Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

pazartesi gene koyarım erken çıkcam bugün

isteyen olursa gene koyarım kıslar...

Son düzenleme:
evet kıslarrrrr ben geldim ve furhmanı artık yapmıcam dün bozmadım ama sabah herşeye aç uyandım.. normalde kahvaltı yapmasam aklıma yemek yelmeyen ben öle aç uyandım ki önüme deve koysalar yerdim yani okadar... bende vazgeçtim yapmıcam..... 2 yumurta yedim sabah iki sıkımda çiğ köfte dün akşamdan kaldı yiyememiştim içimde kalmasın dedim... şimdi diceksiniz kızım sende de ne miğde varmış sabah sabah onumu yedin die ama napam... furhman beni hep böle yapıyor....

çizelge isteyenler bana özelden mail adreslerini atsın yollayım... ahleyar sana da atarım meraklanma..

4. TAKIM * * * *

*JUJU* ( 64,6 / 64,3 / 0,3 / % 0,46 )
Esmeralda ( 68,3 /
b.k.y. (Kendi isteği ile ayrıldı )
open_sea ( 73,1 / 73,8 / -0,7 / % -0,96 )
toplight ( 67,8 /
nurcanogretmen ( 79,0 /
PrensesPeri (Kendi isteği ile ayrıldı )
hayal_gözlü ( 84,9 / 84,9 / 0,0 / % 0,00 )
Ebrulum (Kendi isteği ile ayrıldı )
sebnemselayfurkan ( 73,3 /
bengigök ( 67,8 / 67,5 / 0,3 / % 0,44 )
aegean (Kendi isteği ile ayrıldı )
ahleyar ( 61,0 / 60,9 / 0,1 / % 0,16 )
fguler ( 89,0 / 88,4 / 0,6 / % 0,67 )
kuzuzuzubambino ( 73,2 / 72,9 / 0,3 / % 0,41 )
simiryna ( 79,0 / 78,6 / 0,4 / % 0,51 )

4.TAKIM TOPLAM KİLO ( 881,0 / 591,3 / 289,7 / % 32,88 )

valla hayal şimdiki halinla aranda dağlar kadar fark var..... sen 70 lik kadınsın bence 70 dedin mi durcen aşırı zayıflık gitmez sana ....

jujum bende aynen senin gibi düşünüyorum fazlası sırıtır bende o dediğin yere bi gelsem yetcek,
baksana bu resimde ben 109 bile değildim ki biliyorsunuz ben 109 la diyete başladım düşünün bide onu...

bakmadan yapamadım yahuu,amma haşin bakmışın kız hayal seninkinede böyle bakıyosan acıdım çocuğa şimdi,evet baya belli verdiğin bide boydan olsaydı resim.... öptüüm tüm 4. takımıda öptüüüm kaçtımmm iş çok...

ewett kilo bildirimimi yapiyorummm 3 kilo wermisimmmmm 60 kaldimmm oleyy beeee:roflol:,,ekleyin tmmii benii:roflol:,,,,

kiz hayall o ne hallll,,,,,nie bu hafta kilo wermedinn ohhh canimaa degsinnn, dun bnle oynarsinn heee ii olmuss iiii:roflol:

jujuuu o ne kizzz 300 gram bi haftadaaa,,,aa sasirdimmm inankiii dedim simdi bu werirr 1 , 1-5 kilooo,,o ne kizimm öleeeeee,,,aaa cok ayippp,, cok bos biraktimm senii bennnn heee,

kizz hayalll orda arkadaa ölü gibi yatan kimmmm:roflol:,, bncedee sen cok gzlsinnn,, yeme kizimmm gor su yetmisleri artikk yaaaa,,, aaaaaakötükedihüso

İlk fotoğrafta çok haşin bakmışsın. -tatlicadiarzu-
İkincisinde yüzün falan güzel çıkmış ama alt bölgeler görünmüyor ama 14 kilo çok farkeder tabikiii

valla hayalim 90 lık halin bile süper duruyor birde şimdi nasılsındır kim bilir ben seni 70 yada olmadı 75 ken görmek isterim.

*JUJU*, cceylin, dimplehawk, fguler, gülay_gülay, JJuLiEtt, kuzuzuzubambino, meres, open_sea+, sebnemselayfurkan, sidanur, simiryna

süper valal alşttan bakınca baya kalabalığız

meres ya yağpma böle kısım ne gıcık veriyon aaa boru mu 3 kilo verdik alala haftayada vercez kısım ne öle nisbet yapyon

vallahi kızlar şimdi wcye çıkabildim ...kesin 64 gelirim tartıda ama işte kaldı ölece 64,3 ile...

pinarim orda sinirliydim sülalecek piknikteydik tatlım :),
jujum tatlım 70te benimde gözüm yok 75 yetecek bana inş ölede olam gene koycam böle eski yeni diye...
meres haftaya veririm canımcım diyete devam ben,dün ii sinirlendim am he :),evet fenaydım baya :)...
meresim o arkada ölü gibi yatan şuan hastaneden yatan eniştem ...
jujum o yoğunluk benden canem haber verdim herkese şişgo resmimi koydum takıma bakın dedim ondan :roflol:...

bak hayal gözlü, fguler+, gülay_gülay+, kuzuzuzubambino+, meres, open_sea+, referans+, sebnemselayfurkan, sidanur, simiryna

4. TAKIM * * * *

*JUJU* ( 64,6 / 64,3 / 0,3 / % 0,46 )
Esmeralda ( 68,3 /
b.k.y. (Kendi isteği ile ayrıldı )
open_sea ( 73,1 / 73,8 / -0,7 / % -0,96 )
toplight ( 67,8 /
nurcanogretmen ( 79,0 /
PrensesPeri (Kendi isteği ile ayrıldı )
hayal_gözlü ( 84,9 / 84,9 / 0,0 / % 0,00 )
Ebrulum (Kendi isteği ile ayrıldı )
sebnemselayfurkan ( 73,3 /
bengigök ( 67,8 / 67,5 / 0,3 / % 0,44 )
aegean (Kendi isteği ile ayrıldı )
ahleyar ( 61,0 / 60,6 / 0,4 / % 0,66 )
fguler ( 89,0 / 88,4 / 0,6 / % 0,67 )
kuzuzuzubambino ( 73,2 / 72,9 / 0,3 / % 0,41 )
simiryna ( 79,0 / 78,6 / 0,4 / % 0,51 )

4.TAKIM TOPLAM KİLO ( 881,0 / 591,0 / 290,0 / % 32,92 )

vallabu arada opennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gebertirim kıs seni naptın sen bu hafta hı uyarısız gide bir sendiz anam naptın böle şimdi haftaya 1,2 vermek zorundasın yoksa uyarı yicen allah seni napmasın kısım hele bir aşırıya kaçtığını okuyum varya oyun oyum oyarım seniiiii...

hayal bu arada canım haftaya 0,50 vermen şart yoksa takım dışısın haberin ola

bu arada hanife sende canım aynııı..

ha uyarı yiyen herkes aynı konumda ben dahil ama hayal ve hanife uyarı silme yolundalar ondan diyom...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…