Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben geldim yine :) sabah kahvaltımı yazmamışım:) 1 dilim ekmek bi dilim peynir

jujum naber canım . estağfirullah bacım bizimde eksiklerimiz var . + 2 yi de kafana takma canım su toplamışsındır

şahnurcum kar maceranıza bayıldım . kız yoksa sen su deposunun ordamı oturuyosun kar topu oynadığınız yer bana orayı hatırlattı

hayal ya sen cozuttun ya tartın bacım ne 82 si

kızlar evden yemek götürmeniz daha sağlıklı . hem siz pişiriyosunuz daha hijyenik olur

Kıs normalde inanın iş için çırğınıyorum ama bakıyorum adilane dağılım yok oda içinde birde ikievrak yazam adam karşıma çıkıp laf sölüyor buna da şef bişey demiyor... Orda ağzının payını verse daha da şevkle çalışırdım ama baktım tık yok ee ben enayimiyim ya ne yorcam kerndimi madalya mı takıyorlar aban

offff offff bu iş konususnda bende çok dertliyim ben sineye çekiyorum şimdilik....
her işyerinde aynı ya birileri birilerinin sırtından geçiniyor içine ...... bu düzenin....

jujum sen yine kamudasın özelde daha beter bu işler . kuzenlerim anlatıyolar ağzım açık dinliuorum . iş bilmezler yönetici olursa olacağı budur işte

yav bi sakin olun benim tartıo bazen sapıtıyo,
kilo verdiğim zaman 2 gün öncesinde 1-2 kilo fazla gösteriyo,
gene halamlar almışlar 10 kere inip çıkıyolar üstüne oda sapıtıyo garibim,
su içiyolar tartıl,wc ye gidiyolar tartıl :)
cumaya bakarım bida no panik...

ha imiş o zaman hayal :)

afiyet olun fundacım . sen zayıflıycan ama dimi:) o yüzden yarım ekmek tavuk döner sana cısss

ama başka zaman ekmeksiz ye canım :)

Yemekte bir kasedena z ezo çorba içtim... Karnıbahar kızartam vardı ama hafifti bir iki karnıbahar yedim......
şimdi yürüyüşe gidiyorum

sağol nurcanım,
acıktım ya ben
ahleyarın slmı var herkese hastalarla uğraşıyormuş kıs,

sabah:

1 dilim kepek ekmeğe labne sürüp yedim,

dün akşam:

yarım simitle peynir yedim...

1. yürüyüş / 45 dk- sabah / 30 dk
2. bacak esnetme / 20
3. yere yat bacak kaldir / 30
4. yerimde / 100 adım
5. ters mekik / 25
6. sandalyede bacak indir kaldır oturduğum yerde / -
7. merdiven çıkma / 200 basamak (sabah )
8. yarım mekik / 200
9. çapraz mekik / 25 er kere
10. derin nefes / aklıma geldikçe (gece,gündüz,durakta,yürürken,yatarken,bulaşık yıkarkan,masamda otururken :) )
11. sag sol sopali / 20
12. çömelme / 15
13. görünmez sandalye / -
14. yarım mekik çeker gibi yatıp bacakları karna,kafayı ve sırtı yukarı esnetme / -
15. geri tekme / 50
16. -
17. mekik 20

afiyet olsun herkese...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…