sen km e bak ona gore ortalama adim buluruz :)

Sebebi nedir acaba?
Çocukluğa dayanan bir öyküsü var galiba
Bunu bende çok düşündüm. Küçüklüğümde hatırlar mısınız bilmem rama diye kahvaltılık yağ markası vardı. Kokusu bana çok itici gelirdi, midem kalkardı resmen. Kahvaltı sofrasında o varsa sofraya bile oturmazdım yada bana en uzak yere koyulurdu. Hayatımda bir kez bile sıcak ekmek üzerine her hangi bir yağı sürüp yemedim. Beyaz ve yağımsı şeylerin tadına bile bakamadım senelerce, takıntı oldu bende resmen. Biliyorum bu konuda normal değilim ama yenemiyorum

O güzel probiyotik ama yiyemiyorsan yapacak bisi yok. O zaman bol maydanoz hatta maydanoz suyu da olur

Anaaa ben evden çalışıyorum akşam yürürüm o da 3000 filan ancak , boşver sen beni adım yarışına ekleme kaptanım , bir de karın egzersizlerim var zaten toplam 1 saaat filan sürüyor benim spor
Olsun hadi 5000 yap bugün canım al telefpnu eline yürü akşam evin içinde ben öyle yapıyorum hem bugun 2 ile çarpılacak adım puanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…