Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

jujum büyük gelenlerini bana ver :roflol:bende verecek birini bulcam,
benim kotlar artık bol geliyo
hani şu kemer yeri tam olup altı bol olan pantolonlar varya öle oluyo ama bi farkla benim kotun belide bol :roflol:

gece gündüz diye bi dizi varya ondan hani aysun kayacı giyiniyo ya kot öle duruyo bende artık ama 5 kilo sona cılbak kalcam hahaha ossun razıyım ben ...

JUJU canım daha da zayıflamak istiyorsun ya..o yüzden bence şu an yeni kot alma darlttır kotlarını ben öyle yapmıştım ..gayet hoş olmuştu hiç belli diildi daraltıldıgı orginal gibiydi..ama her terzi güsel yapamıyo kot tadilatı yapan bi terzi olsun...sonra zayıflayınca çekersin 36 beden kotları:dance:

jujum sen koy kar resimlerini biz anlarık canım nasıl olduğunu,
ben sadece belini daraltacam az daha vereyim ice sıyrılıp düşer hale gelsinde :roflol:
yellow hakikaten her terzi yapamıyor kot daralmayı ice kötü oluyo bazen,
ben almayacam bağa heç bişi daha zayıf olcem öle alcem,
he bu arada dedim ya 5 kilo sona ne giycem onu bilemiyorum,
pınardan büyük gelenlerini ödünç alayım bari :roflol:...

anam hayal bendekiler sağa olsa oke hemen yollayım ama benim sana olacak versiyonlarım kalmadıkine.... L beden büyük gelyo artıkın M giyiyom

:roflol:
sağol jujum benim,
sen sakla onları hamiş olunca lazım olabilir tatlım kaldır dursun ama kilo alınca giyerim diye bekletme hamiş olunca giyerim diye beklet,
bende 34 de düştüm kotta kumaş 44 oldu şükür anam ne mutlu edi beni yaws:)

akşam CANım dioki hayat millet kilo vermişsin ii görünüyosun deyince süper hissediyorum dio,
geride onu en ii sen bilirsin gerçi demi gülüm deyo yah didim aynen öle didim,
anlayom ben seni didim :)...

kızlar işler yoğun okudum ama yazamıyorum toplantı var birazdan bitince gelirim....
yönetim değişiyormuş hadi hayırlısı bakalım

hayal gözlü, *JUJU*+, burcu8279+, Esmeralda+, kuzuzuzubambino+, open_sea+
eferim eferim :roflol:

jujum ben pınarın eskileri alcem :roflol:...

zuzum kolay gelsin hayırlısı bakalım tatlım...

Valla benim ilk 44 bedenlerimi ablama verdim tabe ablam o dönemlerde aynı bedeniz die seviniyordu sonradan ben vermeye devam edince 42lere yeltendi almak için dedim olmas onlar sana yokdedi onur inat etti bir denedi ki yok gimeyor...

:roflol::roflol:
benimde kardeşlerim sinir olmaya başladı bana hatta hiç yok yere kavga bile çıkıyo yani ben diyetle ilgili falan bişey desem,
hele ortanca kardeşim bırakın aileyi sülelede en zayıf 68 kiloymuş
sen kaç oldun dedi san az kaldı dedim yok ya falan dedi neyse,benim boyum ondan 4-5 cm daha uzun,
kalk ölçüşcez dedi kalktı belim ondan 10 cm kalın,(göbek ve karın kısmım)belimin üst tarafı inceldi baya arkadan başka kız gibi duruyorum ya darısı önden...
kalcam aynı,
bacaklarım ondan ince :roflol:
deli oluyo şimdi hadi kalk ölçüşelim deyince kendini benlemi kıyaslıyosun diyo havalı havalı ama yanaşamıyo :roflol:ben nasıl sevindirik oluyorum bi görseniz:),

ortanca kardeş artık kabullende abla sen şimdi alda kıyafet beraber bakalım diyo sen zayıflaycan bozdun kafayı bana kalsın diyo:)oda 75 kilo basen var kuzumda boyumuz aynı,
arkadan bakınca ben daha zayıf duruyorum ama işte önden ve yandan bakınca karnım var senağlama...

