Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydııııııııııııın:teytey:
az önce khvaltımı yaptım şekerler..1 dilim ekmek az peynir ve zeytin yedimkaydirigubbakcemile5
bu arada spor işleri çok iyi gidiyor hepinizin...bugün ebn de yürümeliyim ..yürimeliyimkaydirigubbakcemile5

hayalllllllllllllllll saçmalama nası 82 gelirsin bir haftada nası 2 kilo almış görünürsün... anam regli öncen felan mı şiştin mi yoksam noluyorrrrrrrrrrrrrrrr......

gulercim en son istediğim şeydir birini kırmak onun için açıklama yapma ihtiyacı hissettim...

yellov bencede yürü ben bugü yürücem allah kısmet ederse ....

burçinim hşgeldin neler yapıyorsun özledik tabiki ...

hayalll iyiymisin uyanamamış olabilirmisin ...cadııı ne yaptın sen :mymeka::mymeka:kötükedihüso

oyyy bebişlerinizi öpeyim ben ,ısırayım ....

fulya sen çalışmıyorsun galiba yada yemeklreini evden mi götürüyorsun akşam yediğini yemeği bazen öğlende yiyorsun ondan sordum ...

izmirli sen nptın yürüdün mü akşam yemeğin hafif geçtimi ???

ben dün toplan 2.5 saat yürüdüm ...yaa ben günlerin uzamasını bekliyorum akşamları yapcam yine yürüyüş ...hava aydınlık olsun ama yinede hergün bir yarım saat yürüyüşüm var ortalama dışarda çok işlerim oluyor ...

dün akşam mercimek çorbası ,karnıbahar ,cacık yedim ...
sabah bir yumurta ,biraz önce de ara olrak çubuk kraker yedim ....

bky canım neresi ağır valla bence gayet güzel yemiş.....

bu arada sen naslsın bakalım.. malesef yer yok bky cim noldu işlerin mi hafifledi

selam kızlarrr
burçin hoşgeldin şeker
kızlar valla ben korkudan tartıya çıkmıyom bakalım cumaya ne çıkacak
kızlar ne yazacağımıunuttum yaa kafam daldı yaaa
yuediklerime de dikkt ediyom inşallah iyi çıkar sonuç hayalcim kuzum yellow jujum fundacım naber
hanifem şebom nerelerdesiniz siz yaa özlettiniz
jujum +2 bişey olmaz su tutmuşundur
neyse gene uğrarım şekerlerr

ya evet şahnur hanifeyle şebo nerdeler...
bengide hiç uğramadı.... artık bize uğramıcak herhalde

bky pınarın akşam ki menüsü gayet güzel niye kıskanıyosun :dilcikar:

jujum valla bende mrk ediyorum şahnurun gelişmeleri sonunda hepimizi sollayıp gidecek buralardan :roflol::roflol: biz 2 kilo 3 kilo kaldı derken dönüp arkasını gidicek :roflol:

Son düzenleme:
Kızlar selam çok işim var bi selam verip gidicem..müsait olursam akşama doğru gelirim öpüyorum hepinizi

jujum valla bende mrk ediyorum şahnurun gelişmeleri sonunda hepimizi zorlayıp gidecek buralardan :roflol::roflol: biz 2 kilo 3 kilo kaldı derken dönüp arkasını gidicek :roflol:

jujum pınarım dediğiniz gibi yavaş yavaş gidiyor ama gidiyor sonuçta ama incelme daha fazla bi de şu metabolizmam hızlı çalışsa sanırım daha iyi olacak
yarın 22 günlük ıslak mayo macerası bitiyor artık çok sıkıldım yaa kızlar hergün öğlen 2 saat salonda hiç bişey halledemiyorum bütün işler bana bakıyor
bundan sonra sadece haftada 3 gün presöre gireceğim tabii diyet eşliğinde

Pınarcım evet evden getiriyorum yemeklerimi çünkü kendim artık az yağlı veya yağsız yapıyorum burada yapılan (aramızda para toplayıp yapıyoruz ya da herkes evinden birşeyler getiriyor)yemekler artık bana yağlı geliyor mesela artık tuzu az kullanıyorum uymuyor anlayacağın

Hanifem kolay gelsin anam....

Ben hala grevdeyim ama bu şeferde şef iş yapmıyorsan işlem başlatıcam dedi bende yapmaya başladım ama normalde 1 dk da 5 yevmiye yapıyorsam şimdi 5 dk da 1 yevmiye yapıyorum... Eeee artık bişey diyemez iş yapıyorum ama yavaş yavaş yormucam kendimi...

aman juju dikkat et.... şefin eline koz verme....

bende genelde evden getiriyorum kızlar dışardan ne yicem diye düşüne düşüne sonrasında da hep tavuk yemekten bıktım gıdaklıcam yakında... tavuğu çok severim ama dışardan gelmesi pek içime sinmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…