Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ah o sütlaç ahhh evde süt var yapmamak icin zor tutuyorum kendimi yaparsam bir kaseyle kalmam tencereyi yerim o derece hastasıyım sutlacin
Yaaa yap ama az yap bi kase cuma günü yee ben gibi ölçüyü fazla kaçırma eşimin bekar arkadaşlarına vercem akşam

Selam ablaa inşallah bi an önce sağlığına kavuşursun da geri dönersin aramıza kendine çok iyi bak sende hemencik dön

Kızlar bir şey sorucam benim oğlan havuçlu kek istedi yağsız yapıyorum ben onu evde kabartma tozu kalmamış şimdi sogukta markete çıkamam kabartma tozu yerine ne kullanabilirim kabarmasi icin ? Karbonat atin falan demişler de tadını bozar mi bilemedim

Bozmaz bence
Cunku ben arada kullaniyorum :)

Bence karbonat atabilirsin canım

Ben saat 6 7 gibi bitiriyorum yeme faslını nasıl dayanıyosun 4 den sonra açıkmıyomusun canım
Haftaiçi 3 gün saat 6 da pilatesim oluyor. Saat 4ü geçersem o gün pilates burnumdan geliyor.
Gerçekten ama burnumdan geliyor yediklerim
İlk hafta çok zorlandım sadece, alıştım şimdi.

Allah şifa versin inşallah hoşbuldum, en kısa sğrede yine dönersiniz inşallah sorununuz biter rahatlarsınız umarım

Hoşgeldin bu arada canım yazmayı unuttum . bende fatsecret diye bi uygulama kullanıyorum oda güzel şimdilik .

Hadi bakalım :)
Şöyle ki burada kızların hareketlerini görüp gaza geliyorum ben.
Yoksa aman 5 bin 6 bin adım attım, pilates yaptım aman iyi diyip yatarım

Ben de kabartma tozu olmayınca karbonat atıyorum, 2 cay kasigi koyuyorum, tadi değişmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…