Kızlar onu denedim faydası yok bunu denedim faydası yok diye bir şey yok , her şeyi diyetle desteklemek lazım , 15 gündür sıkı mekik çekiyorum ve karnım hamile görüntüsünü atmaya başladı , ama bundan önce rejimsiz çekiyordum hiç bir faydası yoktu , ne bvileyim kemerde sırf işe yaramaz bence azıcık diyet lazım ... Bir de burada okudum yeşil çay faydal ıdiye 15 gündür toz yeşil çay alıp günde 2/3 bardak içiyorum eskiden sallama içerdim bu kadar faydalı değildi , yani hepsi bir bütün ...Aç kalmıyorum çok şükür yiyorum ama çok düşünüyorum yerken ,İnşallah bu motivasyonum bozulmaz ... Niyetim kurban bayramında memlekete gittiğimde genç kız gibi olmak bana içinde bir tane daha mı var diyeneleri utandırmak ... Artık çevremde ki herkese söyledim diyetteyim diye , kayınvalidem ye bişey olmaz diyor , benim yemediğimi görünce sesini çıkartmıyor , komşularım ikram çıkartmıyor nasılsa diyettesin diye , bizim bahçeli evimiz var , biz her akşam bir paket cips, çekirdek , kola tüketirdik yazın bir de dondurma meyve hepside akşam düşünün şimdi kızıyorum kendime ,gençliğimin en güzel yılları tombiş tombiş geçti diye , uzun oldu kusura bakmayın kimse yokken takılıyorum ofiste ...