unuttum sölemeyi
arada 1 galeta yedim haşhaşlı
1 lokma peynirle,

şimdi öğle yemeğim:

4 kaşık dereotlı pilav aldım eti koydum yanına yedim ve şiştim,
bide wcye çıkabilsem süper olcak,
funda ve ısırgan için diğer fıstıklar kaç bardak içiyorsunuz günde anam ne başım dönde sabah ya,
bi kupa içtim ben yetermi li acep...

hayal gözlü, kuzuzuzubambino+, open_sea+, simiryna, topraksuu+, yellowdaisy+

toprak su yakaladım seni kıs sen hangi takımdasın yada takımlardamısın...

kızlar bu emeğe saygısızlık değelmi sizce :roflol:
anneme millet soruyomuş senin büyük kız ne güzel zayıflamış ne yaptı diye oda önüne gelene lahana çorbası yaptı diomuş,
kızıyorum anneme ben tam 1 senedir cebelleşiyorum sağlıklı kilo vercem diye lahanayı 3 gün içtim sadece,
delirtcek kadın beni niye öle diyon dedim bi sürü ot çöp spor uğraşıyon hangi birini sayım dio:),
dün soran kadında aaman bende sabahları lahana suyu soğan suyu içiyom çorba kaynatayım bari demiş ay delirciiiim :)...

ya nerdesiniz yaaaaaaaaaa pof...

Kıs hayal öle deme benim herfide benle dalgasını az geçmedi nası verdi diyenler otla beslendi deyip tii ye almış hep beni... Benim hanım otçul sizinkiler ne ile besleniyor felan gıcıö bir kere detoks yaptım ya onu diyo oda.... Boşver kıs

bu arada anam bacıların nie senlen azimlenip başlamıyor ö

Anam geldim geldim ee sonuçlar açıklandı mı

sarışeker bireyselde birinci olursan o kiloyu nası verdiğini söleyecen ona göre....

hayalim senin canın sağolsun bitanem hmn kargo yapayım sana ....ben artık 38 giyiyorum :dilcikar::dilcikar: ve birdaha o 42 -44 leri giymeyeceğim ...

öğlen çiğköfte yedim yani yarım saat önce ...

jujum ortanca olan aslında başlayacak ama belinden rahatsız biraz (benim yüzümden)
mekik falan çekemiyo,gerçi bi mekikle olmaz tabe gece 3 te acıkır kalkar sucuklu yumurta kızartma akla hayale gelmeyecek şeyler yapıp yer,
ve evde çalışmıyo istemiyo mesleğide var tecrübeside evde yatmak daha hoşuna gidiyo gerinin,yatıp duruncada kalıyo ölece,

küçük cadım polis olcam diye gene dersaneye gidiyo aöf yazdı sosyolojiyi gene polislik için hazırlanıyo inş olur bu sene,
o evde spor yapıyo nivea falan ama abur cubur çok ondada basen var kuzumda karnı dümdüz belide ince...

kıs sabah dünkü kadın beni gördü metroya binmek için otobüsten inip azcık yürüyoruz ışıkta bekliyoz kadın yanındaki kadına beni gösterip anlatıyo yav ben lahanayla zayıflamadım ki ya o kadar ter döktüm,
millet yemekleri kebapları götürürken ben diyet şeyler yedim azcık yedim off...

Hayal ısırganı ben bazen bir bazen 2 fincan içiyorum günde
bu arada sana bol gelenlere de ben talibim ha kimseye verme

tamam fundam vereyim sana tatlım :)
canın sağolsun yollayım fıstığım ne demek,
funda sen kaçsın şimdi beden olarak,

pınar cadısı sen 38 mi oldun anem eyi bende herhelde hedefe gelince 40 falan olurum boooow süper olur ba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…