- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #21.501
günaydın kızlar
sabah 2 dilim ekmek 2 domates 1 dilim peynir 4 zeytin
öğlen 5 köfte salata ayran
aksam kabak yemeği yoğurt
kızlar ben bu sabah 300 gr fazla cıktım regl olucam galiba o yüzden dün hiç kacamak yapmadım cünkü suyumu biraz azaltmıstım bu gün onuda 3 litreye cıkartıcam.
Günaydın herkese.
Banucum kırmızı kartın vardı zaten şekercim. Bir sarı daha alınca diskalifiye olunuyor.
Dilek güzel mönü cnm afiyet olsun. Dilekcim görürmüsün bu mesajı bilmem ama bu hafta girmezsen takımdan çıkarmak zorunda kalacağız.
Ece afiyet olsun şekerim. Dün sabah ve öğlen nasıldı yediklerin.
Aslıcım sana da afiyet olsun cnm.
Benim dün yediklerim şöyle. Aşağıdaki listeye rağmen bu sabah yine 70.5 çıktım. Cumaya Allah büyük.
Sabah
domates, peynir, zeytin, buğday ekmek
Öğlen
Tavuklu salata
Ara
1 şeftali
Akşam
Tavuk biftek yağsız tavada pişmiş, salata, yoğurt
Ara
1 şeftali, 1 kırmızı erik
günaydın bayanlar
dün akşam bir tabak barbunya yedim ekmeksiz 1 kaşıkta pilav yedim o kadar :lepi: saat 19:30 dan sonra da yalnızca su içtim
sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek peynir zeytin domates ile kahvaltı yaptım
Şebom süpersin canım. Sen ne zmn tatile çıkıyorsun. Brn haftaya yokum Zevcana yardımcı olursun artık şekercim dimi.
Tatil dönüşü bende işi daha sıkı tutacağım. Ramazan girmeden 2 kilo vermiş olmam lazım. 67 ile Ramazana başlamak hedefindeyim.
bende alerji yapıyo harnup ne yazık ki :1no2:
Canım ben 23 ünde çıkıyorum, o günde burdayım elbette yardımcı olurum.
Bende kesin karar verdim, inşallah başarabilirim sadece ilaçlara daha devam ediyor olmam canımı sıkıyor tatil dönüşü tahliler yapılacak belki bırakırlar kan hapını.(inşallah)
Senin 67 ile gireceğinden hiç şüphem yok benim, o kg. da da süper görünüyorsun zaten.
kızlar bende bende 23 ünde annemlere gidicem 30 unda burdamısın özgecim..
Ben dün ki menümü toptan yazayım.
Sabah 7.30 kavaltı 1 yumurta, domates salatalık, şekersiz çay
Ara 10.30 1 Şeftali
Öğlen 12.30 1 kase müsli
Ara 15.00 15 kiraz
Ara 18.00 Şeftali bir tane
19.30 1 fincan türk kavesi
21.00 4 galeta, 1 fincan şekersiz çay.
22.30 1 şeftali
(dün akşam yemeği saatim sarktı biraz ama olsun)
O
Burdayım canım sadece bir hafta yokum ben.
.
günaydın fıstıklarrrrrr ben geldım :)) nasılsınız bugunnnn
günaydın canım hoşgeldinn ben cok iimm sen nasılsın .
günaydınn...
regl olucam yakınlarda olsamda kurtulsam yaa ne ağrısı ne şişkinliği çekilmiyor.
bende 23 ünden sonra 1 hafta yılık izinde olucam kızlar haberiniz olsun
bende bu sabah normal kahvaltı yaptım
öğlene canım hiç bişi istemiyo npıcama karar vermedim belki yemeğe bile çıkmayabilirim
ben ii değilim çünkü regl oldum oturuyorum öleeee ama rahatladım tabıkıdeee :)) 300 gr sakın kafana takma canım sen onu telafı edersın fıstıgım benımm
ayyy canım benm yaa denizde böyle olması kötü oluyo nys ki senin tatil uuzundu bol bol girdin denize birazda kenardan seyrek daha cok bronzlas :)
oyle olacak artık canım ben suan kumlara uzandım laptopu aldım meyvesuyumda yanımda ohh rahat rahat sızınle konusuyorumm ama mıllet suyun ıcındeeeeeee alsanaalsanasmileakannehirkaydirigubbakcemile3 sende cıkıyomussun tatlım tatılee ohh ne guzellll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?