Yaaa yap ama az yap bi kase cuma günü yee ben gibi ölçüyü fazla kaçırmaAh o sütlaç ahhhevde süt var yapmamak icin zor tutuyorum kendimi yaparsam bir kaseyle kalmam tencereyi yerim o derece hastasıyım sutlacin
Ayy benim oğlum görmesinnn yer bitirir pidipidiii diye seviyoEki Görüntüle 2763752
buda benim kedim İPEK paylaşim dedim oturuşa bakın :))
Selam ablaa inşallah bi an önce sağlığına kavuşursun da geri dönersin aramıza kendine çok iyi bak sende hemencik dönMerhaba kizlar...
Ben maalesef henüz donemiyorum.
PC, tlf, tablet, TV her türlü ekran ayarımi
bozuyor.
Yediklerimin de artık kalori takibini yapip, programa kaydetmiyorum.
Aşağı yukarı tahmin ediyorum.
Spor hiç yok.
Eşimin yardımıyla yemek pişiriyorum.
Kilo almadın diyorlar ya, bilmem.
Cuma günü tartilip onu bari paylaşayım.
Hepinize sağlıklı, huzurlu, bol eksili günler diliyorum.
Şöyle bir baktım da yeni rumuzlar da var, onlar da hoş gelmiş sefalar getirmiş...
Görüşmek üzere...
Spordan 1 saat önce içilen kahve yağ yakıyormuş şimdi zıplama zamanıahh keşke canım bu güzel sunumla kahve içmek ne de güzel olurdu ama içmiş kadar oldum çok sağol
Haha örgü örüyodum kızzzSpordan 1 saat önce içilen kahve yağ yakıyormuş şimdi zıplama zamanıayşe şuan her ne yapıyosan bırak işini kahveni iç sonra doğruu spora
Ay çok tatlı pamuk gibiEki Görüntüle 2763752
Artık örgüyü perşembe günleri örelimHaha örgü örüyodum kızzzhemen kalkıyorum o zaman dans
Ah canım, ne güzelEki Görüntüle 2763752
Haha harika fikirArtık örgüyü perşembe günleri örelimcumaya vücudumuzu dinlendiririz
Bozmaz benceKızlar bir şey sorucam benim oğlan havuçlu kek istedi yağsız yapıyorum ben onu evde kabartma tozu kalmamış şimdi sogukta markete çıkamam kabartma tozu yerine ne kullanabilirim kabarmasi icin ? Karbonat atin falan demişler de tadını bozar mi bilemedim
Bence karbonat atabilirsin canımKızlar bir şey sorucam benim oğlan havuçlu kek istedi yağsız yapıyorum ben onu evde kabartma tozu kalmamış şimdi sogukta markete çıkamam kabartma tozu yerine ne kullanabilirim kabarmasi icin ? Karbonat atin falan demişler de tadını bozar mi bilemedim
Bozmaz bence
Cunku ben arada kullaniyorum :)
Tamam kızlar sağolun deneyeceğim bakalımBence karbonat atabilirsin canım
Haftaiçi 3 gün saat 6 da pilatesim oluyor. Saat 4ü geçersem o gün pilates burnumdan geliyor.Ben saat 6 7 gibi bitiriyorum yeme faslını nasıl dayanıyosun 4 den sonra açıkmıyomusun canım
Allah şifa versin inşallah hoşbuldum, en kısa sğrede yine dönersiniz inşallah sorununuz biter rahatlarsınız umarımMerhaba kizlar...
Ben maalesef henüz donemiyorum.
PC, tlf, tablet, TV her türlü ekran ayarımi
bozuyor.
Yediklerimin de artık kalori takibini yapip, programa kaydetmiyorum.
Aşağı yukarı tahmin ediyorum.
Spor hiç yok.
Eşimin yardımıyla yemek pişiriyorum.
Kilo almadın diyorlar ya, bilmem.
Cuma günü tartilip onu bari paylaşayım.
Hepinize sağlıklı, huzurlu, bol eksili günler diliyorum.
Şöyle bir baktım da yeni rumuzlar da var, onlar da hoş gelmiş sefalar getirmiş...
Görüşmek üzere...
Hoşgeldin bu arada canım yazmayı unuttumKızlar bu arada ben kalorimi Diyetkolik diye bi program var ona yazıp takip ediyorum çok kolay oluyor. Gerçi siz profesyonel siniz ama olsun duymayan bilmeyen vardır ben yazim dedim. Android için filan uygulası var google playde çok faydalı valla
Hadi bakalım :)hoşbuldukk canım ayy aynı dediğin gibi ne güzel heyecanlandım iyiki gelmişim. sende demek aynı yoldasın ozaman seninlede yarışa soktum kendimi hadi bakalım bismillah ayy çubuk kraker gibi olacam bu azimle inşallah
Ben de kabartma tozu olmayınca karbonat atıyorum, 2 cay kasigi koyuyorum, tadi değişmiyor.Kızlar bir şey sorucam benim oğlan havuçlu kek istedi yağsız yapıyorum ben onu evde kabartma tozu kalmamış şimdi sogukta markete çıkamam kabartma tozu yerine ne kullanabilirim kabarmasi icin ? Karbonat atin falan demişler de tadını bozar mi bilemedim