Bende memnun oldum canım ne kadar güzel ve değişik bir adın varmış=)
evet farklı bi adım varr güzelmi kötmü o göreceli ama coğunun söyleyemediği kesin ne deseler bakıomm iştee :roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende memnun oldum canım ne kadar güzel ve değişik bir adın varmış=)
Merhabalar , iki gündür acaip işim var kaçamak giriyorum :) Geçen hafta ne güzel lak lak ediyordum ...Niyetli olan herkesinki kabul olsun , Ben niyetli değilim .
rapor vereyim istedim , akşam az dana döner yedim , 2 kaşık ve yoğurt eşliğinde , az salata ...
Sabahta yağsız süt ve müsli , arada bişey yok kahve sadece :))
merhaba canım..
kaç kaç gel aralarda ...
süpersin diyorum başka bişi demiyorum böyle devam bayramda 64 olmanı diliyorumm.. kaydirigubbakcemile2
Sağol canım benim :) Bayramın hemen artesi oğlumun ilk doğumgünü ... Güzel bir elbise giymeyi ve güzel görünmeyi çok arzuluyorum :)
Arkadaşın dediği gibi buraya yazıyorum ya kendimi firenliyorum o yüzden , diyorum bak mahçup olmak yok bunca sene yedin yedin ne oldu :)) Güzel elbiseler giymek varken xl xl bulmaya çalışmaya değermi hep bu şekilde motive ediyorum , koca sezeryan göbeğim bile mekikle düzleşmeye başladı :))
inşallah canım ya , bugün evleneli 4 sene oldu 4 senedir tombul sosis gibi geziyorum halbuki okul dönemimde ve öncesinde hep zayıf bir kızdım ( Neyse evlendim , bebeğide yaptım artık çekidüzen vermem lazım kendime ...Destek süper bu forumda :) Şimdilik kaçıyorum öptüm hepinizi ...
acıkmaktayım şu anda:S meyve mi yesem:S off erken başladı yaa
tamam iremözge.cim. gün içinde yediklerimi ve yaptıklarımı (spor) paylaşcam. haftaya dahil olana kadar ben de alışmış olurum sanırım bu yeme düzenine.
1 şeftali yiyip yarım bardak süt içtim kızlar. püsküüt.ündü sanırım böle bi tavsiyesi vardı. ona uydum. 1 saate de öğle yemeği yerim. sizler oruç musunuz?
tamam iremözge.cim. gün içinde yediklerimi ve yaptıklarımı (spor) paylaşcam. haftaya dahil olana kadar ben de alışmış olurum sanırım bu yeme düzenine.
1 şeftali yiyip yarım bardak süt içtim kızlar. püsküüt.ündü sanırım böle bi tavsiyesi vardı. ona uydum. 1 saate de öğle yemeği yerim. sizler oruç musunuz?